MENIU

Greedy Wolf Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Greedy Wolf de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Greedy Wolf

Jocul de păcănele Greedy Wolf este un alt joc de păcănele captivant, bazat pe povestea celor trei purceluși. Acest slot este puternic inspirat de slotul land-based Huff N' Puff, dar cine poate da vina pe Pragmatic Play pentru că s-a inspirat dintr-un slot grozav? Acesta are un layout 5x4 cu 20 de linii de plată, ceea ce nu este nimic nebunesc. Partea nebună este reprezentată de funcțiile precum Respins, Guaranteed Wins și Free Spins cu o întorsătură specială.

În această recenzie a slotului Greedy Wolf, vom înțelege dacă utilizarea unei formule câștigătoare este suficientă pentru a obține câștigul sau nu.


Lansare: 04.08.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X3000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

RTP ridicat

Premii masive în bani la rotirile gratuite

Bonusuri aleatorii, dar puternice, în jocul de bază

Caracteristica Ante Bet

Câștigurile uriașe sunt posibile în slotul de bază

Contra

Low Max Win

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Pragmatic Play

Volatilitate

RTP% 95.45

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.20

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 4

Funcționalități de joc

Bonus Bet Recompense aleatorii Symbol Swap Colectați Energie Random Wilds Stivă Respins Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Simbolurile stivuite și alte caracteristici aleatorii sunt deseori observate în jocul de bază.

Simbolurile stivuite și alte caracteristici aleatorii sunt deseori observate în jocul de bază.

Bine ați venit la Greedy Wolf Online Slot by Pragmatic Play

O mulțime de jocuri de cazino online se bazează pe popularul basm pentru copii Three Little Pigs, în principal pentru că creatorii pot folosi povestea pentru a crea bonusuri convingătoare. Pragmatic Play a decis, de asemenea, să își încerce norocul prin crearea slotului Greedy Wolf.

Acest slot, plasat în lumea basmelor, oferă un bonus incredibil de rotiri gratuite și o mulțime de caracteristici aleatorii, așa că noi credem că Pragmatic Play a luat decizia corectă.

Acest slot are cinci role, patru rânduri și douăzeci de linii de plată. Free Spins există, dar funcțiile aleatorii te vor distra în cea mai mare parte a timpului. Are simboluri Stacked Wolf, Respins și o funcție Guaranteed Win pentru a vă ține ocupat până când declanșați bonusul principal. Caracteristica Ante Bet este, de asemenea, acolo pentru a vă îmbunătăți șansele de a declanșa Free Spins.

Pe scurt, totul pare promițător, dar va trebui să ne uităm mai atent pentru a vedea cât de bun este acest slot.

Video: Greedy Wolf Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Greedy Wolf

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema basmelor pentru copii și grafică de desene animate

Temă și design

Acest joc de păcănele se bazează pe povestea celor trei purceluși care și-au construit case din materiale diferite. Un lup a spulberat casele primilor doi porcușori, dar nu a reușit să distrugă ultima casă, deoarece era făcută din cărămizi. Această poveste ne învață importanța de a munci din greu.

Pragmatic Play l-a făcut pe lup mai puternic pentru că poate să arunce în aer toate casele din aceasta. Ai ocazia să vezi un hambar frumos și porcii care se joacă în fundal. Uneori, se vede și lupul alergând după ei.

Designul personajelor din acest slot face ca personajele să pară amuzante și inofensive. Muzica de fundal este veselă și se potrivește bine acestui slot.

Simboluri

Lupul și cei trei porci sunt simbolurile cu plată mare, care vă vor plăti de la 10x până la 20x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de acest tip. Simbolurile cu plată mică sunt un ciocan, o mistrie și simboluri de cărți care plătesc de la 3x la 5x din miza ta pentru obținerea unor combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Simbolul Wild este o scândură de lemn cu cuvântul "Wild" scris pe ea. Simbolul Scatter are diverse materiale de construcție, cum ar fi cărămizi și o cască.

6 sau mai multe simboluri scatter declanșează rotirile gratuite în jocul ca la aparate Greedy Wolf.

6 sau mai multe simboluri scatter declanșează rotirile gratuite în jocul ca la aparate Greedy Wolf.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Greedy Wolf Slot

Poți juca acest joc la fel ca și alte sloturi video ale aceluiași dezvoltator. Cu toate acestea, iată care sunt elementele de bază pentru a vă ajuta să îl jucați.

  • Folosește butonul cu 2 săgeți curbate pentru a face rolele să se învârtă.
  • Ajustați nivelul pariului folosind butoanele plus și minus. Mărimea totală a pariurilor va fi cuprinsă între 0,20 și 100 €.
  • Deschideți tabelul de plăți și găsiți informații despre joc făcând clic pe butonul "i".
  • Butonul cu trei linii orizontale va deschide setările sistemului, cum ar fi ecranul de introducere și economizorul de baterie.
  • În cele din urmă, pictograma difuzorului este folosită pentru a activa sau dezactiva sunetul.
Faceți clic pe butonul Ante Bet pentru a vă crește pariul și șansele de a activa bonusul.

Faceți clic pe butonul Ante Bet pentru a vă crește pariul și șansele de a activa bonusul.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Mighty Bonus Features

Modificatorii te răsplătesc aleatoriu, iar învârtirile gratuite îți dau un motiv să continui să joci până când le declanșezi. Pe scurt, acest slot oferă divertisment non-stop și câștiguri mari din când în când. Să ne uităm la bonusuri și să vedem cum funcționează.

Lupul lacom (Greedy Wolf Wild)

Un simbol Wolf Wild complet stivuit poate apărea aleatoriu doar pe a treia rolă. Dacă apare simbolul Stacked Wolf, toate simbolurile de porc sunt transformate în simboluri de lup. După aceea, vi se acordă orice câștig prezent pe role.

3 Little Pigs Wilds și Respins

Un număr aleatoriu de simboluri Wild poate apărea pe primele trei role în timpul oricărei învârtiri. Mai întâi, primești orice câștig disponibil cu Wilds, iar apoi apare lupul. Lupul fie va muta simbolurile Wild cu o poziție spre dreapta pentru a declanșa un Respin, fie va spulbera simbolurile Wild pentru a pune capăt bonusului.

Respins continuă până când simbolurile Wild sunt aruncate în aer de pe ecran sau până când nu mai există niciun spațiu pentru a le muta spre dreapta. Evident, veți fi recompensat cu toate câștigurile pe care le obțineți între Respins.

Funcția de câștig garantat

La orice învârtire care nu este câștigătoare, lupul poate să apară și să spulbere toate simbolurile. După aceea, noi simboluri vor cădea pentru a vă oferi un câștig în valoare de 20x pariul dvs. sau mai mare sau pentru a declanșa Free Spins prin acordarea unui număr suficient de Scatters.

Funcția Free Spins

Aterizarea a cel puțin șase simboluri Scatter vă va acorda șase Free Spins. Simbolurile declanșatoare sunt păstrate pe role și sunt marcate cu un pătrat de paie. Pe măsură ce bonusul continuă, de fiecare dată când un simbol Scatter aterizează, poziția acestuia va fi marcată cu un pătrat din paie sau, dacă poziția este deja marcată, aceasta va fi îmbunătățită. Pozițiile marcate sunt îmbunătățite progresiv, de la paie la lemn, de la lemn la cărămidă și apoi de la cărămidă la castel.

După ce se termină rotirile, pozițiile marcate se vor transforma în case realizate din diferite materiale. Lupul cel mare și rău își face apariția, spulberă casele și dezvăluie premiile în bani. Casele făcute din materiale mai puternice vă vor oferi premii în bani mai mari.

Valorile caselor vor fi cuprinse între 1x și 500x din pariul tău, iar valorile variază în funcție de tipul de casă. Dacă reușești să îmbunătățești toate pozițiile marcate la cel mai înalt nivel (castel), pozițiile se vor transforma în castele, iar runda se va încheia după ce vei obține câștigul tău mare.

Poți câștiga încă 1, 2 sau 4 Free Spins dacă prinzi 3, 4 sau 5 simboluri Scatter în timpul bonusului, respectiv.

Funcția Ante Bet

Poți să îți mărești pariul cu 25% și să obții o șansă mai mare de a declanșa Free Spins prin utilizarea funcției Ante Bet. Atunci când activați această funcție, numărul necesar de Scatter pentru a declanșa Free Spins scade la cinci.

Câștigă șase Free Spins și prelungește-le dacă prinzi simboluri Scatter.

Câștigă șase Free Spins și prelungește-le dacă prinzi simboluri Scatter.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ulGreedy Wolf este de 96,48% și ne place pentru că este mult mai mare decât media RTP de 96%.

Varianța acestui joc de păcănele este ridicată (4,5 din 5), așa că câștigurile pot fi uriașe, dar nu vor fi frecvente.

Câștigul maxim este de 3.000 de ori mai mare decât miza ta, așa că îți va plăcea să îl urmărești. Totuși, ar fi putut opta pentru un câștig maxim mai mare, cum ar fi 5.000x din pariul tău.

Obține câștiguri masive în jocul de bază din jocul de păcănele Greedy Wolf

Obține câștiguri masive în jocul de bază din jocul de păcănele Greedy Wolf

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul de aparate online Greedy Wolf?

Jocul de păcănele Greedy Wolf este un alt joc de păcănele de succes de la Pragmatic Play, plin de funcții solide și cu o temă plăcută. Bonusul Free Spins merită așteptarea, mai ales datorită premiilor în bani pe care le puteți câștiga. Chiar dacă nu obțineți multe câștiguri în timpul Free Spins, dacă prindeți un număr decent de Scatters vă va asigura un câștig uriaș la final.

Jocul de bază are trei caracteristici care îi ajută pe jucători să continue să joace. Partea surprinzătoare este că funcțiile sunt destul de puternice, în special funcția Guaranteed Win. Singura caracteristică de care nu am apucat să ne bucurăm prea mult a fost Respins, dar poate că te vei putea bucura de ea în timpul jocului tău.

Pescurt, acest slot face o concurență serioasă altor sloturi bazate pe aceeași poveste. Ar fi putut fi un pic mai bine dacă ar fi mărit câștigul maxim, dar în rest totul este în regulă.

Puteți încerca slotul Greedy Wolf cu bani reali la cazinourile fantastice pe care le recomandă BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Greedy Wolf Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Greedy Wolf?

Câștigul maxim aici este de 3.000x miza ta. Credem că ar fi trebuit să fie mai mare dacă luăm în considerare varianța acestui joc de cazino online.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate Greedy Wolf?

RTP-ul acestui joc de păcănele este ridicat, având un RTP de 96,48%. Este un slot cu volatilitate foarte mare, ceea ce înseamnă că nu te poți aștepta la câștiguri de aterizare prea des, dar te bucuri de câștiguri mai mari decât sloturile cu o varianță mai mică.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Greedy Wolf?

Acest joc ca la aparate are un bonus Free Spins, în care fiecare Scatter care aterizează și Scatter-urile care se declanșează sunt marcate până când bonusul se termină. Pozițiile marcate sunt îmbunătățite prin aterizarea mai multor Scatter pe ele. În cele din urmă, primești recompense în bani de pe toate pozițiile marcate după ce se termină învârtirile.

Cum funcționează funcția de câștig garantat în jocul ca la aparate Greedy Wolf?

Dacă nu reușești să obții un câștig, această funcție se poate declanșa și te poate recompensa cu un câștig în valoare de cel puțin 20x sau poate declanșa învârtirile gratuite.

Este slotul Greedy Wolf o înșelătorie?

Nu, Pragmatic Play, care este dezvoltatorul acestui joc, este foarte fiabil și unul dintre cei mai populari dezvoltatori de sloturi video. De asemenea, sunt licențiați de autorități credibile, așa că șansele ca acest slot să fie o înșelătorie sunt zero.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Greedy Wolf?

Da, poți experimenta funcții precum câștiguri garantate, învârtiri repetate, rotiri gratuite și multe altele, jucând gratis în modul demo al jocului ca la aparate Greedy Wolf, aici la BETO.