MENIU
Căutare
Sloturi

Densho Joacă Gratuit

Densho Slot Demo

Densho Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Densho de Hacksaw Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Densho Demo

Jocul de păcăneleDensho este un joc de păcănele uimitor cu tematică japoneză, cu bonusuri care rivalizează cu imaginile sale excepționale. Dispunerea acestui joc are 5 role și 4 rânduri cu 10 linii de plată. Are unele dintre cele mai bune bonusuri, precum Wild Multiplier Reels, Free Spins și Super Free Spins. Fiecare bonus este mai bun decât cel precedent, așa că nu te vei plictisi deloc de gameplay.

În această recenzie a slotului Densho, vom vedea dacă Hacksaw Gaming a creat un alt slot genial sau dacă este doar un spectacol vizual cu bonusuri medii.


Lansare: 07.09.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiTemă asiatică unică

DeschidețiRoluri Wild Multiplicator în valoare de până la 100x

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu posibilitatea de a actualiza rolele Wild Multiplicator

DeschidețiBonus Opțiune de cumpărare

DeschidețiCâștig maxim de 10.000x pariul dvs.

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate medie-înaltă

Închide Necesită răbdare pentru câștiguri mari

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Hacksaw Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.40

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Recenzie Densho de BETO Slots

Recenzie Densho de BETO Slots

Vă prezentăm slotul online Densho

Densho înseamnă în japoneză "a transmite generației următoare", deci acest cuvânt se referă la lăsarea unei moșteniri. Jocul de păcănele Densho de la Hacksaw Gaming încearcă să spună o poveste cu ajutorul elementelor vizuale, care va fi pe placul tuturor, nu doar al celor cărora le place cultura asiatică. Acest joc se bazează pe rolele Wild Multiplier pentru a crea câștiguri uriașe, iar toate bonusurile sporesc puterea rolelor Wild Multiplier.

Are un layout 5x4 cu 10 linii de plată, astfel încât veți obține un layout ușor mai mare cu un număr mediu de linii de plată. În afară de Wild Multiplier Reels, te vei bucura de Free Spins, unde poți îmbunătăți simbolurile Densho și Super Free Spins cu simboluri Densho de mare valoare. Posibilitatea de a cumpăra diferitele bonusuri este, de asemenea, oferită pentru cei care rulează mult.

Sunteți curioși să aflați cum se îmbină aceste elemente pe role? Verifică gameplay-ul video Denshoși explorează mai departe înainte de a-ți încerca norocul la jocul nostru joc de sloturi video gratuit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Sărbătoarea artiștilor din Asia de Est

Temă și design: Sărbătoarea artiștilor din Asia de Est

Temă și design: Sărbătoarea artiștilor din Asia de Est

Temă și design

Pășește în lumea captivantă a jocului de aparate Densho, un joc de păcănele la fel de plăcut pentru ochi pe cât este de distractiv de jucat. Din momentul în care l-am pornit, am fost uimit de peisajele bogat detaliate și de personajele care par să fi sărit direct dintr-un pergament antic din Asia de Est.

Hacksaw Gaming a pus în mod clar la bătaie, meticulos, meșteșugind fiecare element, de la fundalul elegant care arată ca un tablou până la simbolurile japoneze, cum ar fi gheișele și samuraii. Cea mai bună parte este că fundalul se schimbă mereu, ceea ce reprezintă poezie în mișcare.

Muzica și coloana sonoră

Coloana sonoră este companionul fără cusur al imaginilor impresionante ale lui Densho. Instrumentele subtile cu coarde și melodiile blânde de flaut creează o atmosferă care te face să te simți ca într-o grădină liniștită și fermecată. Fiecare victorie este punctată de sunete înălțătoare care o evidențiază și o fac mai satisfăcătoare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pornește într-o aventură cu tematică orientală cu simboluri care îți plătesc până la 20x miza. Iată care sunt plățile pentru diferitele simboluri.

 • Simboluri japoneze obișnuite: Aceste simboluri obișnuite plătesc de la 0,10x la 2x din pariul dvs. pentru a obține între 3 și 5 simboluri identice într-o combinație câștigătoare.
 • Simboluri cu plată mare: Simbolurile cu plată mare includ un samurai, o gheișă, o bufniță, o pasăre și un pod. În funcție de tipul de combinație câștigătoare, acestea plătesc de la 1x la 20x pariul dvs.
 • Simbol Wild: Simbolul Wild: Este o pictură cu trei munți care înlocuiește alte simboluri. De asemenea, plătește de 20x miza dvs. pentru obținerea unui câștig de cinci simboluri identice.
 • Simbolul FS Scatter: Acest simbol este simbolul celor doi pești koi. Este cheia pentru deblocarea Free Spins și Super Free Spins.
 • SimbolurileDensho : Aceste simboluri prezintă o pasăre neagră care se poate transforma într-o rolă Wild Multiplicator.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Densho Slot Machine

Cum se joacă Hacksaw Gaming

Cum se joacă Hacksaw Gaming's Densho

Ești gata să încerci Densho? Iată cum se joacă acest joc:

 • În primul rând, setați mărimea pariului oriunde între 0,10 și 100 €. Trebuie doar să faceți clic pe săgețile de lângă afișajul pariului pentru a ajusta.
 • Te simți leneș? Folosiți funcția de joc automat pentru a seta o grămadă de rotiri automate.
 • Aruncați o privire la tabelul de plăți pentru a vă da seama cât valorează fiecare simbol și ce combinații vă vor aduce un câștig. O puteți găsi în meniul jocului.
 • În afară de tabela de plăți, meniul are și alte opțiuni, cum ar fi super turbo sau sunet, pe care le puteți folosi.
 • Atingeți bara de spațiu sau faceți clic pe butonul de rotire atunci când vă simțiți pregătit să începeți jocul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Densho de Hacksaw Gaming

Caracteristicile bonus explicate în Densho de Hacksaw Gaming

Densho, cea mai recentă creație a lui Hacksaw Gaming, îi transportă pe jucători într-un tărâm în care rolele Wild Multiplier și o varietate de funcții Free Spin ridică jocul la noi înălțimi. Să examinăm funcțiile bonus care fac din Densho un slot despre care merită să vorbim.

Funcția Wild Multiplier Reels

Mecanismul Wild Multiplier Reels este adevărata stea a spectacolului în Densho. Atunci când un simbol Denso aterizează pe role, acesta se va transforma într-un Multiplier Reel dacă expansiunea sa contribuie la un câștig. Aceste role acționează ca Wilds și vin cu Multiplicatori diferiți în funcție de raritatea simbolului Denso:

 • Simbolurile Denso obișnuite pot da un impuls câștigurilor tale cu Multiplicatori care variază de la 2x la 10x.
 • Simbolurile Denso rare dau un impuls cu Multiplicatori potențiali de la 5x la 50x.
 • Simbolurile Denso legendare oferă cele mai mari recompense, cu Multiplicatori între 10x și un impresionant 100x.

Emoția crește cu adevărat atunci când mai multe Role Multiplicatoare fac parte dintr-o combinație câștigătoare, deoarece Multiplicatorii lor sunt adăugați împreună pentru niște câștiguri cu adevărat masive.

Bonus cu rotiri gratuite

Aterizați trei simboluri FS Scatter și veți declanșa funcția Free Spins de la Densho, care vă acordă 10 Free Spins. În timpul acestor runde, urmăritorii de progresie de deasupra fiecărei role arată calitatea minimă a simbolului Denso la care vă puteți aștepta pe acea rolă.

Ori de câte ori un simbol Upgrade aterizează pe o rolă, urmăritorul de progresie al acelei role va crește de nivel, iar tu vei începe să aterizezi simboluri Densho de calitate superioară, cu Multiplicatori minimi mai mari pe acea rolă. Învârtirile gratuite pot fi prelungite cu 2 și 4 prin aterizarea a 2, respectiv 3 simboluri Scatter.

Bonusul Super Free Spins

Dacă reușești să prinzi patru simboluri FS Scatter, vei debloca modul Super Free Spins cu 10 rotiri. Acesta funcționează la fel ca și Free Spins obișnuite, dar urmăritorii de progresie încep de la nivelul doi, garantând că vei vedea doar simboluri Denso de valoare mai mare pe rolele tale de la bun început. Aceste rotiri pot fi, de asemenea, extinse în același mod ca și în cazul Free Spins obișnuite.

Funcția Bonus Buy

Vrei să eviți să aștepți pentru a declanșa bonusurile? Densho te-a acoperit cu mai multe opțiuni Bonus Buy care îți permit să accesezi direct funcțiile sale de semnătură în funcție de nivelul actual al pariului tău. Iată cum funcționează:

 • Bonushunt Featurespins (96,35% RTP și volatilitate ridicată) : Pentru 3x pariul tău, sporește-ți șansele de a declanșa Free Spins de 5 ori.
 • Densho Featurespins (96,34% RTP și volatilitate foarte mare) : Pentru 50x miza ta, prinde 2 simboluri Densho garantate pe role.
 • Free Spins(96,37% RTP și volatilitate foarte mare) : Poți cumpăra Free Spins obișnuite plătind 100x miza ta.
 • Super Free Spins(96,33% RTP și volatilitate ridicată) : Cumpărarea Super Free Spins vă va costa 250x pariul dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 10.000x pariul tău în aparatul de joc Densho Slot Machine!

Câștigă de 10.000x pariul tău în aparatul de joc Densho Slot Machine!

Densho se mândrește cu un câștig maxim de 10.000 de ori mai mare decât pariul tău, un RTP de 96,40% și o volatilitate medie-înaltă. Aceste valori înseamnă că ai o șansă la niște câștiguri destul de impresionante, dar s-ar putea să nu apară atât de des.

RTP-ul scade ușor în timp ce folosiți funcțiile Bonus Buy, dar rămâne confortabil peste medie. RTP-ul poate fi redus, așa că vă rugăm să verificați înainte de a juca. În practică, în timp ce volatilitatea medie spre mare ar putea însemna câteva oscilații serioase în soldul tău, structura jocului are ca scop echilibrarea riscului cu posibilitatea interesantă de a atinge acel câștig maxim.

Frecvența de reușită a acestui joc este de 24,2%, ceea ce înseamnă că ar trebui să apară un câștig la patru învârtiri. Nu am putut găsi nicio informație despre frecvența Max Win, dar ar trebui să fie foarte mică.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Densho Video Slot - Verdictul nostru

Densho Video Slot - Verdictul nostru

Densho Video Slot - Verdictul nostru

Joculca la aparateDensho arată cât de bun este Hacksaw Gaming ca dezvoltator de sloturi, deoarece a combinat imagini maiestuoase cu unele dintre cele mai puternice bonusuri. Rolele Wild Multiplier cu multiplicatori în valoare de până la 100x sunt o forță de luat în seamă. Puteți face câteva cumpărături Super Free Spins și să vedeți cum pot acorda câștiguri masive într-o clipă.

În timp ce testam acest joc, am făcut câteva cumpărări de bonusuri și am câștigat de peste 500x pariul meu la o singură Free Spin. În timpul cumpărării bonusului Super Free Spins, am câștigat de peste 1.400x pariul meu, obținând Wild Multiplier Reels pe primele trei role. Vă rugăm să nu vă lăsați păcăliți; câștigurile de peste 1.000x miza dvs. sunt rare, iar eu am fost extrem de norocos aici.

Free Spins va avea o mulțime de rotiri uscate, dar doar o singură rotire bună poate duce la un câștig uriaș și poate justifica cumpărarea acestui bonus. RTP-ul este bun chiar și în timp ce cumpărați bonusurile, așa că puteți lua în considerare dacă această caracteristică este disponibilă în țara dvs.

Cu toate acestea, dependența jocului de aterizarea unor simboluri specifice pentru a declanșa aceste caracteristici s-ar putea să nu fie pe placul tuturor; este nevoie de puțină răbdare și de gestionarea bugetului pentru a debloca întregul său potențial.

Per total, Densho merită încercat pe baza aspectului său vizual uimitor, a mecanicii bonus inovatoare și a echilibrului dintre volatilitate și recompense.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Densho Slot FAQ

Pot să joc jocul de aparate Densho gratis înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut, puteți da Densho un vârtej gratuit aici la BETO Slots. Această versiune demo este o modalitate fantastică de a vă familiariza cu mecanica și caracteristicile jocului fără a vă risca bankroll-ul. Odată ce vă simțiți confortabil, puteți trece la jocul cu bani reali.

Ce face ca funcția Wild Multiplier Reels din jocul ca la aparate online Densho să fie specială? Săgeată Săgeată

Rolele Wild Multiplicator îmbunătățesc gameplay-ul jocului Densho, transformând rolele selectate în Wild-uri care nu numai că înlocuiesc simbolurile plătitoare, dar aplică și Multiplicatori pentru a-ți crește câștigurile. Acești multiplicatori pot varia de la 2x la 100x.

Cum se declanșează Free Spins sau Super Free Spins în jocul ca la aparate Densho? Săgeată Săgeată

Prinderea a 3 simboluri scatter FS în timpul jocului de bază declanșează învârtirile gratuite, recompensându-te cu 10 învârtiri. Dacă reușești să nimerești 4 simboluri scatter FS, vei intra în schimb în runda Super Free Spins, începând cu urmăritori de progresie la nivelul doi pentru recompense îmbunătățite încă de la început.

Care sunt șansele mele de a câștiga mult la slotul video Densho de la Hacksaw Gaming? Săgeată Săgeată

Cu un câștig maxim de 10.000 de ori mai mare decât pariul tău, o volatilitate medie-mare și un RTP de 96,40%, Densho oferă posibilități interesante de câștiguri substanțiale. Funcțiile bonus ale jocului, precum Wild Multiplier Reels și rundele Free Spin progresive, îți sporesc și mai mult potențialul de a da lovitura.

Există o opțiune de a cumpăra bonusuri direct în slotul Densho? Săgeată Săgeată

Da, Densho include o opțiune Bonus Buy, care permite accesul direct la funcțiile sale atrăgătoare, cum ar fi simbolurile garantate Densho sau Free Spins. Fiecare opțiune ajustează ușor RTP-ul, dar asigură activarea unor îmbunătățiri specifice ale gameplay-ului sau a bonusurilor.

Ce ar trebui să iau în considerare înainte de a cumpăra funcțiile bonus din jocul ca la aparate Densho? Săgeată Săgeată

Luați înconsiderare bugetul dvs. și familiarizați-vă cu impactul fiecărei opțiuni de bonus asupra RTP și a jocului. Cumpărăturile bonus pot oferi o scurtătură către funcții captivante, cum ar fi Free Spins sau Super Free Spins, dar nu uitați că acestea au un cost. Asigurați-vă că aceste achiziții se aliniază cu strategia dvs. generală de joc și practicile de gestionare a bankroll-ului pentru o experiență plăcută.