MENIU
Căutare
Sloturi

Mad Cars Joacă Gratuit

Mad Cars Slot Demo

Mad Cars Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Mad Cars de Push Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Mad Cars Demo

Alătură-te unei curse nebunești într-o pustietate post-apocaliptică și câștigă pentru a obține câștiguri epice în jocul ca la aparate Mad Cars. Acest slot are un layout 5x6 și 50 de linii de plată. Modul în care sunt declanșate Free Spins și sunt acordate premiile în bani este inovator și captivant. Gameplay-ul rapid este plin de premii în bani instantanee , Free Spins, modificatori și funcția Bonus Buy . Aceasta ar putea fi o cursă pe care ți-o vei aminti pentru foarte mult timp, așa că pregătește-te să dai totul din plin.

În această recenzie a slotului Mad Cars, vor fi explicate în detaliu diferitele caracteristici ale acestui slot, precum și avantajele și dezavantajele sale.


Lansare: 29.07.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X25000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 25.000x pariul dvs.

DeschidețiSimbolul Sticky Scatter

DeschidețiPremiul Instant Cars cu modificatori

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu modificatori mai puternici

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Push Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.36

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 5

Sloturi Linii de plată 50

Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Interval RTP Joc bonus Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Bucură-te de role mari, cu mai multe rânduri și 50 de linii de plată în jocul ca la aparate online Mad Cars

Bucură-te de role mari, cu mai multe rânduri și 50 de linii de plată în jocul ca la aparate online Mad Cars

Bine ați venit la Mad Cars Online Slot by Push Gaming

Jocul ca la aparateMad Cars arată ca un slot nebunesc cu un potențial nebunesc, și exact asta este. Push Gaming slot-machines ne-a introdus într-o lume post-apocaliptică în care fiecare câștig trebuie câștigat în mod dificil. Vestea bună este că funcțiile garantează câștiguri masive și te ajută să ajungi la capătul pistei de curse.

Dispunerea vine cu 5 role, 6 rânduri și 50 de linii de plată. Simbolul Instant Prize Car poate ateriza cu valori care valorează până la 100x pariul tău, iar acesta este un simbol care este disponibil în jocul de bază. Așa că vă puteți imagina potențialul de care vă veți bucura la Free Spins.

Să clarificăm faptul că acest slot vă poate oferi niște câștiguri extraordinare și câștigul maxim de 25.000x din pariul dvs.

Există modificatori în jocul de bază și în Free Spins care vă ajută să progresați sau să vă multiplicați câștigurile. Le vom discuta în detaliu, dar să explorăm mai întâi tema acestui joc de cazino.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă nebună de curse și design impecabil

Temă și design

Tema este despre curse într-o lume post-apocaliptică plină de pericole și incertitudine. Este clar că acest joc de păcănele este inspirat de serii de filme precum Mad Max. În fundal, puteți vedea orașul industrial abandonat, cu mașini stricate, structuri metalice ruginite și o moară de vânt. Fundalul pare a fi locul perfect pentru ca mașinile de curse să se întreacă în această lume sumbră.

Trebuie să spunem că am devenit un fan al designului personajelor. Toate personajele par nebunești în felul lor unic, iar muzica tensionată, cu o construcție perfectă, completează tema acestui slot.

Simboluri

Celepatru personaje nebunești sunt simbolurile cu plată mare, care plătesc de la 20x la 100x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci din cinci. Simbolurile cu plată mică sunt zaruri, volane, chei și conuri de trafic cu cuțite înfipte în ele. Simbolurile cu plată mică acordă 5x din miza ta pentru obținerea unor combinații câștigătoare de cinci simboluri identice.

Simbolul Scatter Car este o mașină frumoasă cu un craniu înflăcărat pictat pe ea. Mai multe alte mașini apar ca simboluri Mașină cu premii instantanee. Simbolurile Wild nu apar în acest slot.

Mașinile cu premii instantanee pot acorda câștiguri masive la rotirile gratuite.

Mașinile cu premii instantanee pot acorda câștiguri masive la rotirile gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Mad Cars Slot Machine

Să joci jocuri de cazino ca acesta nu este deloc greu. Cu toate acestea, explicăm elementele de bază pentru noii jucători.

 • Faceți clic pe butonul rotund cu 2 săgeți curbe sau folosiți bara de spațiu pentru a începe o rotire.
 • Butonul cu pictograma de joc pornește jocul automat cu 10 până la 100 de învârtiri pe pilot automat.
 • O săgeată mică lângă pariul total vă va permite să modificați valoarea pariului. Valoarea minimă a pariului este de 0,10 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
 • Activați sau dezactivați sunetul cu ajutorul pictogramei difuzorului și faceți clic pe pictograma stea pentru a accesa Bonus Buy.
 • În cele din urmă, butonul din stânga jos este pentru a accesa tabelul de plăți, setările, informațiile despre joc, pariul total și jocul automat.
 • Tabela de plăți explică plățile și caracteristicile, iar informațiile despre joc explică totul în detaliu.
 • Setările au opțiuni precum modul turbo.
Atingerea unui simbol Gaz cu valoarea 6 pe o rolă cu Scatter garantează Învârtiri Gratuite.

Atingerea unui simbol Gaz cu valoarea 6 pe o rolă cu Scatter garantează Învârtiri Gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus captivante

Bonusurile din acest joc de cazino te țin ocupat până când apar câștigurile uriașe. Acest joc de păcănele îți oferă mai multe oportunități de a câștiga mult cu funcții precum premii în bani, un tip unic de Free Spins și funcția Mad Race. Haideți să înțelegem rapid cum funcționează aceste caracteristici.

Simbolurile mașinii cu premii instantanee

Simbolurile Instant Prize Car pot apărea pe toate rolele la o rotire a jocului de bază, dar numai pe rândul de jos. În plus, puteți ateriza doar un singur simbol Instant Prize Car pe o rolă. Acestea vor avea valori între 1x și 100x și sunt lipicioase până când sunt acordate. Atunci când un simbol Instant Prize Car trece pe rândul de sus, acesta îți plătește valoarea sa înmulțită cu pariul tău, deoarece este un multiplicator de pariu.

Dacăsunt prezente mai multe simboluri Instant Prize, primul care depășește rândul de sus este acordat, iar restul sunt eliminate la următoarea rotire. Mai multe mașini pot trece de al șaselea rând în același timp.

Funcția Boost Reel

Boost Reel este rola din partea de sus care dezvăluie modificatori în timpul jocului de bază și al Free Spins. Să explorăm acum modificatorii disponibili în jocul de bază.

 • Simbolul multiplicator: Acesta înmulțește valoarea unui simbol Instant Prize Car de la 2x la 100x.
 • Simbolul Gaz: Simbolurile de gaz împing simbolurile de mașină înainte cu valoarea lor, care este cuprinsă între 1 și 6. Acestea se aplică simbolurilor Scatter Car și simbolurilor Instant Prize Car.
 • Simbolul Multiplicator și Simbolul Combo Gaz: Acesta împinge o mașină înainte și, de asemenea, multiplică valoarea mașinii în funcție de propria valoare. Intervalul de valori pentru simbolul Multiplicator și Gas Combo este același cu cel menționat mai sus.
 • Simbolul Supraviețuitorului: Simbolul Supraviețuitor aplică un efect care protejează simbolul mașinii respective de a fi eliminat atunci când o altă mașină traversează al șaselea rând înaintea sa. Cu toate acestea, poate proteja o mașină doar o singură dată.
 • Simbolul gol: Nu afectează mașinile sau alte simboluri.

Funcția Bonus nebun

Simbolul Scatter Car poate ateriza pe toate rolele de pe rândul de jos. Este un simbol lipicios care activează funcția Mad Bonus atunci când traversează rândul de sus. Valoarea premiului său instantaneu este de 10x și nu poate fi schimbată.

Runda Mad Bonus vă oferă 7 Free Spins, iar fiecare rolă începe cu o Instant Prize Car în partea de jos. Doar simbolurile Instant Prize Car sunt prezente în acest bonus. Atunci când un simbol mașină depășește rândul de sus, o nouă mașină apare în partea de jos a aceleiași role și se acordă o rotire suplimentară.

Boost Reel este activ în acest bonus și dezvăluie simbolurile Boost Reel pentru fiecare rotire. Simbolurile văzute în jocul de bază sunt acolo, cu excepția simbolului Survivor. Unele simboluri modificatoare suplimentare sunt, de asemenea, văzute în această funcție, după cum urmează:

 • Simbolul Line Up: Simbolul Line Up aliniază restul mașinilor cu mașina pe care este aplicat, astfel încât toate mașinile să ajungă pe același rând.
 • Simbolul Plătitor persistent: După cum sugerează și numele, acesta își adaugă propria valoare la valorile celorlalte simboluri Instant Prize Car pentru fiecare rotire pe care rămâne pe role.
 • Simbolul Colector persistent: Acest simbol face opusul simbolului menționat mai sus, deoarece colectează valorile celorlalte simboluri auto la fiecare rotire, până când iese de pe role.
 • Simbolul Combo Persistent Plătitor și Colecționar: În primul rând, acesta adaugă valoarea sa la celelalte simboluri auto și apoi colectează valorile acestora. Continuă să adauge și să colecteze valori la fiecare rotire până când traversează rândul de sus.

Funcția aleatorie Mad Race

După ultima rotire gratuită din Bonusul Mad, funcția Mad Race poate fi declanșată aleatoriu. Această funcție va face ca toate simbolurile Instant Prize Car rămase să treacă dincolo de rândul de sus și să vă plătească recompense. După această caracteristică, bonusul se va încheia.

Funcția de cumpărare bonus

Iată diversele bonusuri pe care le puteți cumpăra prin această funcție:

 • Bonus Nebun (96,40% RTP): Bonusul Mad obișnuit pentru 115,70x pariul dvs.
 • Payer Bonus (96,46% RTP): Bonusul Mad Bonus cu o mașină de premii instantanee garantată de tip Persistent Payer pentru 301x din pariul dvs.
 • Collector Bonus (96,45% RTP): Bonus nebun cu o mașină de premiu instantaneu Persistent Persistent colecționar garantat pentru 456x din pariul tău
 • Mystery Mad Bonus (96,55% RTP): Caracteristică aleasă aleatoriu dintre cele trei caracteristici de mai sus sau Mad Bonus cu o Mașină cu Premiu Instantanat Persistent și Colecționar garantat pentru 624x din pariul dvs.
Funcția Cursa nebună se va asigura că toate mașinile trec linia de sosire și vei primi un câștig uriaș.

Funcția Cursa nebună se va asigura că toate mașinile trec linia de sosire și vei primi un câștig uriaș.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul joculuiMad Cars este de 96,39% și este un RTP excelent, care ar trebui să vă ofere câștiguri mai mari decât cele așteptate.

Acesta este un joc de cazino foarte volatil, așa că trebuie să vă supravegheați bugetul și să faceți pauze dacă este necesar.

Câștigulmaxim este de 25.000x pariul tău, iar tu poți fi cu siguranță unul dintre cei norocoși care să obțină acest câștig fantastic.

Premiile în bani, modificatorii și rotirile gratuite fac ca jocul ca la aparate Mad Cars să fie excelent.

Premiile în bani, modificatorii și rotirile gratuite fac ca jocul ca la aparate Mad Cars să fie excelent.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Mad Cars Online Slot merită?

Jocul de păcănele Mad Cars nu este doar unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele gratuite de pe Push Gaming, ci și unul dintre cele mai bune în general. Nu este un slot ușor de jucat, dar șansa de a obține un câștig extraordinar, chiar și în jocul de bază, este întotdeauna prezentă. Mașinile lipicioase inovatoare cu premii instantanee sunt cele care fac acest slot cu adevărat excepțional. Atunci când aterizezi aceste mașini cu Multiplicatori de pariu, ți se garantează un câștig decent.

Runda bonus Free Spins are Instant Prize Cars și introduce câțiva modificatori mai puternici. Unii dintre modificatori, cum ar fi cel cu combinația Persistent Payer și Collector, pot duce cu ușurință la câștiguri de câteva sute de ori mai mari decât miza ta.

Dacă bugetul tău este mare, poți opta pentru cumpărarea bonusurilor și te poți bucura de un RTP mai mare. Bonusul Mystery Mad este cel mai bun de cumpărat, deoarece oferă cel mai mare RTP și îți poate oferi cel mai puternic modificator.

Trebuie să fii încântat să încerci acest slot la cele mai respectate cazinouri online.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Mad Cars Slot - Întrebări frecvente

Cât de mult este câștigul maxim în jocul ca la aparate Mad Cars? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim te va premia cu 25.000x din miza ta, ceea ce este mult mai mare decât ne așteptam și merită cu siguranță.

Care este RTP-ul și volatilitatea jocului ca la aparate online Mad Cars? Săgeată Săgeată

RTP-ul oferit de acest joc este de 96,39%, ceea ce este excelent. Te poți bucura de un RTP între 96,40% și 96,55%, alegând diferitele opțiuni din funcția de cumpărare bonus. Varianța este mare, dar ar trebui să te descurci dacă nu pariezi prea mult.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Mad Cars? Săgeată Săgeată

Da, vei primi 7 învârtiri gratuite dacă reușești să faci un simbol Scatter Mașină să depășească ultimul rând. În timpul funcției Bonus Nebun Bonus sau al Free Spins, fiecare rolă va avea în partea de jos o Mașină cu Premiu Instant, iar modificatori puternici precum Persistent Payer o pot afecta. Dacă o Instant Prize Car termină cursa, o altă mașină va apărea pe aceeași rolă și se acordă o Free Spin suplimentară.

Cum funcționează funcția Boost Reel în jocul ca la aparate video Mad Cars? Săgeată Săgeată

Boost Reel este o rolă care dezvăluie modificatori care se aplică simbolurilor Instant Prize Car. Are modificatori care măresc valoarea mașinilor, le împing înainte sau le protejează. Un set de modificatori mai puternici este văzut pe Boost Reel în timpul Free Spins.

Este slotul Mad Cars o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, Mad Cars nu poate fi o înșelătorie, deoarece este dezvoltat de Push Gaming, care este licențiat și reglementat de către Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Mad Cars? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins, Instant Prize Cars, modificatori și Bonus Buy, jucând gratis în modul demo al jocului ca la aparate Mad Cars aici la BETO.