MENIU
Căutare
Sloturi

Dracula The Hunt Joacă Gratuit

Dracula The Hunt Slot Demo

Dracula The Hunt Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Dracula The Hunt de Spinomenal

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Dracula The Hunt Demo

Dracula The Hunt este un joc de păcănele gotic și sângeros de aventură de la Spinomenal. Are 5 role, 4 rânduri și 20 de linii de plată. Bonusurile precum Free Spins , Expanding Wilds cu Re-Spins și o funcție de cumpărare ingenioasă pentru a trece direct în modul Free Spins adaugă un plus de mușcătură la joc. Acest slot îți oferă posibilitatea de a câștiga până la 50 de Free Spins, ceea ce este sincer o nebunie.

În această recenzie a slotului Dracula The Hunt, vom vedea cât de recompensator este acest slot și dacă ar trebui să îl joci sau nu.


Lansare: 19.09.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X3000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiWild-uri expansive cu Re-Spins

DeschidețiCaracteristica Buy pentru rotiri gratuite

DeschidețiExtra Wilds în jocul de bază

DeschidețiBucurați-vă de până la 50 de rotiri gratuite

DeschidețiO temă gotică captivantă

Contra Contra

Contra

Închide RTP ar putea fi mai mare

Închide Low Max Win

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Spinomenal

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.78

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 200.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 20

Funcționalități de joc

Unelte de trișare Expanding Wild cu re-spin Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Random Wilds Respins Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Dracula The Hunt Recenzie de BETO Slots

Dracula The Hunt Recenzie de BETO Slots

Introducerea Dracula The Hunt Slot Machine

Jocul de păcănele Dracula The Hunt îți oferă oportunitatea de a fi curajos și de a încerca să îl vânezi pe Dracula. Cu toate acestea, nu va fi ușor să te duci împotriva monstrului mitic, și de aceea Spinomenal vă va răsplăti bine pentru asta. Chiar dacă nu este o temă nouă, sloturile cu o temă mai întunecată sunt întotdeauna plăcute.

Principalul bonus aici este reprezentat de rotirile gratuite, iar aici vei vedea cea mai mare parte a acțiunii. Cu 5 role și 20 de linii de plată, acest slot este îmbunătățit cu caracteristici uimitoare, cum ar fi Expanding Wilds cu Re-Spins, Extra Wilds și o caracteristică de cumpărare dezirabilă pentru acces direct la Free Spins.

Sunteți curioși să aflați cum aceste bonusuri vă pot crește câștigurile? Discover ce se ascunde înăuntru, verificând Dracula The Hunt gameplay videoși învârte-te și tu pe juca jocuri de sloturi gratuite. Vom vedea în curând cum funcționează bonusurile și vă voi împărtăși, de asemenea , gândurile mele după ce am testat acest slot, așa că continuați să citiți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Gothic Horror Adventure

Temă și design: Gothic Horror Adventure

Temă și design: Gothic Horror Adventure

Temă și design

Dracula The Hunt își înfige colții într-o temă de groază gotică care vă va face să tremurați de plăcere. Din momentul în care am dat o tură cu acest băiat rău, am fost absorbit într-o atmosferă care emana o anticipare stranie. Designul este cu adevărat elegant, cu culori întunecate, somptuoase și simboluri complicate care te duc în domeniul întunecat al lui Dracula.

Imaginează-ți castele antice sub o lună roșie ca sângele și ai prins ideea. Spinomenal a proiectat, de asemenea, simboluri precum o cruce și un colier de apă sfințită pentru a se potrivi perfect cu tema. Mormintele și castelul întunecat din fundal ajută la construirea unei atmosfere pline de suspans și înfricoșătoare.

Muzică și coloană sonoră

Coloana sonoră amenințătoare este partenerul perfect al crimei. Melodiile bântuitoare și spaimele de salt te țin în priză ca și cum Dracula îți șoptește la ureche. Coloana sonoră își intensifică ritmul și devine mai sinistră în timpul Free Spins pentru a se potrivi cu jocul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Înfige-ți dinții în noapte cu simbolurile tematice ale jocului Dracula The Hunt și șansele de câștiguri fantastice.

 • Simbolul Free Spins: Simbolul Free Spins este un simbol auriu cu inscripția "Free Spins" pe el și este folosit pentru a declanșa runda bonus.

 • Simbolul Wild: Simbolul Wild este Dracula, iar acesta vă plătește 150x pariul dvs. pentru că ați nimerit cinci pe o linie de plată.

 • Simboluri medii: Simbolurile medii sunt o cruce, un potir de argint, un colier cu apă sfințită și lumânări, care plătesc între 6x și 50x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri.

 • Simboluri scăzute: Simbolurile cu plată scăzută sunt simbolurile de cărți care plătesc de la 1x la 2x din miza ta pentru obținerea unor combinații câștigătoare de cinci cărți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Dracula The Hunt Slot Online

Cum se joacă Spinomenal

Cum se joacă Spinomenal's Dracula The Hunt

Intrarea înlumea înfricoșătoare a acestui joc de păcănele este floare la ureche, odată ce știi cum funcționează. Iată cum funcționează:

 • Setarea mărimii pariului: Folosiți butoanele "+" sau "-" din stânga jos pentru a vă ajusta pariul și pentru a-l seta de la 0,20 € la 200€.
 • Învârtirea: Apăsați butonul de rotire pentru a da startul petrecerii. Uitați-vă la simbolurile aliniate pentru câștiguri potențiale.
 • Autoplay: Ai chef să lași jocul să facă treaba? Selectați autoplay pentru acțiune non-stop. Trebuie doar să faceți clic pe butonul autoplay, iar rolele vor începe să se învârtă.
 • Tabelul de plăți: Doriți informații despre combinațiile câștigătoare și plățile? Verificați tabelul de plată în joc, făcând clic pe semnul de întrebare.
 • Fullscreen: Intră pe ecran complet prin intermediul meniului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Dracula The Hunt de Spinomenal

Caracteristicile bonus explicate în Dracula The Hunt de Spinomenal

Caracteristicile bonus ale lui Dracula The Hunt sunt al naibii de strălucitoare. Acestea oferă mecanici populare și recompense suculente pentru a crește entuziasmul.

Învârtiri gratuite

Aterizează 3 sau mai multe simboluri Free Spins și vei avea parte de o călătorie sălbatică. Iată ce poți să pui mâna pe ele:

 • 3 simboluri: 10 Free Spins
 • 4 simboluri: 25 Free Spins
 • 5 simboluri: 50 de rotiri gratuite

Pariul tău pe linie și numărul de linii rămân neschimbate de la jocul de declanșare, așa că aceste runde sunt ca un bilet de liberă trecere către mega câștiguri.

Simbolul Wild

Simbolul Wild este tovarășul tău de încredere pe role, înlocuind orice simbol, cu excepția simbolului Free Spins. Aterizează 5 Wilds pe o linie câștigătoare și vei pune în sac un pariu uriaș pe linie x3.000 (150x pariul tău).

Extra Wilds

Aici este locul unde lucrurile devin extra picante. În timpul jocului de bază, 3 până la 6 simboluri Wild pot intra aleatoriu la petrecere pe role, sporindu-ți serios șansa la combinații câștigătoare.

Re-Spin Expanding Wilds

În modul Free Spins, aterizarea unui Wild face ca acesta să devină full hulk, extinzându-se pentru a umple întreaga rolă. Acest lucru nu numai că îți umflă potențialul de câștig, dar declanșează și un Re-Spin dacă unul sau mai mulți Wilds se extind. Dacă un alt Wild aterizează în Re-Spin, va fi acordat un alt Re-Spin. În plus, Wild-urile care se extind plătesc...

 • 2x miza ta pentru un Wild
 • 5x miza dvs. pentru doi Wilds
 • 10x pariul dvs. pentru trei Wilds
 • 20x pariul dvs. pentru patru Wilds

Acesta este un câștig important pe lângă câștigurile obișnuite de pe linia de plată.

Caracteristica Buy

Te mănâncă să sari direct în acțiune? Funcția Buy Feature vă permite să plătiți pentru a intra în runda Free Spins pentru 40x până la 200x din pariul dvs. Alegeți această opțiune pentru a vă personaliza pariul și numărul de Free Spins. Eticheta de preț se potrivește cu alegerile dvs., astfel încât dețineți controlul asupra experienței dvs. în runda bonus.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 3.000x pariul tău în slotul online Dracula The Hunt!

Câștigă de 3.000x pariul tău în slotul online Dracula The Hunt!

Dracula The Hunt se mândrește cu uncâștig maxim de 3.000x miza ta, un RTP de 95,78% și o volatilitate ridicată pentru a te ține în priză. Varianța ridicată înseamnă că trebuie să aștepți pentru câștiguri, dar te vei bucura de câștiguri mai mari în schimb.

RTP-ul este ușor mai mic decât era de așteptat. În plus, RTP-ul poate coborî până la 89,53%, așa că trebuie să verifici RTP-ul înainte de a juca la un cazinou. Câștigul maxim este, de asemenea, pe partea inferioară. Oricum, șansele de a-l câștiga sunt foarte mici.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Dracula The Hunt Video Slot merită?

Este Dracula The Hunt Video Slot merită?

Este Dracula The Hunt Video Slot merită?

Dracula The Hunt este un joc de păcănele grozav, chiar dacă nu are un RTP ridicat sau un câștig maxim ridicat. Este grozav pentru că are Free Spins cu Expanding Wilds care declanșează și Re-Spins. Pe scurt, este o combinație de două bonusuri puternice într-unul singur, care poate menține Free Spins pentru o perioadă foarte lungă de timp.

În timpul jocului meu, atingerea acelui Max Win s-a simțit la îndemână, mai ales atunci când Expanding Wilds a intrat în acțiune în timpul Free Spins. Jocul de bază este un pic plictisitor în comparație cu Free Spins, deoarece are doar funcția Extra Wilds. Totuși, funcția Extra Wilds se activează des și ajută la obținerea câtorva câștiguri decente.

Am observat, de asemenea, cât de des un singur Expanding Wild duce la un Re-Spin, iar apoi un altul aterizează pentru a menține lanțul de Re-Spins. În acest fel, este posibil să vă bucurați de două ori mai multe rotiri în timpul Free Spins. Evident, declanșarea a 50 de Free Spins înseamnă câștiguri masive garantate.

Dacă sunteți de acord cu RTP-ul ușor mai mic și cu câștigul maxim mai mic, nu văd niciun rău în a da o tură la slotul Dracula The Hunt. Puteți juca mai întâi demo-ul și să vedeți ce părere aveți înainte de a juca cu bani reali.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Dracula The Hunt Slot FAQ

Cum pot declanșa rotirile gratuite în jocul ca la aparate Dracula The Hunt? Săgeată Săgeată

Poți activa rotirile gratuite dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri Free Spins oriunde pe role în timpul jocului de bază. În funcție de numărul de simboluri, vei primi între 10 și 50 de Free Spins.

Ce face ca simbolurile Wild să fie speciale în jocul ca la aparate online Dracula The Hunt? Săgeată Săgeată

Simbolul Wild înlocuiește orice alt simbol, cu excepția Free Spins. Dacă prindeți 5 Wild-uri pe o linie câștigătoare, veți fi recompensat cu 150x pariul dvs.

Îmi pot cumpăra intrarea în runda de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Da, Dracula The Hunt are o funcție de cumpărare, care îți permite să cumperi acces instantaneu la runda de rotiri gratuite pentru 40x până la 200x din miza ta. Vei avea flexibilitatea de a selecta suma pariului și numărul de Free Spins cu care dorești să joci.

Există o funcție Extra Wilds în timpul jocului? Săgeată Săgeată

Într-adevăr, în timpul jocului de bază, 3-6 Extra Wilds pot apărea aleatoriu în jocul ca la aparate, sporindu-ți potențialele câștiguri prin înlocuirea altor simboluri.

Pot să joc jocul ca la aparate Dracula The Hunt gratis înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut! Poți juca slotul demo aici, la BETO.com. Este o modalitate excelentă de a te familiariza cu mecanica jocului și cu funcțiile bonus fără a risca banii proprii.

Care este cel mai mare câștig care poate fi obținut în acest joc? Săgeată Săgeată

În Dracula The Hunt, poți câștiga până la 3.000x miza ta, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai profitabile aspecte ale acestui joc de aparate. Astfel de câștiguri mari sunt posibile prin combinarea funcțiilor bonus precum Expanding Wilds cu Re-Spins.