MENIU
Căutare
Sloturi

Ashoka Joacă Gratuit

Ashoka Slot Demo

Ashoka Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Ashoka de ELK Studios

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Ashoka Demo

Joculde păcănele Ashoka de pe ELK Studios se bazează pe împăratul indian Ashoka, care a renunțat la război și a îmbrățișat budismul. Acest joc are 6 role, 8 rânduri și mecanismul pay-anywhere. Inițial, rolele vor avea câteva simboluri de blocare care pot fi eliminate prin obținerea de câștiguri. Acest joc de păcănele are Big Wild s de maxim 3x3, Charged Wild s care durează până la 3 câștiguri și Wilds obișnuite.

Un Multiplicator obișnuit poate apărea și spori un câștig, iar un Super Multiplicator se reactivează pentru fiecare Avalanche pentru a stimula mai multe câștiguri. Poți obține 10 Free Drops, în care simbolurile Super Multiplicator sunt lipite. În plus, puteți obține 5 sau 10 rotiri suplimentare prin aterizarea a 2 sau 3 simboluri Scatter, respectiv. Bonusul X-iter este, de asemenea, acolo, astfel încât să puteți cumpăra bonusul pe care îl doriți.

Jocul de păcănele Ashoka are un joc de bază puternic datorită Multiplicatorilor și diferitelor Wild-uri. Are, de asemenea, o rundă bonus interesantă care poate fi redeclanșată. Pe scurt, nu există niciun motiv pentru a nu juca acest slot, în afară de RTP-ul său scăzut.


Lansare: 24.04.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X25000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiSuper multiplicatori lipicioși la rotirile gratuite

DeschidețiCâștig maxim de 25.000x pariul dvs.

DeschidețiFuncții precum Charged & Big Wilds

DeschidețiSimbolurile multiplicatoare sporesc câștigurile

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redistribuite

Contra Contra

Contra

Închide RTP mai mică decât media (94%)

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor ELK Studios

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 8

Teme de joc

Gematnie Civilizații antice Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Colectați Energie Cascading/Avalanche wins Sticky Wilds Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild Simbol Mega (3x3)


Ashoka Recenzie de BETO Slots

Ashoka Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm slotul video Ashoka

Joculca la aparate Ashoka se bazează pe împăratul Ashoka, care a condus un vast imperiu în subcontinentul indian. Totuși, acest joc nu se concentrează doar pe latura sa războinică. Se concentrează, de asemenea, pe moștenirea sa și pe faptul că a renunțat la război și a devenit religios. Atunci când porniți pentru prima dată acest slot, veți observa că unele simboluri sunt blocate pe grila de joc. Puteți debloca simbolurile blocate prin aterizarea câștigurilor pe verticală adiacente acestora, iar noile simboluri vor cădea după ce simbolurile câștigătoare sunt eliminate datorită mecanicii Avalanche .

Acest slot acordă câștiguri prin intermediul Scatter Pays, astfel încât aterizarea a 8 sau mai multe simboluri potrivite oriunde va declanșa un câștig. Evident, deblocarea mai multor poziții și eliminarea simbolurilor blocante vă va ajuta să obțineți mai multe câștiguri prin Scatter Pays. Diferite tipuri de Multiplicatori și simboluri Wild sunt prezente, astfel încât să puteți vedea câștiguri mari în jocul de bază. Picăturile gratuite vin cu Super Multiplicatori lipicioși pentru a stimula toate câștigurile.

Vrei să știi cum aceste caracteristici îți pot crește câștigurile? Verifică videoclipul Ashoka Big Winsau intră direct în acțiune jucând câteva jocuri de păcănele gratuite pentru distracție. Vei debloca comorile antice ascunse înăuntru? Continuă să citești pentru a afla.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Aventura în India antică

Temă și design: Aventura în India antică

Temă și design: Aventura în India antică

Temă și design

Transportă-te în lumea încântătoare a Indiei antice cu ELK Studios' Ashoka, un joc de păcănele care surprinde cu brio spiritul vremurilor împăratului Ashoka. Jocul vă duce în mijlocul unei jungle luxuriante cu o statuie a lui Ashoka, toate acestea fiind superb ilustrate pentru a ridica experiența de joc.

Ilustrația este absolut uimitoare, cu un tigru alb sacru și pietre prețioase vibrante care împodobesc rolele. Fiecare simbol este proiectat în mod complicat pentru a reflecta bogăția culturală a epocii lui Ashoka. Dacă îți plac sloturile cu tematică istorică, Ashoka îți oferă o călătorie autentică în trecutul istoric al Indiei.

Muzica și coloana sonoră

Muzica din Ashoka adaugă un strat suplimentar de imersiune la acest joc deja captivant. Instrumentele tradiționale indiene îmbinate cu sunete ambientale din junglă creează o muzică de fundal liniștitoare, dar incitantă. Soneriile înălțătoare la învârtirile câștigătoare sunt o notă frumoasă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pășește într-o lume în care pietrele prețioase și wild-urile mistice domnesc suprem, chemând norocul la fiecare învârtire.

 • Scatters: Scatters sunt cranii care devin aurii atunci când sunt activate.

 • Simboluri Wild: Wilds sunt simboluri mov și aurii cu silueta lui Ashoka.

 • Simboluri multiplicatoare: Multiplicatorii obișnuiți sunt verzi, în timp ce Super Multiplicatorii sunt roșii.

 • Simboluri cu plată mare: Simbolurile cu plată mare sunt diverse pietre prețioase și simbolul tigrului alb, iar acestea plătesc de la 15x la 100x pariul dvs. dacă prindeți 15 sau mai multe simboluri identice.

 • Simboluri cu plată mică: Simbolurile de cărți sunt cele care plătesc cel mai puțin. Dacă prindeți 15 sau mai multe simboluri identice, veți primi de la 3x la 5x miza dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Ashoka Slot Machine

Cum se joacă ELK Studios

Cum se joacă ELK Studios's Ashoka

Dă-i drumul la jocul video ca la aparate Ashoka și află toate detaliile de joc pentru a juca ca un profesionist în cazinourile online. Să începem.

 • Setarea mărimii pariului tău: Puteți ajusta pariul cu ajutorul butonului de monede din partea de jos a ecranului. Opțiunile tale variază de la un minim de 0,20 € la un maxim de 100 €.
 • Funcția Auto Spin: Întoarceți pe autoplay pentru un număr stabilit de runde la nivelul de pariu ales, lăsându-vă să stați pe spate și să vă bucurați de plimbare.
 • Deschiderea tabelului de plăți: Verificați valorile simbolurilor și regulile de joc prin deschiderea pop-up tabelul de plăți prin intermediul butonului de meniu.
 • Reglați setările: De asemenea, puteți ajusta setările, cum ar fi jocul rapid, prin intermediul butonului de meniu.
 • Începeți să învârtiți: Începeți să învârtiți rolele prin intermediul butonului săgeată curbată de pe ecran.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Ashoka de ELK Studios

Caracteristicile bonus explicate în Ashoka de ELK Studios

Funcțiile bonus de la Ashoka includ un amestec distractiv de picături gratuite, multiplicatori și wild-uri, care îți pot crește serios câștigurile. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare caracteristică pentru a vă pregăti pentru acest slot aventuros.

Simbolurile Charged Wild și Big Wild

Simbolurile Wild din Ashoka vin cu câteva îmbunătățiri ingenioase care îți condimentează cu adevărat jocul:

 • Charged Wild: Rămâne activ pentru până la 3 câștiguri consecutive, mărindu-ți șansele de a obține combinații câștigătoare.
 • Big Wild: Acestea pot acoperi bucăți mai mari din grilă (1x1, 2x2 sau 3x3), completând potențial mai multe combo-uri câștigătoare pe diferite linii de plată deodată.

Simbolurile multiplicator și super multiplicator

Pregătește-te pentru niște emoții serios multiplicate cu două tipuri de simboluri multiplicatoare:

 • Simbolul Multiplicator: Acest simbol sporește orice câștig cu care coincide prin creșterea Multiplicatorului de câști guri care vă înmulțește câștigurile (atunci când este activ). Acesta este eliminat împreună cu simbolurile câștigătoare.
 • Super Multiplicator: Funcționează în mod similar, dar are un avantaj în plus, deoarece rămâne pe loc prin Avalanșe declanșate de combinații câștigătoare și se reactivează cu fiecare nouă Avalanșă.

Joc bonus Free Drops

Atunci când prinzi 3simboluri bonus pe role în Ashoka, se declanșează jocul bonus Free Drops. Această funcție este similară cu Free Spins din alte sloturi, dar cu câteva întorsături unice:

 • Începeți cu 10 Free Drops.
 • Funcția poate fi redeclanșată prin aterizarea a 2 sau mai multe simboluri bonus în timpul Free Drops, oferindu-ți fie 5 sau 10 picături suplimentare.
 • Simbolurile Super Multiplicator se transferă în rundele Free Drops, păstrându-și valorile între picături pentru câștiguri potențiale și mai mari.

Funcția X-iter

Acest bonus vă permite să cumpărați următoarele caracteristici:

 • Bonus Hunt: Îți mărește șansele de a declanșa Free Drops pentru 3x pariul tău.
 • ChargedWilds: Vă acordă simboluri Charged Wild în loc de simboluri Wild obișnuite pentru 10x pariul dvs.
 • Super Multiplicator: Te premiază cu o rundă de joc cu un Super Multiplicator garantat pentru 25x pariul tău.
 • Buy Bonus: Poți cumpăra bonusul Free Drops plătind 100x miza ta.
 • SuperBonus: Aceasta declanșează jocul Super Bonus cu un simbol Super Multiplicator garantat pentru 500x pariul dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 25.000x pariul tău în jocul Ashoka Slot!

Câștigă 25.000x pariul tău în jocul Ashoka Slot!

Ashoka oferă un câștig maxim de 25.000x pariul tău, un RTP de 94% și se încadrează în categoria de variație mare. Variația mare înseamnă că te poți aștepta la câștiguri mari, dar s-ar putea să nu apară atât de des, ceea ce se potrivește cu potențialul mare de câștig maxim al jocului. Această configurație este perfectă pentru jucătorii cărora le place un pic de risc și șansa de a obține câștiguri mari. Frecvența loviturilor este de 23,1%, așa că câștigurile nu vor fi deloc frecvente.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ashoka: Un slot online Ar trebui să îl rotiți?

Ashoka: Un slot online Ar trebui să îl rotiți?

Ashoka: Un slot online Ar trebui să îl rotiți?

Jocul de păcănele Ashoka este proaspăt, distractiv și oferă un potențial de câștig nebunesc, mai ales datorită Super Multiplicatorilor Sticky din Free Drops. Din punct de vedere vizual, jocul este absolut uimitor, captând perfect estetica vie a temei sale. Câștigul maxim de 25.000x din pariul tău nu are nevoie de nicio explicație. RTP-ul este o problemă aici, iar acest lucru este foarte comun în jocurileELK Studios , deoarece insistă să aibă un RTP scăzut din anumite motive.

Includerea inteligentă a Charged Wilds care rămân active pentru câștiguri multiple și Wilds mari care acoperă secțiuni mai mari îmbunătățește multe rotiri. Simbolurile multiplicatoare dau un impuls frumos plăților câștigătoare, mai ales în timpul Free Spins. De fapt, Multiplicatorul de câștiguri continuă să crească cu fiecare câștig pe care îl obțineți cu un simbol Multiplicator în timpul Picăturilor Gratuite. Astfel, poate ajunge la un nivel foarte ridicat, cum ar fi 30x sau 40x, în momentul în care ajungi la sfârșitul bonusului.

Ashoka este un joc fenomenal, care are tot ceea ce are nevoie un slot grozav, cu excepția unui RTP decent. Cu toate acestea, este un must-play pentru oricine vrea să încerce ceva nou și plin de satisfacții. Dacă doriți să jucați pentru a câștiga bani reali, consultați cazinourile pe bani reali recomandate de noi pentru cea mai bună experiență.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Ashoka Slot FAQ

Ce este opțiunea de cumpărare bonus din jocul ca la aparate Ashoka și cum funcționează? Săgeată Săgeată

Opțiunea Bonus Buy din Ashoka îți permite să cumperi direct intrarea în jocul bonus Free Drops, fără a aștepta ca simbolurile bonus necesare să aterizeze în mod natural pe role. Această opțiune costă 100x miza ta și îți oferă, de asemenea, opțiunea de a cumpăra și alte bonusuri pe care le dorești.

Pot să joc o versiune demo a jocului ca la aparate Ashoka înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca un mod demo al jocului Ashoka la BETO înainte de a vă decide să plasați pariuri pe bani reali. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă familiariza cu mecanica jocului, cu plățile simbolurilor și cu funcțiile bonus fără niciun risc financiar. Nu ezitați să explorați diferite strategii de pariere și să vedeți cum funcționează Wilds, Multiplicatori și alte simboluri speciale.

Ce caracteristici unice oferă jocul ca la aparate online Ashoka pentru a îmbunătăți jocul? Săgeată Săgeată

Ashoka este prevăzut cu mai multe caracteristici interesante care îmbunătățesc semnificativ jocul. Charged Wilds rămân active pentru până la 3 câștiguri consecutive, în timp ce Big Wilds pot acoperi blocuri mai mari ale grilei (1x1, 2x2 sau 3x3), îmbunătățindu-ți șansele de a obține combinații câștigătoare. În plus, atât simbolurile Multiplicator obișnuite, cât și Super Multiplicatorii cresc dinamic valorile de plată atât în timpul jocului de bază, cât și în timpul rundei Free Drops.

Cum se calculează câștigurile la jocul video ca la aparate Ashoka? Săgeată Săgeată

Câștigurile în Ashoka sunt calculate pe baza grupurilor de 8 sau mai multe simboluri identice împrăștiate oriunde pe grilă. Fiecare simbol are valori de plată specifice, care cresc în funcție de numărul de simboluri identice de pe role. În plus, orice câștig poate fi mărit și mai mult de multiplicatorii sau supermultiplicatorii prezenți pe grilă.

Există vreun sfat pentru a maximiza câștigurile în jocul de cazino Ashoka? Săgeată Săgeată

Pentru a maximiza câștigurile în Ashoka, concentrează-te pe declanșarea și utilizarea eficientă a funcțiilor bonus, cum ar fi Free Drops și Multipliers. Păstrarea pariurilor consistente vă poate ajuta să vă gestionați bankroll-ul în timp ce așteptați plăți mai mari din bonusuri sau clustere mari.

Ce fel de jucători se vor bucura cel mai mult de ELK Studios' Ashoka slot? Săgeată Săgeată

Jucătorii care apreciază jocurile cu tematici bogate și elemente istorice vor găsi Ashoka deosebit de captivant datorită reprezentării vii a culturii Indiei antice prin ilustrații complicate și simboluri tematice. În plus, cei care se bucură de sloturi care includ mecanisme complexe, cum ar fi câștiguri în cascadă, bonusuri multistrat cu redistribuiri, configurații Wild variate și oportunități pentru efecte semnificative de multiplicare vor găsi acest joc foarte satisfăcător.