MENIU

Lamp Of Infinity Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Lamp Of Infinity de Reel Kingdom

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Lamp Of Infinity

Este posibil să fi văzut sau să fi auzit de Aladdin, deoarece există filme și jocuri video populare bazate pe acest personaj. Acum, nu putem nega faptul că slotul Lamp of Infinity pare puternic inspirat de povestea lui Aladdin. Are aspectul standard 5x3 și oferă 5 linii de plată pentru crearea de câștiguri. Principalele caracteristici sunt Free Spins, Ante Bet și funcția Buy Free Spins.

În această recenzie cuprinzătoare a slotului Lamp of Infinity, vom vedea dacă acest slot îți poate îndeplini dorința de a câștiga mult sau nu.


Lansare: 11.05.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X5000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 09 Septembrie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 5.000x pariul dvs.

Învârtiri gratuite cu un Wild extins 3x3

Multiplicator de până la 10x pentru Expanded Wild

Caracteristica Ante Bet

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Reel Kingdom

Volatilitate

RTP% 95.02

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 3

Funcționalități de joc

Bonus Bet Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins Sticky Wilds FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild Simbol Mega (3x3)


Cere-i geniului să-ți îndeplinească dorințele în slotul online Lamp of Infinity

Cere-i geniului să-ți îndeplinească dorințele în slotul online Lamp of Infinity

Bine ați venit la Lamp of Infinity Slot de Reel Kingdom și Pragmatic Play

Aladin este o poveste foarte cunoscută, care poate că a făcut parte din copilăria ta. În 2019, Disney a lansat un film bazat pe Aladdin, în care Will Smith a jucat rolul geniului. Povestea îl urmărește pe Aladdin, care găsește un duh care poate îndeplini trei dorințe. Cu un răufăcător malefic și o prințesă pe care Aladdin o iubește, este povestea clasică de la zdrențe la bogăție cu un final fericit.

Jocul de păcănele Lamp of Infinity slot îți poate oferi, de asemenea, un final fericit, deoarece runda bonus Free Spins are un Wild multiplicator 3x3. Dispunerea 5x3 este bună, dar ar fi trebuit să includă mai mult de 5 linii de plată. Vestea bună este că liniile de plată limitate nu te vor deranja la Free Spins datorită Expanded Wild și a funcției Tumble.

Câștigul maxim este suficient de mare pentru a-ți îndeplini câteva dintre dorințele tale, așa că continuă să citești pentru a afla cum îl poți câștiga.

Video: Lamp Of Infinity Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocul de cazino video Lamp of Infinity de la Pragmatic Play

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema Aladdin și designul distractiv

Temă și design

Tema este inspirată de Aladdin, așa că veți vedea un deșert cu palmieri și un palat în fundal. Lampa magică este văzută plutind pe covorul magic din partea dreaptă jos a rolelor. În plus, simbolurile prezintă două personaje: geniul albastru și o maimuță care seamănă cu maimuța de companie a lui Aladdin, Abu.

Coloana sonoră vă va aminti de muzica de fundal a filmelor din care este inspirat acest slot. Muzica este energică și nu sună plictisitor chiar și după ore întregi de joc.

Simboluri

Pentru a obține un câștig, trebuie să prindeți simboluri identice pe una dintre liniile de plată pe role consecutive, începând cu rola cea mai din stânga. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt palatul, diamantul, maimuța, covorul, cufărul cu comori și sabia. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti de la 5x la 100x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri identice.

Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, care plătesc 2x din pariul dvs. pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci cărți la fel. Simbolul Scatter este un geniu albastru, iar un Wild este văzut doar în runda bonus.

Jocul de bază este simplu, dar bonusurile te vor surprinde.

Jocul de bază este simplu, dar bonusurile te vor surprinde.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Lamp of Infinity Slot

Să vă explicăm cum puteți juca acest joc de păcănele chiar dacă nu ați mai jucat până acum.

  • Apăsați butonul de rotire cu două săgeți curbate pentru a începe o rotire. Alternativ, bara de spațiu poate roti rolele.
  • Butoanele plus și minus sunt folosite pentru a ajusta valoarea pariului. Valoarea minimă a pariului este de 0,20 €, iar valoarea maximă a pariului este de 240€.
  • Butonul "i " va deschide regulile de joc și plățile simbolurilor în funcție de valoarea pariului tău.
  • Butonul cu trei linii orizontale este folosit pentru a accesa setările sistemului, cum ar fi rotirea rapidă și economizorul de baterie.
  • Pictograma difuzorului este pentru a activa sau dezactiva sunetul.
Câștigă 8 rotiri gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Câștigă 8 rotiri gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus surprinzătoare

Funcțiile speciale ale acestui joc de păcănele pot avea nevoie de ceva timp pentru a-și arăta adevăratul potențial, dar merită așteptarea. Funcțiile bonus Lamp of Infinity sunt Free Spins, funcția Ante Bet și Buy Free Spins. Aceste caracteristici pot părea simple, dar există diverse subtilități pe care ar trebui să le cunoașteți. Deci, să explorăm bonusurile acum.

Joc bonus cu rotiri gratuite

Ori de câte ori prindeți 3 sau mai multe instanțe ale simbolului bonus sau ale simbolului Scatter, veți declanșa Free Spins și veți primi opt Free Spins. Ultimele trei role (rolele 3, 4 și 5) vor fi acoperite de un Expanding Wild 3x3 până când funcția se termină. În plus, un Multiplicator aleatoriu în valoare de 2x până la 10x va fi atașat simbolului Wild și va crește toate câștigurile pe care le obțineți în runda respectivă.

Funcția Tumble sau rolele în cascadă este, de asemenea, activă în timpul acestui joc bonus. Funcția Tumble se asigură că toate simbolurile câștigătoare dispar după un câștig, iar noile simboluri și simbolurile rămase cad pentru a umple pozițiile goale. Simbolurile vor continua să dispară și să cadă până când nu veți mai obține câștiguri.

Există oșansă aleatorie de a redeclanșa Free Spins după ce funcția se termină. Dacă se redeclanșează, vei primi opt Free Spins și un nou multiplicator pentru Wild din intervalul menționat mai sus.

Pentru aterizarea a 4 sau 5 simboluri bonus în timpul jocului de bază, vei primi 1 sau 2 redeclanșări garantate ale Free Spins, respectiv. Acest slot îți garantează un câștig total de 18x din pariul tău în runda Free Spins. Bonusul se va redeclanșa dacă câștigul tău este mai mic de 18x din pariul tău total.

Funcția Ante Bet

Activarea acestei funcții vă va crește șansele de a declanșa Free Spins. Dacă activați această funcție, veți obține mai multe simboluri bonus pe role, dar pariul dvs. va crește cu 50% și nu veți putea cumpăra Free Spins.

Funcția Cumpără rotiri gratuite

Faceți clic pe butonul Bonus Buy Free Spins și cumpărați Free Spins pentru 100x pariul dvs. dacă nu doriți să așteptați. Poți obține până la 5 Scatters pentru a te ajuta să reactivezi Free Spins.

Bucurați-vă de o temă bazată pe Aladdin

Bucurați-vă de o temă bazată pe Aladdin

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul Lamp of Infinity este de 96,07% pentru jocul de bază, ceea ce este aproape la fel ca media industriei de 96%. RTP-ul funcției Ante Bet și al funcției Buy Free Spins este de 96,08% și, respectiv, 96,04%.

Varianța acestui joc este de 5 din 5 sau foarte mare, așa că trebuie să pariezi puțin și să fii atent la bugetul tău.

Câștigul maxim este de 5.000x pariul tău, așa că nu trebuie să subestimezi abilitatea duhului de a-ți îndeplini dorințele.

Expanded Wild acordă câștiguri mari la Free Spins în jocul ca la aparate Lamp of Infinity

Expanded Wild acordă câștiguri mari la Free Spins în jocul ca la aparate Lamp of Infinity

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Lamp of Infinity Online Slot merită?

Jocul de păcăneleLamp of Infinity este foarte înșelător, pentru că la început nu pare a fi un joc de păcănele special. Jocul de bază este plictisitor, iar singura caracteristică notabilă este Free Spins. Cu toate acestea, îți vei da seama rapid cât de interesant este acest slot atunci când declanșezi Free Spins pentru prima dată. Expanded Wild, cu un Multiplicator aleatoriu de până la 10x, este o funcție foarte plină de satisfacții.

Puteți redeclanșa aleatoriu Free Spins de mai multe ori. De obicei, primești câteva Free Spins suplimentare pentru că prinzi mai mult de 3 Scatters, dar acest slot îți oferă retrigeri garantate pentru că prinzi Scatters suplimentare. Reel Kingdom ți-a permis, de asemenea, să îți îmbunătățești cu ușurință șansele de a declanșa Free Spins folosind Ante Bet și să te bucuri de un RTP ușor mai mare.

Pe scurt, puteți folosi funcția Ante Bet și vă puteți bucura de declanșarea frecventă a Free Spins. În plus, opțiunea de a cumpăra Free Spins poate fi utilă. Așadar, acest slot nu este rău, ci un slot unic care îți oferă mai multe oportunități de a câștiga mult prin intermediul Free Spins.

Vă puteți bucura de jocul ca la aparate Lamp of Infinity sau de alte jocuri de cazino pe bani reali la cele mai bune cazinouri recomandate de noi aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slot Lamp of Infinity - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Lamp of Infinity?

Câștigul maxim îți va plăti de 5.000x pariul tău, iar funcția Free Spins îți va permite să urmărești cel mai mare câștig.

Care este RTP-ul și varianța slotului video Lamp of Infinity?

RTP-ul jocului este de 96,07%, iar funcțiile Ante Bet și Buy Free Spins oferă, de asemenea, un RTP apropiat de 96%. Acesta este un slot cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile nu sunt văzute atât de des, dar poți obține câștiguri mai mari.

Există învârtiri gratuite în slotul Lamp of Infinity?

Da, acest joc de păcănele are învârtiri gratuite care se declanșează dacă prinzi cel puțin 3 simboluri scatter. Învârtirile gratuite vin cu un Expanded Wild 3x3 pe ultimele trei role, iar funcția Tumble este, de asemenea, activă pentru a te ajuta să creezi mai multe câștiguri. După ultima Free Spin, funcția poate fi redeclanșată aleatoriu.

Cum funcționează funcția Ante Bet în jocul ca la aparate online Lamp of Infinity?

Funcția Ante Bet îți crește valoarea pariului cu 50% și apoi adaugă mai multe simboluri bonus pe role pentru a-ți îmbunătăți șansele de a declanșa Free Spins.

Este slotul Lamp of Infinity o înșelătorie?

Nu, nu ar fi corect să afirmăm că un slot dezvoltat de Reel Kingdom este o înșelătorie. Reel Kingdom este un partener al Pragmatic Play și este licențiat de autorități precum Malta Gaming Authority. Pe scurt, acest slot nu poate fi o înșelătorie.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Lamp of Infinity?

Da, te poți bucura de multiplicatori aleatorii, rotiri gratuite, funcția Ante Bet, Expanded Wild și multe altele jucând gratis modul demo al slotului Lamp of Infinity aici la BETO.