MENIU

Reels Of Wealth Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Reels Of Wealth
Click aici pentru a juca

Reels Of Wealth de Betsoft

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Reels Of Wealth

Aurul, pietrele prețioase și un stil de viață somptuos te așteaptă în jocul ca la aparate Reels of Wealth. Acest slot de la Betsoft Gaming are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată.

Jackpoturile, Respins, Free Spins, Wild Multipliers și multe alte funcții îți oferă recompense atrăgătoare. Din moment ce acest slot are Jackpot-uri, vă puteți imagina cât de mare este potențialul.

În această recenzie a slotului Reels of Wealth, vom explica de ce ar trebui să încerci acest slot online. Citiți până la sfârșit și vă vom răspunde la toate întrebările pe care le aveți.


Lansare: 23.04.2018
Volatilitate
Câștig maxim: X67400

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Iulie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 67.400x miza dvs.

Patru jackpoturi progresive

Free Respin după fiecare câștig

Plățile Scatter

Tema vizuală uimitoare

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Betsoft

Volatilitate

RTP% 95.29

Tip de joc Sloturi

Jackpot Da


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 3

Teme de joc

Lux


Funcționalități de joc

Respins Jackpot Progresiv Joc de risc Înlocuirea simbolurilor Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Simbolul Scatter plătește oriunde în jocul ca la aparate online Reels of Wealth.

Simbolul Scatter plătește oriunde în jocul ca la aparate online Reels of Wealth.

Bine ați venit la slotul online Reels of Wealth

Jocul de cazino Reels of Wealth arată luxos și le oferă jucătorilor posibilitatea de a deveni bogați. O mulțime de sloturi online au un design care prezintă aur, pietre prețioase și alte obiecte de lux. Cu toate acestea, majoritatea nu au nici măcar jumătate din potențialul pe care îl are acest slot. Motivul principal pentru care acest slot este atât de valoros este Jackpotul progresiv care îți poate schimba viața.

5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată sunt disponibile în acest slot. Betsoft Gaming s-a gândit la toate funcțiile puternice pe care le pot încadra într-un singur slot și a inclus majoritatea dintre ele în acesta. Funcții precum Rolling Wins, Wild Multipliers, Scatter Pays și Double Up Game fac ca jocul de bază să fie foarte plin de acțiune și îmbogățit.

Caracteristica pe care trebuie să o aștepți este runda de rotiri gratuite de încredere Megastar, care are Jackpot-uri în valoare de o sumă nebună de bani. Adevărul este că sloturile Jackpot oferă un potențial de câștig mult mai mare decât alte tipuri de sloturi, așa că poți câștiga masiv dacă norocul este de partea ta.

Video: Reels Of Wealth Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocul de cazino Reels of Wealth

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă luxoasă și design clasic

Temă și design

Un joc de păcănele care îți poate schimba viața trebuie să arate bogat și extravagant. Acesta este motivul pentru care creatorii acestui slot au proiectat acest slot cu atât de multe simboluri luxoase. Fundalul acestui joc are cufere de comori, lingouri de aur, pietre prețioase și atât de multe alte obiecte de aur încât este greu să le enumerăm pe toate.

Simbolurile arată ca și cum ar fi făcute din pietre prețioase de diferite culori. În plus, muzica de fundal sună ca ceva ce ai auzi într-un bar scump și nu putem nega că este antrenantă. În general, îți va plăcea tema acestui slot.

Simboluri

Simbolurile de mare valoare sunt o piatră prețioasă verde, o piatră prețioasă roșie, o piatră prețioasă albastră, teancuri de bani, un sac cu aur și pietre prețioase și un cufăr cu comori. Simbolurile de mare valoare vă vor plăti de la 7,5x până la 25x din miza dvs. pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci combinații identice.

Simbolurile cu plată mică sunt lingourile de aur, o monedă de aur și simbolurile de cărți. Simbolurile cu valoare redusă vă vor plăti de la 1,5x la 5x din miza dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți.

Simbolul Wild este un simbol albastru și auriu cu cuvintele "Wild Multiplier" scrise pe el. Simbolurile Scatter sunt un seif bancar și o stea albastră și aurie.

Colectează simboluri Jackpot pentru a câștiga Jackpoturile din Free Spins.

Colectează simboluri Jackpot pentru a câștiga Jackpoturile din Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Reels of Wealth Slot Machine

Această secțiune vă va ajuta să înțelegeți cum poate fi jucat acest joc la cele mai bune cazinouri online.

 • Apăsați butonul verde de rotire pentru a începe să învârtiți rolele.
 • Butonul autoplay vă va permite să începeți între 5 și 100 de rotiri pe pilot automat.
 • Puteți folosi butoanele plus și minus pentru a modifica valoarea fisei sau pariul pe linie. Pariul dvs. poate fi setat de la 0,10 € la 100€.
 • Butonul de miză maximă vă va seta pariul la 100 €.
 • Butonul cu semnul întrebării vă va oferi acces la tabelul de plăți.
 • Butonul de setări îți permite să accesezi setările de joc, cum ar fi Sound FX și jocul turbo.
 • Pictograma difuzorului va activa sau dezactiva sunetul.
3 sau mai multe simboluri bonus Megastar vor declanșa rotiri gratuite.

3 sau mai multe simboluri bonus Megastar vor declanșa rotiri gratuite.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus extraordinare

Te vei bucura de 5 bonusuri în acest joc ca la aparate, iar acestea vor fi din ce în ce mai bune pe măsură ce continui să joci. Haideți să înțelegem cum funcționează aceste bonusuri minunate.

Funcția Rolling Wins

Ori de câte ori obțineți un câștig, va urma un Respin gratuit. Dacă obțineți un alt câștig în Respin, veți primi încă un Respin. Acest proces va continua atâta timp cât veți continua să obțineți câștiguri.

După al 4-lea câștig consecutiv, multiplicatorul de câștiguri va crește. Iată o defalcare a valorii Multiplicatorului în funcție de numărul de victorii consecutive.

 • Dela 1 la 4 victorii: Multiplicator 1x
 • Dela 5 la 7 victorii: Multiplicator 2x
 • 8 sau mai multe victorii: Multiplicator 3x

Multiplicatori Wild

Atunci când un simbol wild favicon este implicat într-un câștig, acesta va multiplica câștigul cu 2. Aceste simboluri pot înlocui toate simbolurile, cu excepția Scatterilor. Atunci când un simbol Wild este implicat într-un câștig, acesta va multiplica câștigul cu 2. Dacă 2 simboluri Wild fac parte din același câștig, acestea vor multiplica câștigul cu 4.

Funcția Scatter plătește

Chiar și un singur simbol Scatter de boltă vă va plăti ceva dacă îl prindeți oriunde pe role. Poți câștiga de la 0,10x la 200x din miza ta dacă prinzi între 1 și 15 simboluri Scatter oriunde pe role. Partea amuzantă este că până și un singur Scatter îți va oferi un câștig și te va ajuta să declanșezi alte caracteristici.

Învârtiri gratuite Megastar/Funcția Jackpot Megastar

Atunci cândprindeți 3 sau mai multe simboluri Megastar pe role, se va declanșa funcția Megastar. Iată o defalcare a numărului de Free Spins pe care le puteți obține după ce ați aterizat Scatters.

 • 3 Megastar Scatters: 10 Free Spins
 • 4 Megastar Scatters: 15 Free Spins
 • 5 Megastar Scatters: 25 de rotiri gratuite.

Fiecare promoție de jackpot progresiv va avea propriul traseu în această funcție, iar tu vei avansa pe traseu atunci când colectezi simboluri Jackpot speciale. Simbolurile Jackpot vor dispărea după ce au fost colectate, iar rolele se vor derula în cascadă pentru a vă permite să obțineți mai multe câștiguri.

Iată care sunt lungimile diferitelor trasee Jackpot.

 • Hero Jackpot: 7
 • Star Jackpot: 7
 • Legend Jackpot: 8
 • Megastar Jackpot: 9

Învârtirile gratuite au propriul set de simboluri care plătesc puțin mai puțin decât simbolurile obișnuite. Partea bună este că este disponibil un Megastar Bonus Scatter care vă poate plăti 50x din miza dvs. pentru aterizarea a cinci simboluri identice.

Funcția Double Up

Puteți să vă pariați câștigul folosind funcția Double Up. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul Double Up după un câștig și să preziceți rezultatul unei învârtiri a monedei. Dacă vei câștiga, pariul tău va fi dublat.

Poți paria totul sau poți paria jumătate din câștigul tău, dar vei pierde totul dacă presupunerea ta este greșită.

Poți crea combinații câștigătoare chiar și în mijlocul rolelor.

Poți crea combinații câștigătoare chiar și în mijlocul rolelor.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

Acest joc de cazino oferă un RTP de 95,29%, ceea ce este scăzut. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că acest joc de păcănele vă oferă șansa de a câștiga jackpoturi Megastar.

Varianța acestui slot este mare, așa că nu va fi ușor să obțineți câștiguri.

Câștigul maxim te va premia cu 67.400x din miza ta, ceea ce reprezintă un câștig maxim fantastic.

Funcțiile precum Rolling Wins și Scatter Pays se completează reciproc în jocul ca la aparate Reels of Wealth.

Funcțiile precum Rolling Wins și Scatter Pays se completează reciproc în jocul ca la aparate Reels of Wealth.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul de aparate online Reels of Wealth?

Jocul de păcănele Reels of Wealth este perfect pentru cei cărora le place un stil de viață bogat și care vor să aibă șansa de a fi mai bogați ca niciodată. Cele 4 jackpoturi progresive sunt un motiv suficient de bun pentru a-ți încerca norocul jucând acest slot. În plus, Betsoft Gaming a inclus multe caracteristici fantastice și posibilitatea de a obține câștiguri de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga și în mijloc.

Sincer, atât de multe jocuri de cazino au Jackpot-uri, dar foarte puține oferă alte caracteristici convingătoare, așa cum o face acest slot. Respins și Scatter Pays funcționează bine împreună pentru a converti un câștig într-o serie de câștiguri cu recompense masive. Funcția gamble vă va ajuta să pariați orice câștig de care nu sunteți mulțumit.

Învârtirile gratuite sunt grozave chiar și fără jackpoturi. Chiar dacă poate fi un pic frustrant să încerci să câștigi Jackpot-urile, ți-ar putea oferi un câștig care îți poate schimba viața.

Dacă doriți să jucați slotul Reels of Wealth, puteți câștiga bani reali jucând la orice cazinou online pe care îl recomandăm aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slotul Reels of Wealth - Întrebări frecvente

Cât de mult poți câștiga prin intermediul câștigului maxim din jocul ca la aparate Reels of Wealth?

Câștigul maxim îți va plăti 67.400x miza ta, iar Jackpoturile sunt singura modalitate de a-l câștiga.

Care este RTP-ul și volatilitatea jocului de aparate Reels of Wealth?

RTP-ul acestui joc este de 95,29%, ceea ce este bine pentru un joc de păcănele cu jackpoturi progresive. Volatilitatea jocului de păcănele este ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile nu vor fi frecvente, dar pot avea un potențial mai mare.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate online Reels of Wealth?

Poți primi până la 25 de rotiri gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter. Simbolurile Jackpot pot fi adunate în timpul acestei funcții pentru a câștiga jackpoturi. În plus, un Scatter special cu un câștig mare este, de asemenea, disponibil în această funcție.

Cum funcționează funcția Rolling Wins în jocul ca la aparate Reels of Wealth?

Orice câștig pe care îl obții va fi urmat de un Respin gratuit, iar tu poți continua să primești Respins atâta timp cât continui să câștigi. Un Multiplicator 2x se va aplica la 5 până la 7 câștiguri consecutive, iar un Multiplicator 3x se va aplica la 8 sau mai multe câștiguri consecutive.

Este slotul Reels of Wealth o înșelătorie?

Nu, nu trebuie să vă faceți griji că acest joc de păcănele este o înșelătorie, deoarece Betsoft Gaming este un dezvoltator de jocuri de păcănele online licențiat, cu un palmares solid.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Reels of Wealth?

Da, te poți bucura de Free Spins, Jackpot-uri progresive, Respins, funcția gamble și multe altele, jucând gratuit modul demo Reels of Wealth aici la BETO.