MENIU

Expansion! Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Expansion!
Click aici pentru a juca

Expansion! de Betsoft

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Expansion!

Jocul ca la aparate Expansion! este perfect pentru cei care sunt pasionați de explorarea spațiului, de extratereștri și de dezvăluirea misterelor universului. Dacă nu te pasionează nimic din toate acestea, tot îți va plăcea acest slot, pentru că este foarte distractiv. Acest slot are un layout 5x4 și îți oferă 30 de linii de plată pentru a te ajuta să creezi câștiguri. Funcțiile sunt simboluri Mystery stivuite, Wild-uri direcționale, Free Spins și funcția Bonus Buy.

În acest Expansion! Slot review, veți merge într-o aventură spațială care implică extratereștrii. Pune-ți centura și să începem!


Lansare: 23.02.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X2171

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Octombrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Multiplicări de până la 10x la rotirile gratuite

Simboluri Mystery stivuite

Wild-urile direcționale sunt amplificate la rotirile gratuite.

Posibilitatea de a cumpăra Free Spins

Joc de bază solid

Contra

Low Max Win

Fapte despre păcănele

Furnizor Betsoft

Volatilitate

RTP% 94.02

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.30

Miza maximă 300.00

Role 5

Rânduri 4

Teme de joc

OZN


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Simbol misterios Free Spins adiționale Random Wilds FreeSpins Multiplier Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Bucurați-vă de o temă bazată pe viața extraterestră în jocul de aparate Expansion!

Bucurați-vă de o temă bazată pe viața extraterestră în jocul de aparate Expansion!

Bine ați venit la Expansion! Slot Machine

Încă de la început, putem vedea că Expansion! este un joc de aparate frumos, cu o atmosferă relaxantă și calmă. Betsoft Gaming a încercat să vă ofere un joc distractiv cu un potențial decent. Nu încearcă să iasă în evidență, dar slotul are caracteristici solide, cum ar fi Free Spins și Directional Wilds.

Veți avea ocazia să vedeți un aspect cu 5 role, 4 rânduri și 30 de linii de plată în acest joc de cazino. Numărul suplimentar de rânduri și numărul mai mare de linii de plată decât de obicei vă vor ajuta să obțineți câteva oportunități suplimentare de a câștiga mult.

Funcția Free Spins este cea în care acest slot atinge apogeul, deoarece te vei bucura de Multiplicatori, iar puterea Wild-urilor direcționale este, de asemenea, amplificată. Este frumos că au permis jucătorilor să cumpere rotiri gratuite, ceea ce poate fi grozav pentru jucătorii cu rulaje mari care vor să intre imediat în acțiune.

Să trecem acum la grafica și tema acestui slot machine.

Video: Expansion! Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocurile de cazino video Expansion!

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă extraterestră și design superb

Temă și design

La început, veți vedea un fundal frumos, cu o casă, copaci, iarbă și un telescop. Cu toate acestea, simbolurile de pe role vor indica faptul că acest joc de păcănele nu este despre peisajul frumos. De fapt, acest slot este despre extratereștri, OZN-uri și curiozitatea noastră nelimitată.

Ne place animația pentru învârtirea rolelor, modul în care fundalul se schimbă atunci când se declanșează Free Spins și muzica de fundal liniștitoare. Simbolurile se potrivesc perfect temei, deoarece planetele extraterestre misterioase și OZN-urile apar ca simboluri.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt patru planete extraterestre și o stea, care vă vor plăti între 1,33x și 3,33x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri.

Simbolurile cu plată mică sunt simboluri de cărți concepute pentru a semăna cu stațiile spațiale. Simbolurile de cărți vă vor plăti 0,833x din miza dvs. pentru obținerea a cinci simboluri identice într-o combinație câștigătoare. Așadar, veți pierde bani pentru obținerea unei combinații câștigătoare cu simboluri de cărți, dar funcțiile și celelalte simboluri vă vor ajuta să generați un profit sănătos.

Simbolul Wild este un OZN, iar Scatter-ul este o planetă roșie cu un inel de aur.

Prinde 3 sau mai multe simboluri scatter pentru a declanșa rotirile gratuite.

Prinde 3 sau mai multe simboluri scatter pentru a declanșa rotirile gratuite.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Expansion! Slot

Sloturi ca acesta sunt foarte ușor de jucat, dar, totuși, permiteți-ne să vă explicăm elementele de bază pentru confortul dumneavoastră.

 • Butonul din dreapta jos cu 2 săgeți curbate sau bara de spațiu va face ca rolele să se învârtă.
 • Un buton mai mic cu un buton de redare în mijlocul celor 2 săgeți curbate este pentru jocul automat. Autoplay este pentru a face între 5 și 100 de rotiri în mod automat.
 • Butoanele plus și minus vor seta valoarea pariului între 0,30 € și 300 €.
 • Butonul "i " va deschide tabelul de plăți cu informații despre caracteristici și plățile simbolurilor.
 • Pictograma difuzorului este pentru activarea sau dezactivarea sunetului, iar butonul cu 3 puncte este pentru a accesa tabela de plăți, regulile, opțiunile și jocul automat.
3 simboluri scatter te vor premia cu 8 rotiri gratuite.

3 simboluri scatter te vor premia cu 8 rotiri gratuite.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus explozive

În modclar, acest joc nu duce lipsă de bonusuri, iar câștigurile tale pot fi destul de mari. Așadar, haideți să înțelegem cum vă pot recompensa aceste caracteristici.

Simboluri misterioase stivuite

Jocul nu le evidențiază, dar pozițiile simbolurilor Stacked Mystery Symbol pot fi prezente pe toate rolele. Toate pozițiile Stacked Mystery Symbol vor fi umplute cu același simbol, astfel încât să puteți obține cu ușurință un câștig mare. Rețineți că aceste poziții pot fi umplute doar cu simboluri obișnuite, nu cu Wilds sau Scatters.

Funcția Directional Wilds

Directional Wild poate ateriza pe role în mod aleatoriu și apoi își poate trage pistolul cu raze într-una din cele opt direcții din jurul poziției sale. Simbolurile lovite de pistolul cu raze se transformă în Wilds, iar apoi Directional Wild se transformă și el într-un Wild.

După ce transformările sunt finalizate, veți fi plătit orice câștig de pe rotire. Acest Wild special poate apărea doar pe rolele din mijloc.

Funcția Free Spins

Trebuie să prindeți cel puțin 3 simboluri Scatter pentru a declanșa Free Spins. Iată o defalcare a modului în care funcționează:

 • 3 Scatters: 8 Free Spins
 • 4 Scatters: 12 Free Spins
 • 5 Scatters: 15 Free Spins

Directional Wilds devine mai puternic în timpul acestui bonus, deoarece pistolul cu raze se învârte și trage în 2 direcții diferite în loc de una singură. Astfel, puteți obține o mulțime de Wilds în poziții care garantează câștiguri.

Free Spins au, de asemenea, Multiplicatori diferiți care se vor aplica câștigului pentru o anumită rotire. Puteți vedea valoarea Multiplicatorului în partea dreaptă jos, iar aceasta poate fi între 2x și 10x. Practic, vi se garantează un câștig în valoare de cel puțin două ori mai mare decât cel pe care l-ați câștiga în jocul de bază.

Funcția Bonus Buy

Funcția Bonus Buy este pentru cei care doresc să joace Free Spins plătind pentru ele. Iată care sunt opțiunile pe care le veți primi în această funcție:

 • 8 Free Spins: 60x pariul dvs.
 • 12 Free Spins: 90x pariul dvs.
 • 15 Free Spins: 113x pariul dvs.
Bucură-te de Free Spins, Directional Wilds și alte funcții.

Bucură-te de Free Spins, Directional Wilds și alte funcții.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul expansiunii! Slot este de 96,08%, ceea ce este destul de standard pentru jocuri de acest gen.

Volatilitatea acestui slot este clasificată ca fiind medie, conform dezvoltatorului. Aceasta este o cifră bună care te va asigura că nu te plictisești și că vei obține un câștig la fiecare câteva rotiri.

Câștigul maxim oferit de acest joc de cazino este de 1.212x pariul tău, ceea ce reprezintă un câștig maxim decent. Dacă luăm în considerare varianța acestuia, câștigul Max ar fi trebuit să fie mai mare. Cu toate acestea, îți va face plăcere să îl urmărești.

Simbolurile wild creează câștiguri ușoare în jocul ca la aparate online Expansion!

Simbolurile wild creează câștiguri ușoare în jocul ca la aparate online Expansion!

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este expansiunea! Slot merită?

Joculde păcănele Expansion! este amuzant și distractiv datorită temei, funcțiilor precum Free Spins și Directional Wilds și varianței medii. Funcțiile declanșate aleatoriu în jocul de bază continuă să te recompenseze și să îți ofere câștiguri mari până când declanșezi Free Spins.

Free Spins este caracteristica în care totul devine mai recompensator și mai interesant. În Free Spins, tunurile cu raze ale Directional Wilds trag de două ori, iar Multiplicatorii de câștig de până la 10x vor face posibilă obținerea câștigului maxim. Puteți, de asemenea, să cumpărați bonusul, în funcție de bugetul dumneavoastră.

Știm că s-ar putea să vrei să joci acest slot acum. Așadar, înscrieți-vă la orice cazinou pe care BETO vi-l recomandă și jucați Expansion! pe bani reali. Dacă ai nevoie de sprijin, suntem mereu la un mesaj distanță.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Expansiune! Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Expansion!

Câștigul maxim este de 1.212x pariul tău, ceea ce este suficient de bun pentru a merita, dar ar fi putut fi cu siguranță mai mare.

Care este RTP-ul și varianța jocului de păcănele Expansion!?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,08%, ceea ce este foarte aproape de RTP-ul mediu. Volatilitatea acestui slot este medie, ceea ce înseamnă că va exista un echilibru între cât de mult poți câștiga și frecvența câștigurilor.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Expansion!

Da, acest joc de păcănele îți oferă până la 15 Învârtiri Gratuite, care pot fi, de asemenea, redeclanșate. Învârtirile gratuite au un multiplicator de câștig de până la 10x pentru fiecare învârtire, iar utilitatea Wild-urilor direcționale crește, de asemenea, în timpul acestui bonus.

Cum funcționează funcția Directional Wild în jocul ca la aparate Expansion!

Spre deosebire de majoritatea sloturilor video gratuite, Wild-urile unice din acest joc de păcănele pot apărea aleatoriu și pot trage cu un pistol cu raze într-una dintre cele opt direcții din jurul lor. Orice simbol lovit de pistolul cu raze se transformă în Wilds, iar Wild-ul direcțional devine, de asemenea, un Wild pentru a facilita un câștig mare.

Este Expansion! slot o înșelătorie?

Nu, Expansion! nu este o înșelătorie, deoarece Betsoft este furnizorul de jocuri de renume aici. Betsoft este licențiat de către Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta, așa că nu există niciun motiv de îngrijorare cu privire la jocurile lansate de ei.

Este posibil să jucați jocul ca la aparate Expansion! gratis?

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins și Directional Wilds jucând gratis Expansion! în modul demo al jocului ca la aparate Expansion! aici la BETO. Funcționează pe orice dispozitiv, așa că încearcă-l și vezi cât de mult poți câștiga.