MENIU

Basketball Star On Fire Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Basketball Star On Fire
Click aici pentru a juca

Basketball Star On Fire de Pulse 8 Studios

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Basketball Star On Fire

Pregătește-te pentru un meci de baschet fantastic înBasketball Star On Fire slot machine. Acest joc cu tematică sportivă și slam dunk este o continuare a titlului iGaming din 2015 Basketball Star, dezvoltat de Microgaming și Pulse 8 Studios.

Motorul de joc HyperHold vă alimentează gameplay-ul, iar 5 Jackpot-uri fixe diferite vă oferă câștiguri de până la 1.000x valoarea pariului dvs. Runda Free Spins este, de asemenea, foarte plină de satisfacții, iar simbolurile Wild stivuite vă vor ajuta să obțineți ușor combo-uri.

Citiți recenzia noastră Basketball Star On Fire până la final pentru a afla tot ce este de știut despre acest slot. Joacă jocul gratuit.


Lansare: 26.02.2021
Volatilitate
Câștig maxim: X2500

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Iulie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Dimensiunea standard a grilei

Jocuri bonus speciale

Bun RTP

Re-declanșări în runda bonus

Simboluri speciale recompensatoare

Contra

Jackpotul ar fi putut fi un pic mai mare

Nu există funcția Role în cascadă

Fapte despre păcănele

Furnizor Pulse 8 Studios

Volatilitate

RTP% 96.12

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.50

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 3

Teme de joc

Sporturi


Funcționalități de joc

Hold and Spin Stivă Respins Simboluri bonus Joc bonus Simboluri scatter FreeSpins Wild


Joacă la Basketball Star On Fire care îți oferă numeroase jackpot-uri

Joacă la Basketball Star On Fire care îți oferă numeroase jackpot-uri

Bine ați venit la Basketball Star On Fire Slot Machine

Acest slot inspirat din baschet este bine conceput de Pulse 8 Studios și Microgaming, ambele fiind nume bine cunoscute în lumea spinning-ului.

Gameplay-ul este stabilit în jurul unei grile de joc standard cu 5 role și 3 rânduri, care trage la sorți 25 de linii de plată active. Singurul lucru clasic în joc este dimensiunea grilei. Restul elementelor, inclusiv tema, Boosterele, simbolurile și animațiile, sunt pline de acțiune și moderne.

Îți poți personaliza sesiunea de învârtire în Basketball Star On Fire Slot în funcție de gustul tău. Există opțiuni pentru a regla viteza și volumul jocului și vă puteți bucura, de asemenea, de o gamă largă de pariuri. Acest titlu sportiv poate fi savurat pe orice dispozitiv doriți, iar calitatea jocului rămâne bună pe toate dimensiunile ecranului.

Video: Basketball Star On Fire Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Basketball Star On Fire

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și simboluri sportive - perfect pentru pasionații de baschet

Temă și design

Basketball Star On Fire este conceput cu o grafică în stil desen animat, iar în toate elementele grafice este urmărită o temă inspirată din baschet. Jocul ca la aparate original Basketball Star a fost lansat în 2015, iar designul grafic nu a fost modificat prea mult.

Jocul se desfășoară în cadrul unei arene uriașe de baschet, la fel ca cele în care sunt găzduite meciurile NBA. Terenul este confecționat din lemn de esență tare, iar de o parte și de alta a grilei de joc poți vedea câte un coș. Suporterii tăi s-au adunat cu miile în jurul arenei, care te încurajează.

La fel ca jocul de baschet, și coloana sonoră a Basketball Star On Fire's este foarte energică. Îți poți auzi fanii aplaudând ori de câte ori obții victorii, iar tu te simți motivat & plin de energie.

Simboluri

Nu există nicio carte regală pentru a indica simbolurile plătitoare standard, iar toate simbolurile sunt inspirate de baschet. Vei găsi pe grila de joc niște tablouri de cretă, adidași hi-top, medalii de aur, fluierături și pahare de băutură.

Patru jucători diferiți vor apărea aleatoriu pe dvs., aducând câștiguri recompensatoare. Jucătorul roșu îți oferă câștiguri în valoare de 0,2x, 0,4x sau 0,8x miza pentru 3, 4 sau 5 simboluri similare într-o combinație.

Logo-ul de foc acționează ca simbol wild și poate apărea pe toate cele 5 role. Aceste simboluri îți oferă, de asemenea, câștiguri dacă prinzi suficiente simboluri împreună în combinații. Poți câștiga până la 10x valoarea mizei dacă prinzi combinații de 5 simboluri identice.

Simbolulspecial Wild Coin poate apărea, de asemenea, în timpul Free Spins și în timpul rundei HyperHold.

Combinații înflăcărate în Basketball Star On Fire

Combinații înflăcărate în Basketball Star On Fire

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Basketball Star On Fire

Basketball Star On Fire pe mecanismul standard de câștig bazat pe linia de plată, prin care primești un câștig după ce aduni simboluri similare pe oricare dintre liniile de plată ale jocului. Majoritatea aparatelor de joc disponibile în cazinourile online funcționează pe acest mecanism bazat pe linii de plată și vă va fi familiar dacă ați mai jucat sloturi video.

În Basketball Star On Fire vi se oferă o grilă de joc extinsă care vă permite să jucați confortabil, indiferent de soldul dvs. de joc și de tehnica de joc. Setați orice dimensiune a pariului doriți între un pariu minim de 0,25 € pe rotire și un pariu maxim de 100 € pe rotire. Încercați doar să stabiliți o miză care să vă permită cel puțin 100 de rotiri pe joc.

Opțiunea de joc automat vă permite să setați un număr de rotiri, iar slotul online va învârti singur rolele. Fiți atenți în timp ce folosiți această funcție bonus, deoarece, în cazul în care norocul nu vă sprijină, soldul dvs. de joc se poate epuiza foarte repede.

Faceți clic pe butonul Max, iar pariul va fi mărit automat la suma maximă permisă. Dacă dorești orice informație cu privire la joc, apasă butonul Info și află regulile și simbolurile.

Simboluri argintii și aurii în Basketball Star On Fire

Simboluri argintii și aurii în Basketball Star On Fire

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Acest joc ca la aparate sportiv vine cu mai multe funcții interesante pentru un gameplay exploziv și îți va oferi o experiență de învârtire captivantă. Te vei bucura de câteva rotiri gratuite, de simboluri Wild stivuite, de uimitorul mecanism HyperHold și de generosul joc Streak Re-Spin. Un Jackpot suculent este, de asemenea, disponibil pentru tine.

Funcția HyperHold

Trebuie doar să prindeți minimum 6 simboluri fise împreună la o învârtire și veți declanșa mecanismul special HyperHold. Simbolurile de monedă care declanșează acest bonus rămân la locul lor, iar tu primești 3 Re-Spins. Dacă o nouă monedă aterizează în timpul acestor învârtiri, aceasta va fi blocată pe loc, iar numărătoarea Re-Spins se resetează la 3.

O valoare în bani este atașată tuturor acestor monede. În acest joc de păcănele online există jackpoturi Mini, Minor, Major și mega, care valorează 15x, 20x, 50x și 100x valoarea pariului.

Vei fi răsplătit cu plățile standard ale fisei, cu câteva extra, dacă reușești să umpli cu succes întreaga grilă cu aceste monede bonus. The Grand Jackpotul este în valoare de 1.000x miza.

Plăți recompensatoare în Basketball Star On Fire

Plăți recompensatoare în Basketball Star On Fire

ÎNAPOI LA CUPRINS

Rotiri gratuite Bouncy Fire

Funcția Free Spins este cea mai interesantă atracție. Runda bonus se declanșează atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri scatter împreună în aceeași rotire. 3 Scatters îți vor oferi 10 Free Spins, 4 îți vor oferi 15 Free Spins bonus, iar dacă prinzi 5 Scatters împreună, vei primi 25 de Free Spins.

O stivă Wild Coin va fi întotdeauna prezentă pe ultima rolă pe toată durata rundei bonus, ajutându-vă să obțineți câștiguri. Re-declanșările sunt, de asemenea, posibile în timpul Free Spins. Pur și simplu prindeți 3 sau 4 Scatters și veți primi 10 sau 15 Free Spins bonus suplimentare.

Numeroase simboluri Wild în Basketball Star On Fire

Numeroase simboluri Wild în Basketball Star On Fire

ÎNAPOI LA CUPRINS

Basketball Star On Fire - Variație, RTP și câștig maxim

Basketball Star On Fire vine cu un RTP decent de 96,12%.

Varianța variază de la mediu la mare, iar plățile mai mari sunt accesibile prin intermediul jackpoturilor.

Cel mai bun câștig la care poți spera la o singură rotire este de 2.500x valoarea pariului tău.

Basketball Star On Firesimbolurile cu plată mai mare ale lui sunt diferiți atleți

Basketball Star On Firesimbolurile cu plată mai mare ale lui sunt diferiți atleți

ÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul nostru pentru Basketball Star On Fire Slot

Basketball Star On Fire este o opțiune excelentă pentru toți cei cărora le place să parieze pe jocuri cu tematică sportivă. Modul de joc se învârte în jurul unui meci de baschet, iar tu te vei simți ca și cum ai urmări un meci din NBA. Aspectele vizuale sunt concepute în detaliu. Acțiunea de învârtire are loc în interiorul unei mari arene de baschet, iar în fundalul audio poți vedea și auzi fanii care te încurajează.

Basketball Star On Fire este încărcat cu numeroase boostere și modificatori. Ai parte de un bonus unic HyperHold, o rundă de Free Spins cu Re-Triggers și 5 jackpoturi fixe de dimensiuni diferite.

Basketball Star On Fire este proiectat de Microgaming și Pulse 8 Studios. Ambele studiouri sunt nume mari în lumea iGaming-ului, ceea ce reprezintă o asigurare în ceea ce privește autenticitatea jocului. Vă puteți bucura de acest slot pe o varietate de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, tablete și computere.

Sperăm că această recenzie te-a ajutat să înțelegi în detaliu Basketball Star On Fire. Pentru a înțelege și mai bine, jucați Basketball Star On Fire și încercați versiunea demo gratuită aici la BETO.com.

Este timpul să aruncați niște coșuri pe terenul de baschet astăzi! Consultați recenziile noastre despre cazinourile online și asigurați-vă că încercați toate jocurile noastre gratuite aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Basketball Star Fire slot FAQs

Care este câștigul maxim în Basketball Star On Fire?

Jocul de păcănele îți permite să obții câștiguri de până la 2.500x valoarea mizei la o singură învârtire.

Care este ratingul RTP și Variance al Basketball Star On Fire?

Basketball Star On Fire este un joc cu varianță medie spre mare, cu un procent RTP de 96,12%. Valoarea medie a randamentului este mai mare decât media industriei, de 96,0%.

Pot câștiga rotiri gratuite la jocul ca la aparate Basketball Star On Fire?

Poți câștiga învârtiri gratuite dacă prinzi suficiente simboluri scatter, iar runda poate fi, de asemenea, redeclanșată.

Ce este funcția HyperHold?

Mecanismul HyperHold este o funcție specială, în care simbolurile speciale rămân la locul lor pentru a te ajuta să câștigi câștiguri.

Pot să joc gratis la Basketball Star On Fire online slot?

Versiunea demo a Basketball Star On Fire poate fi folosită pentru a încerca jocul gratuit și alte sloturi gratuite, încercați-le pe toate aici la BETO.com.