MENIU
Căutare
IUNIE 2024

Furnizori de jocuri Joacă Gratuit Păcănele Stormcraft Studios Online și Jocuri de Cazino (2024)

Furnizori de jocuri Stormcraft Studios - Recenzie Furnizor de Jocuri

Stormcraft Studios

Stormcraft Studios este un dezvoltator de sloturi de ultimă generație care lucrează exclusiv cu Microgaming. Ei se află în spatele unor sloturi de înaltă calitate, cum ar fi Jurassic Park: Gold și Thunderstruck Wild Lightning. Echipa din spatele scenei este plină de veterani din industrie care au fost întotdeauna pasionați de crearea de sloturi.

Nu există nicio îndoială că acest studio va ajunge la o audiență mult mai largă, deoarece au ceea ce este necesar.

În această recenzie a dezvoltatorului de sloturi Stormcraft Studios, vom vedea ce oferă acest dezvoltator de sloturi.

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries
Bucurați-vă de Traseul Multiplicator în creștere la Free Spins în slotul Agent Jane Blonde Max Volume

Bucurați-vă de Traseul Multiplicator în creștere la Free Spins în slotul Agent Jane Blonde Max Volume

Bine ați venit la Stormcraft Studios

Stormcraft Studios și-a început călătoria pentru a deveni un celebru dezvoltator de sloturi în 2016. Ei au sediul în Africa de Sud. Acest studio are avantajul de a avea în echipa sa veterani din industrie care au experiență în proiectarea de sloturi gratuite precum Thunderstruck și Mega Moolah.

În 2018, Microgaming și-a dat seama de potențialul acestui studio și a încheiat un parteneriat cu acesta. După aceea, Stormcraft Studios a început să creeze jocuri exclusiv pentru Microgaming. Faptul că acest studio a încheiat un parteneriat cu Microgaming arată că este un dezvoltator serios care își va lăsa amprenta asupra industriei.

Fondatorul acestui studio este Terence Igesund, iar acesta a lucrat la sloturi precum Immortal Romance și Terminator 2, printre alte sloturi de super succes. Putem afla multe despre un studio uitându-ne la fondatorul său, iar Terence este o adevărată afacere.

Acum Stormcraft Studios lucrează cu Games Global, deoarece Games Global a cumpărat recent Microgaming's Quickfire's Quickfire distribution business and portfolio of online games. Rolul lui Microgaming s-a schimbat, dar rămâne faptul că Stormcraft Studios este de încredere pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria jocurilor de noroc.

Acest studio a creat câteva sloturi interesante în scurtul timp al existenței sale. În loc să încerce să lanseze mai multe sloturi cât mai repede posibil, ei s-au concentrat pe calitate. Fiecare slot este unic și arată expertiza lor. Vom vedea în curând ce ne oferă pe măsură ce vom avansa în această recenzie.

Video: Joacă Gratuit Păcănele Stormcraft Studios Online și Jocuri de Cazino (2024)

Joacă acum

Jocurile de joc ale slotului video Thunderstruck Wild Lightning de Stormcraft Studios

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cele mai bune jocuri de cazino de Stormcraft Studios

O colecție excepțională

Trebuie să ne amintim că Stormcraft Studios există de mai puțin de un deceniu. Așadar, este un jucător relativ nou, care încă nu și-a făcut cea mai bună treabă. Faptul surprinzător este că cele mai multe dintre sloturile lor sunt foarte populare, iar fiecare slot a fost creat cu atenția cuvenită la detalii.

La momentul scrierii acestei recenzii, acest dezvoltator de sloturi are 12 sloturi. Pe scurt, ei proiectează în medie 3 sau 4 sloturi într-un an. Unii dezvoltatori lansează 3 sau mai multe sloturi pe lună. Deci, puteți vedea că acest dezvoltator își ia timpul necesar pentru a crea capodopere.

Veți vedea calitatea atunci când veți încerca unul dintre sloturile lor. După ce am jucat sloturile lor, credem că timpul de care au nevoie pentru a proiecta un slot este complet justificat. S-au concentrat doar pe sloturi online, așa că nu puteți găsi niciun joc de masă în portofoliul lor.

Te poți bucura de funcții inovatoare, cum ar fi Stacked Wilds cu multiplicatori, Wildstorm, Link and Win, diverse tipuri de rotiri gratuite la sloturi video, Rolling Reels, jackpoturi fixe și jackpoturi progresive. Potențialul de câștig este suficient pentru a rivaliza cu orice dezvoltator de sloturi de pe planetă. Așadar, nu subestimați creativitatea și puterea acestui dezvoltator mai mic.

Cele mai bune sloturi Stormcraft Studios

Iată câteva dintre sloturile noastre preferate Stormcraft Studios.

  • Jurassic Park: Gold
  • Thunderstruck Wild Lightning
  • Wild Catch
  • Jungle Jim
  • Break Away Deluxe

Uită-te la cea mai recentă versiune a jocului Jurassic Park: Gold de Stormcraft Studios pentru a vedea cât de buni sunt la proiectarea de sloturi. Jurassic Park: Gold slot are faimoasa funcție Link and Win, unde poți câștiga cel mai mult prin Respins. De asemenea, are funcția Wildstorm și 3 tipuri de Free Spins.

Tema care se concentrează pe unul dintre cele mai emblematice filme din toate timpurile (Jurassic Park) face ca slotul să fie mai captivant. RTP-ul este de 96%, iar câștigul maxim este de 8.000x. Așa că ar trebui să fii pregătit pentru o experiență plină de satisfacții.

Pe scurt, au o selecție incredibilă de sloturi cu teme legendare și un potențial nebunesc.

Fire Forge slot cu un câștig maxim de 50.000x pariul dvs.

Fire Forge slot cu un câștig maxim de 50.000x pariul dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jackpot Slots de Stormcraft Studios

După cum am menționat mai devreme, acest dezvoltator de sloturi se concentrează doar pe dezvoltarea de sloturi. Stormcraft Studios sloturi sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată.

Acum s-ar putea să vă întrebați de ce nu dezvoltă niciun joc de masă? În primul rând, nu există atât de mult spațiu pentru originalitate și inovație în jocurile de masă. În plus, există o mulțime de jocuri de masă disponibile pe platforma Quickfire. Așadar, acest studio nu poate ieși în evidență prin dezvoltarea de jocuri de masă.

Puteți găsi Jackpot-uri fixe și progresive în sloturile create de acest dezvoltator. Wild Catch a fost primul lor slot cu Jackpot-uri, iar acesta are 3 Jackpot-uri fixe. În cele din urmă, au lansat Fortunium Gold cu Jackpotul progresiv Mega Moolah. În cazul în care nu știți, Mega Moolah este unul dintre cele mai profitabile Jackpot-uri progresive din toate timpurile.

Jocul lor de păcănele Thunderstruck Wild Lightning are un Mega Jackpot de 15.000 de ori mai mare decât miza ta. Jurassic Park: Gold îți permite să câștigi Mega Jackpotul în valoare de 8.000x din pariul tău prin intermediul funcției Link and Win.

Puteți găsi o mulțime de sloturi cu Jackpot pe Stormcraft Studios. Totuși, ar trebui să mai adauge câteva sloturi cu jackpot progresiv Mega Moolah.

Fă cunoștință cu personaje legendare precum Thor prin intermediul Stormcraft Studios sloturi

Fă cunoștință cu personaje legendare precum Thor prin intermediul Stormcraft Studios sloturi

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus puternice și inovatoare

Problema cu care se confruntă mulți dezvoltatori de sloturi noi nu este lipsa de entuziasm sau de creativitate, ci lipsa de experiență. Vestea bună este că Stormcraft Studios are o echipă cu experiență, ceea ce le oferă încrederea necesară pentru a crea sloturi minunate.

Chiar și primul lor slot arată că știu ce fac, iar portofoliul lor nu a făcut decât să se îmbunătățească de-a lungul anilor.

Fiecare slot este încărcat cu mai multe funcții bonus, iar lor le place să creeze sloturi cu cel mai mare potențial. Au mai multe caracteristici unice, cum ar fi Smashing Wilds, Multiplier Trail, Mystery Reels, Win Boosters, Jackpots instant, Growing Wilds și multe altele.

Una dintre cele mai inovatoare funcții ale lor este funcția Link and Win. Aceasta îți oferă premii Jackpot prin 3 Respins care se resetează ori de câte ori prinzi cel puțin 1 simbol special pe role. Rolele sunt extinse, iar câștigul maxim poate fi câștigat prin această funcție prin umplerea tuturor pozițiilor de pe role.

Și-au luat cele mai puternice caracteristici și le-au combinat într-o combinație care le face și mai bune. Este surprinzător cât de multe caracteristici inovatoare au introdus într-o perioadă atât de scurtă. Să ne uităm la caracteristicile unora dintre cele mai bune sloturi ale lor.

  • Fire Forge vă oferă 3 tipuri de Free Spins cu diferite variante și Jackpoturi fixe în valoare de 5x până la 200x din miza dvs. Partea cea mai interesantă este că Free Spins pot fi redeclanșate și vă puteți bucura de un Multiplicator progresiv începând de la 1x la 6x la fiecare rotire. Nu uitați că câștigul maxim este de 50.000x din miza dvs.
  • Slotul Jungle Jim and the Lost Sphinx combină funcția Rolling Reels cu Multiplicatori progresivi. Te poți bucura de un Multiplicator care crește cu 1x pentru fiecare rotire câștigătoare consecutivă în slotul de bază. Traseul Multiplicator din Free Spins vă poate oferi un Multiplicator de 20x pentru a obține câteva câștiguri. Acest slot are și alte caracteristici notabile, dar ne-am făcut înțeles.
Bucură-te de Stacked Wilds în slotul Agent Jane Blonde Max Volume

Bucură-te de Stacked Wilds în slotul Agent Jane Blonde Max Volume

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sloturi de înaltă calitate și licențe corespunzătoare

Teme distractive și caracteristici bonus

Stormcraft Studios are teme grozave în plus față de funcțiile bonus remarcabile. În secțiunea de mai sus, am văzut deja cât de recompensatoare și inovatoare sunt funcțiile lor Bonus Features. Temele lor sunt suficient de bune pentru a se potrivi cu Caracteristicile Bonus.

Ne place cum creează personaje interesante sau le folosesc pe cele existente pentru a duce povestea mai departe. Folosirea personajelor le permite, de asemenea, să lanseze secvențe în care personajul poate merge într-o altă aventură.

Pe măsură ce Stormcraft Studios avansează cu Games Global, suntem siguri că viitorul lor este luminos. Ei devin rapid unul dintre acei dezvoltatori de sloturi care creează sloturi perfecte, cu caracteristici solide și teme bine concepute.

Licențe și reputație

Microgaming nu ar lucra niciodată cu un dezvoltator de sloturi care nu este de încredere sau care a făcut ceva dubios. Stormcraft Studios au fost licențiați de către United Kingdom Gambling Commission și Malta Gaming Authority. Deci nu trebuie să vă îndoiți de fiabilitatea lor și puteți juca sloturile lor fără griji.

Amintiți-vă că echipa din spatele acestui studio a lucrat la sloturi legendare precum Mega Moolah. Ei nu sunt doar experimentați, ci și unul dintre cei mai respectați oameni din această industrie. Așa că poți juca sloturile lor știind că fiecare rotire este complet corectă.

Ar fi interesant de văzut cum acest studio merge mai departe cu Games Global, deoarece au câteva planuri interesante pentru viitor.

Video: Joacă Gratuit Păcănele Stormcraft Studios Online și Jocuri de Cazino (2024)

Joacă acum

Jocurile de joc ale slotului video Fire Forge de Stormcraft Studios

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Premii și recunoașteri

Stormcraft Studios nu a câștigat încă niciun premiu. Cu toate acestea, suntem 100% siguri că vor câștiga o mulțime de premii în viitor, pentru că tot ce e mai bun e pe cale să vină.

Jocul de păcănele Thunderstruck Wild Lightning a fost nominalizat pentru premiul Jocul Anului în cadrul International Gaming Awards 2024. Nu a câștigat, dar este totuși un slot grozav. În mod similar, Fortunium a fost preselectat pentru Jocul Anului în cadrul EGR Operator Awards 2019.

Bucură-te de Multiplier Wilds în jocul de aparate Thunderstruck Wild Lightning

Bucură-te de Multiplier Wilds în jocul de aparate Thunderstruck Wild Lightning

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bucurați-vă de Stormcraft Studios Sloturi online și pe mobil

În urma acordului dintre Microgaming și Games Global, sloturile Stormcraft Studios ar trebui să ajungă în noi cazinouri online. Chiar și acum, sloturile lor sunt disponibile pe mai multe cazinouri online, iar tu poți găsi cu ușurință sloturile lor în cele mai bune cazinouri. Tot ce trebuie să faci este să deschizi cazinoul tău preferat și să cauți sloturile lor, și există o probabilitate foarte mare să le găsești.

Nu veți avea nicio problemă în a juca sloturile lor pe orice dispozitiv mobil. Slotul se va ajusta în funcție de dimensiunea ecranului și vă va oferi plăcerea de a juca din mers. Nu contează dacă dispozitivul tău funcționează pe Android sau iOS, deoarece totul va funcționa fără probleme.

Video: Joacă Gratuit Păcănele Stormcraft Studios Online și Jocuri de Cazino (2024)

Joacă acum

Jocurile de noroc ale slotului Agent Jane Blonde Max Volume de la dezvoltatorul de sloturi Stormcraft Studios

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Stormcraft Studios?

Stormcraft Studios are toate calitățile unui dezvoltator de sloturi legendar. Microgaming a încheiat un parteneriat cu acest studio fabulos, iar sloturile sale sunt foarte promițătoare. În câțiva ani ar putea fi unul dintre dezvoltatorii de sloturi de top de pe această planetă. Sunt încă noi, motiv pentru care le este puțin greu să obțină recunoașterea pe care o merită.

A fost o vreme când existau doar câțiva dezvoltatori de sloturi, dar acum este nevoie de un talent excepțional și de multă muncă pentru a ieși în evidență. Din fericire, Stormcraft Studios are talentul și creativitatea necesare pentru a crea sloturi demne de timpul tău. Puteți încerca majoritatea sloturilor Stormcraft Studios aici, la BETO. Vă promitem că nu veți regreta.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Stormcraft Studios - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine este Stormcraft Studios? Săgeată Săgeată

Stormcraft Studios este un dezvoltator de sloturi de ultimă generație, care a lucrat cu Microgaming, iar acum lucrează cu Games Global. Cu alte cuvinte, fiecare slot pe care acest dezvoltator îl va crea va fi pentru Games Global și pentru cazinourile care lucrează cu Games Global. Platforma Quickfire va fi folosită pentru a acorda acces la sloturile lor operatorilor de cazinouri din întreaga lume.

Există învârtiri gratuite la Stormcraft Studios sloturi? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de diferite tipuri de Free Spins combinate cu alte funcții puternice pentru câștiguri mai mari.

Care sunt unele dintre cele mai bune caracteristici bonus Stormcraft Studios în sloturile lor? Săgeată Săgeată

Acestea au mai multe funcții bonus iconice, dar cele mai bune funcții sunt funcția Link and Win, Win Booster, Multiplier Trail, Jackpoturi fixe, Jackpoturi progresive și Rolele misterioase.

Ce tip de jocuri de cazino sunt create de Stormcraft Studios? Săgeată Săgeată

Deocamdată, se concentrează doar pe crearea de sloturi excelente. Poate că vor dezvolta jocuri de masă în viitor, dar se vor concentra întotdeauna pe sloturi.

Care sunt cele mai bune sloturi de la Stormcraft Studios? Săgeată Săgeată

Cele mai bune sloturi de la Stormcraft Studios sunt Fortunium Gold Mega Moolah, Thunderstruck Wild Lightning, Jurassic Park: Gold, și Jungle Jim and the Lost Sphinx.

Cât de bună este reputația Stormcraft Studios? Săgeată Săgeată

Reputația lor este excelentă, deoarece sloturile lor sunt licențiate de către Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie și Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta.

Este posibil să joci Stormcraft Studios sloturi online? Săgeată Săgeată

Da, puteți găsi cele mai bune sloturi Stormcraft Studios aici la BETO și vă puteți bucura de ele gratuit. Vizitați unul dintre cazinourile noastre recomandate pentru a juca cu bani reali.