MENIU

Hyper Joker Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Hyper Joker
Click aici pentru a juca

Hyper Joker de Gameburger Studios

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Hyper Joker

Noul joc de păcănele online de la Microgaming și studiourile Gameburger îți aduce o acțiune vie, cu role cu tematică retro- Hyper Joker! Este un joc cu 5 role și 20 de linii de plată, care îți permite să câștigi până la 2.000 de dolari înmulțit cu miza ta. Puteți chiar să învârtiți până la 60 de rotiri gratuite în funcția Free Spins și puteți câștiga un premiu în bani pe loc la aterizarea a până la 9 simboluri joker!


Lansare: 22.04.2021
Volatilitate
Câștig maxim: X7500

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștigă 2000x miza ta

RTP de 96,25%.

Un slot cu tematică retro care îmbunătățește gameplay-ul

Jucabil pe dispozitive mobile

Modul rotiri gratuite

Contra

Media RTP%

Slot machine casual, similar cu multe altele deja disponibile

Fapte despre păcănele

Furnizor Gameburger Studios

Volatilitate

RTP% 96.24

Tip de joc Sloturi

Jackpot Da


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 60.00

Role 5

Rânduri 3

Funcționalități de joc

Roată bonus FreeSpins Multiplier Simboluri scatter FreeSpins Wild


Hyper Joker slotul are 5 role și 20 de linii de joc

Hyper Joker slotul are 5 role și 20 de linii de joc

Vă prezentăm Hyper Joker slot

Acest joc colorat, cu tematică de fructe, Hyper Joker, este simplu, dar profund satisfăcător! Așa cum îi prezintă și numele, o șansă de a te juca cu bufonul vesel, fructe și 7 norocoși! Creat de Gameburger Studios și alimentat de sloturile videoMicrogaming, acest joc de păcănele cu tematică retro este foarte asemănător cu sloturile tradiționale de pe uscat. Un slot de joc elegant, dar simplu!

Jucând pe role 5×3, puteți găsi un total de 20 de linii active pe care slotul Hyper Joker le are de oferit, unde opțiunile dvs. au o gamă de la 0,20 € la 60 € pe rotire. De asemenea, poți modifica nivelul pariului prin apăsarea săgeților sus și jos de sub role.

În ceea ce privește combinațiile câștigătoare, obținerea a 3 sau mai multe simboluri identice pe role te va ajuta să revendici o recompensă de 2000× miza. Funcția Hyper Scatter și funcția Free Spins sunt funcțiile care vă vor permite să revendicați și să câștigați aceste premii, alături de posibilitatea de a beneficia de multiplicatori.

Video: Hyper Joker Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jucând pe role 5×3, poți găsi un total de 20 de linii active.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică, temă și simboluri importante

Hyper Joker îți aduce role turcoaz pe fundaluri roz și este însoțit de animații captivante. Tema Joker este una care a fost făcută de nenumărate ori, dar încă mai poate arăta bine. Cu animațiile excelente și grafica vibrantă a lui The Hyper Joker, acesta iese în evidență față de restul sloturilor cu tematică retro de pe piață.

Jocul are o temă retro, cu elementele sale disco, zgomotul de fundal prezintă o coloană sonoră exuberantă și energică pentru a menține entuziasmul.

Simbolurile clasice, cum ar fi Joker, câteva logo-uri, cireșe, bare, clopoței, simboluri de dolar, Triple 7, Double 7, Lucky 7, etc., vă oferă acea emoție de a juca acest joc cu grafică vie.

Mai sunt încă multe de jucat! Pentru a te ajuta să completezi un câștig, există un simbol stea de aur ca "wild", care înlocuiește toate celelalte simboluri. Acest simbol care plătește cel mai bine oferă câștiguri de până la 125x miza pentru un 5 pe o linie de plată.

Simbolul scatter, simbolul Hyper Joker declanșează funcția, iar simbolul de rotiri gratuite declanșează funcția Free Spins.

Jocul are o tematică retro cu elemente disco

Jocul are o tematică retro cu elemente disco

ÎNAPOI LA CUPRINS

Hyper Joker - Ghid pentru gameplay și alte caracteristici

Acest joc simplu devine palpitant odată ce declanșezi unele dintre funcțiile bonus, care merită să fie accesate. Aceste două funcții te pot ajuta să câștigi până la 2.000 înmulțit cu miza atunci când le declanșezi. Cum să declanșați aceste caracteristici? Noi vă vom ajuta!

Funcția Scatters

Unul dintre cele două simboluri scatter ale jocului este Hyper Joke. Dacă prinzi trei sau mai multe dintre acestea la aceeași rotire, poți debloca această funcție și poți revendica un premiu instantaneu, în funcție de numărul de simboluri scatter care a declanșat funcția. Iată cum poate funcționa!

 • 3 Scatters; 1 înmulțit cu miza
 • 4 Scatters; 5 înmulțit cu miza
 • 5 Scatters; 15 înmulțit cu miza
 • 6 Scatters; 40 înmulțit cu miza
 • 7 Scatters; 100 înmulțit cu miza
 • 8 Scatters; 500 înmulțit cu miza
 • 9 Scatters; 2.000 înmulțit cu miza
Dacă prinzi trei sau mai multe dintre acestea la aceeași rotire, poți debloca funcția Scatter.

Dacă prinzi trei sau mai multe dintre acestea la aceeași rotire, poți debloca funcția Scatter.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Hyper Joker- Funcția de rotiri gratuite

În ceea ce privește funcția de rotiri gratuite, pentru a o declanșa, trebuie să prinzi un neon. simbol scatter de rotiri gratuite, care cade pe rolele 2,3 și 4 în aceeași rotire. La obținerea acestuia, vei primi un câștig egal cu miza ta totală înainte de a învârti roata bonus. Aceasta va decide combinația de rotiri gratuite și multiplicatori pe care o veți obține. Ceea ce înseamnă că puteți revendica aceste recompense!

 • 10 rotiri gratuite și un multiplicator 2x
 • 12 rotiri gratuite și un multiplicator 2x
 • 15 Free Spins și un multiplicator 2x
 • 20 Free Spins și un multiplicator 2x
 • 25 Free Spins și un multiplicator 3x
 • 30 Free Spins și un multiplicator 3x

Puteți obține din nou cele 3 simboluri scatter și puteți redeclanșa învârtirile gratuite, ceea ce vă permite să revendicați aceeași combinație de învârtiri gratuite și multiplicator ca la declanșarea inițială. Acest lucru înseamnă că puteți juca până la 60 de rotiri gratuite cu un multiplicator 3x!

Poți primi din nou cele 3 simboluri scatter și poți reactiva rotirile gratuite.

Poți primi din nou cele 3 simboluri scatter și poți reactiva rotirile gratuite.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP & Volatilitatea pentru Hyper Joker Slot

RTP-ul tău teoretic va rămâne 96,24% , ceea ce reprezintă media industriei de sloturi online. RTP-ul tău teoretic va rămâne la 96,24%, ceea ce reprezintă media industriei sloturilor online.

În medie, la fiecare 3 rotiri va însemna o combinație câștigătoare, deoarece frecvența de reușită este de aproximativ 39,77%.

2.000 înmulțit cu miza, fiind câștigul maxim.

În medie, la fiecare 3 învârtiri se va obține o combinație câștigătoare, deoarece frecvența de reușită este de aproximativ 39,77%.

În medie, la fiecare 3 învârtiri se va obține o combinație câștigătoare, deoarece frecvența de reușită este de aproximativ 39,77%.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă Hyper Joker pe mobil

Fiind optimizat în HTML5, designul, caracteristicile și programarea generală vor funcționa cu ușurință pe orice dispozitiv mobil sau sistem de operare.

Joacă învârtiri gratuite cu multiplicatori la atingerea a trei simboluri bonus sau prinde nouă jokeri pentru a câștiga premiul cel mare - 120.000 de monede.

Joacă învârtiri gratuite cu multiplicatori la atingerea a trei simboluri bonus sau prinde nouă jokeri pentru a câștiga premiul cel mare - 120.000 de monede.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Rezumat general al Hyper Joker

Acest joc de păcănele simplu și captivant este o doză excelentă de acțiuni clasice de împușcături, care funcționează cu același gameplay ca și slotul Hyper Strike, dar nu este mai puțin distractiv de jucat. Jucătorii care au o îndemânare în slotul Hyper Strike vor găsi în acesta o experiență necomplicată. Funcțiile sunt solide și stimulatoare, iar potențialul de volatilitateși recompensele fac din acest joc o experiență interesantă cu o mulțime de bonusuri! Pentru cei care se bucură de jocuri ușoare, cu temă retro, Hyper Joker este alegerea perfectă pentru tine, care este simplă și totuși complet recompensatoare, caracteristicile bonus fiind cheia pentru a câștiga mult!

Acum că am terminat cu recenzia jocului Hyper Joker, este timpul să adăugăm bucurie încercând să revendicăm niște premii mari. Joacă rotiri gratuite cu multiplicatori la atingerea a trei simboluri bonus sau prinde nouă jokeri pentru a câștiga premiul cel mare - 120.000 de monede.

Joacă acum acest joc distractiv Hyper Joker, gratuit sau pe bani reali de cazino!

ÎNAPOI LA CUPRINS

Secțiunea FAQ Hyper Joker

Ce se înțelege prin Hyper Joker RTP?

Rata RTP Hyper Joker este puțin mai bună decât varianța medie medie, fiind de 96,24%. Vei obține un câștig Seamlessly frecvent datorită ratei de frecvență de 39,75%.

Care este câștigul maxim în Hyper Joker?

2.000x miza ta este câștigul maxim Hyper Joker. Pentru aceasta, poți prinde 9 simboluri scatter într-un joc de bază sau într-o rotire gratuită. Potențialul multiplicator de 3x la învârtirile gratuite funcționează, de asemenea, atunci când vrei să câștigi mult!

Cum funcționează funcția scatter pentru Hyper Joker?

Aceste simboluri speciale acordă bonusuri instantanee în bani, pentru care va trebui să prinzi 3 sau mai multe simboluri pentru a declanșa funcția și a câștiga. Nu uitați, cu cât prindeți mai multe, cu atât mai mare este premiul!

Există rotiri gratuite Hyper Joker?

Categoric! Dacă prindeți 3 simboluri scatter de rotiri gratuite pe cele 3 role din mijloc, puteți juca funcția de rotiri gratuite. Pentru a juca până la 30 de rotiri gratuite cu un multiplicator 3x, trebuie să învârți o roată bonus. De asemenea, puteți redeclanșa până la 60 de rotiri gratuite!

Este Hyper Joker disponibil pentru a fi jucat gratuit, unde îl pot juca?

BETO îți vine în ajutor dacă vrei să joci gratis jocul ca la aparate Hyper Joker. Vă punem la dispoziție și alte sloturi gratuite pe care le puteți juca. Acestea includ multe alte jocuri de la Microgaming și, de asemenea, mai multe sloturi cu tematică retro!

Este Hyper Joker disponibil pentru dispozitive mobile?

Optimizarea permite ca Hyper Joker să fie compatibil cu smartphone-urile, android sau iPhone! Poți juca cu ușurință pe mobil pentru a te bucura de câștigurile distractive și de funcțiile captivante care te vor ține captivat de joc.