MENIU
Căutare
Sloturi

Aloha King Elvis Joacă Gratuit

Aloha King Elvis Slot Demo

Aloha King Elvis Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Aloha King Elvis de BGAMING

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Aloha King Elvis Demo

Dezvoltat de BGaming, Aloha King Elvis este un joc de păcănele online bazat pe o temă foarte interesantă, în care această broască Elvis vizitează Hawaii. Cu două runde diferite de rotiri gratuite, potențialul de câștig în Aloha King Elvis este foarte mare, iar tu poți obține câștiguri de până la 2.000x valoarea pariului.

Citiți mai departe și aflați mai multe despre Aloha King Elvis.


Lansare: 15.07.2021
Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X16500

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig de top în valoare de 2.000x valoarea pariului

Deschideți2 runde diferite de învârtiri gratuite

DeschidețiBonusul Giant Reel

Deschideți3 Jackpoturi diferite

DeschidețiGameplay fluid și neted

Contra Contra

Contra

Închide RTP este scăzut

Închide Funcțiile speciale necesită timp pentru a se declanșa

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor BGAMING

Sloturi Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 94.90

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.25

Sloturi Miza maximă 50.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 25

Teme de joc

Plaje


Funcționalități de joc

Hold and Spin Alegeți modul Freespin Respins Simboluri bonus Joc bonus Simboluri scatter FreeSpins Wild Simbol Mega (3x3)


Grafică cu tematică neon a Aloha King Elvis

Grafică cu tematică neon a Aloha King Elvis

Începeți-vă aventura de vacanță în Aloha King Elvis

Elvis este o broască muzicală care iubește să se bucure de plăcerile vieții și vizitează adesea locuri exotice. De data aceasta a ales să dea o șansă plajelor exotice din Hawaii, iar tu i te vei alătura în aventurile sale. Pe lângă faptul că este un iubitor de vacanțe, Regele Elvis este, de asemenea, un fan al pariurilor și îi place adesea să joace. Îl vei ajuta învârtind rolele jocului și împreună veți merge după premii mari.

Această temă generală s-ar putea să vă sune puțin diferită și bizară, dar este ceea ce au vrut să facă dezvoltatorii de la BGaming , făcând acest slot online unic. Nu vei găsi multe sloturi online în care tema se învârte în jurul broaștelor de vacanță.

Cu 5 role și 3 rânduri, jocul pe aloha King Elvis plătește prin sistemul de linii de plată, iar tu poți obține câștiguri în cele 25 de linii de plată diferite care rămân mereu active.

Tema unică influențează diverse elemente grafice ale jocului, inclusiv fundalul, simbolurile, animațiile și rolele. Gameplay-ul este la fel de captivant ca și grafica, iar tu ai parte de o mulțime de bonusuri speciale și runde suplimentare în care devine foarte ușor să obții combo-uri cu câștiguri mari.

La fel ca și slotul Fruit Million, un alt joc de păcănele de la BGAMING, Aloha King Elvis își schimbă și el pielea atunci când intrăm într-o perioadă festivă și de sărbătoare precum Crăciunul. După perioada de sărbătoare, jocul revine la aspectul său normal.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema și elementele vizuale ale acestei aventuri Froggy

Tema colorată a Aloha King Elvis te va fascina imediat ce vei lansa jocul. Diferitele elemente sunt concepute în funcție de tema plajei hawaiiene, inclusiv rolele, animațiile, fundalul și simbolurile.

Simbolurile sunt foarte cool și veți avea parte de banjo, chitare, statui indigene și pe însuși Regele Elvis, care sunt simbolurile cu plată mare ale jocului. Există, de asemenea, câteva simboluri cu plată mică în joc, care sunt denotate de simbolurile de bază ale cărților.

Imaginile sunt completate de o coloană sonoră melodioasă, care continuă să cânte în fundal pentru a completa tema.

Funcții bonus unice bazate pe temă în Aloha King Elvis

Funcții bonus unice bazate pe temă în Aloha King Elvis

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul jucătorului - Aloha King Elvis

Trebuie să urmați următorii pași pentru a începe aventura pariurilor în Aloha King Elvis:

  1. Consultați tabelul de plăți al jocului, făcând clic pe butonul "i" din colțul din stânga jos al ecranului de joc.
  2. Selectați cu atenție preferințele din joc, făcând clic pe pictograma cu sabot.
  3. După ce luați în considerare soldul dvs. de joc și stilul dvs. de pariere, selectați o sumă de pariere. Există o pereche de săgeți în partea din stânga jos a ecranului de joc, pe care le puteți folosi pentru a modifica suma pariată.
  4. Apăsațibutonul de învârtire și așteptați să aterizeze combinațiile - cu cât simbolurile sunt mai bune, cu atât plățile sunt mai mari.
  5. Soldul dvs. de joc va fi întotdeauna afișat pe ecran. Urmăriți-l și nu depășiți limita de pariere. Distracție plăcută și distracție plăcută!
Câștigarea unui câștig mare la Aloha King Elvis

Câștigarea unui câștig mare la Aloha King Elvis

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonusuri exotice speciale - Aloha King Elvis

Simbolurile wild Elvis Frog Wild

Broasca norocoasă Elvis reprezintă simbolul wild al jocului. Ori de câte ori intră în grila de joc cu ukulele-ul său, este sigur că vei obține câștiguri. Simbolul wild plătește, de asemenea, pe cont propriu, iar tu poți câștiga un câștig de 500x dacă prinzi 5 wild-uri împreună.

Scatter-ul Cocktail

Prima rundă este runda elementară de rotiri gratuite Special Guest Party, în care jucătorii vor primi 5 rotiri gratuite. Poți declanșa runda bonus dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter denotate prin cocktailuri. Atunci când runda este declanșată, vei avea de făcut o alegere, există 2 runde diferite de rotiri gratuite cu numere diferite de rotiri gratuite și diferite elemente adiționale.

Prima rundă este runda de rotiri gratuite Special Guest Party, în care jucătorii vor primi 5 rotiri gratuite. În timpul acestei runde, rola a 2-a, a 3-a și a 4-a vor fi transformate într-o rolă specială, unde un simbol gigant se învârte pe cele trei role din mijloc, ajutându-vă să obțineți o combinație câștigătoare. Dacă simbolurile scatter aterizează pe această rolă specială, vei primi 3 rotiri gratuite suplimentare.

Cealaltă este runda de rotiri gratuite VIP Party, unde vei primi 8 rotiri gratuite. Numărul de rotiri gratuite este mai mare în această rundă, dar rolele vor fi în forma standard și nu va exista o rolă specială. Dacă vei reactiva runda în timpul rundei VIP, vei primi 8 rotiri gratuite suplimentare.

Moneda de aur

Funcția Moneda de aur din Aloha King Elvis este un bonus unic. Nu declanșează niciun bonus, ci pur și simplu crește valoarea câștigurilor tale dacă apare pe grilă. Cu cât numărul acestor monede este mai mare, cu atât câștigul dvs. este mai bun.

Moneda de colecție

Moneda Collect Coin reprezintă valoarea tuturor monedelor de aur de pe role atunci când apare în timpul funcției bonus re-spins. Înseamnă că la final vei avea câștigul tău crescut cu numărul dublu de monede de aur.

Jackpotul Surfing

În timp ce bonusul de reînvârtire a monedelor este activ în acest slot, poți câștiga unul dintre cele 3 jackpoturi ale jocului. Există un mini jackpot, unul major și cel mai mare.

Ecranul de introducere a Aloha King Elvis

Ecranul de introducere a Aloha King Elvis

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea - Aloha King Elvis

Evaluarea volatilității jocului este medie spre mare, oferindu-vă un gameplay echilibrat.

Mega jackpot în Aloha King Elvis

Mega jackpot în Aloha King Elvis

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul însorit al Aloha King Elvis

Aloha King Elvis este titlul iGaming perfect pentru tine, dacă nici tu nu poți rezista sloturilor video online ciudate, cu teme și grafică unice.

Gameplay-ul slotului video este destul de captivant și am fost impresionați de numărul de funcții speciale care îți vor oferi un potențial de câștig decent. Runda de rotiri gratuite este, fără îndoială, cea mai bună funcție specială din joc, în care ai de ales între 2 runde diferite de rotiri gratuite. Trebuie doar să jucați cu atenție, cu un pariu rezonabil, iar soarele tropical vă va ajuta cu siguranță.

Aceste bonusuri suplimentare sunt în număr mare și s-ar putea să vă pierdeți puțin în timpul jocului. Pentru a vă ajuta, am legat versiunea gratuită a jocului aici, la BETO.com. Încercați-o și explorați slotul.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Aloha King Elvis

Care este câștigul maxim în Aloha King Elvis? Săgeată Săgeată

Poți câștiga un câștig maxim de 2.000x în Aloha King Elvis.

Ce este Aloha King Elvis' RTP și volatilitatea? Săgeată Săgeată

Aloha King Elvis este un titlu de pariere online cu volatilitate medie spre mare, cu un RTP de 94,9%.

Există o rundă de rotiri gratuite în Aloha King Elvis? Săgeată Săgeată

Există o rundă unică de rotiri gratuite în Aloha King Elvis, care îți permite să alegi între 2 moduri diferite de rotiri gratuite, cu funcții diferite și un număr diferit de rotiri gratuite.

Care sunt caracteristicile speciale din Aloha King Elvis? Săgeată Săgeată

Există o grămadă de funcții speciale în Aloha King Elvis, inclusiv monede de aur bonus, colectează monede și câteva simboluri wild pline de satisfacții.

Pot să încerc Aloha King Elvis gratuit? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca jocul gratuit în versiunea demo, pe care o avem aici la BETO.com, în partea de sus a paginii.