MENIU
Căutare
MAI 2024

Variații de jocuri de Bingo online și strategii

Veți găsi multe variații în Bingo, dar nu vă faceți griji, toate sunt ușor de înțeles.


Introducere în diferite variante de Bingo

Veți găsi multe variații în Bingo, dar nu vă faceți griji, toate sunt ușor de înțeles.

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Vrei să joci bingo online, dar nu știi cum să faci primul pas pentru a începe? În acest articol vom clasifica diferite tipuri de jocuri de bingo pe care le puteți descoperi pe internet.

Bingo nu este un joc nou și există în întreaga lume de veacuri. A devenit deosebit de popular deoarece a fost jucat în cadrul sălilor de bingo în anii 1950. Cu toate acestea, dacă aveți o idee despre acest joc, fie că este vorba despre apelurile de bingo convenționale sau despre cele recente, care sunt în esență de natură amuzantă, devine destul de ușor să fiți confuz în legătură cu multitudinea de tipuri diferite de joc. Pentru a vă ușura sarcina, am oferit un rezumat al acestora în următorul ghid de bingo.

Așadar, sunteți curioși să descoperiți dacă există un secret pentru a câștiga întotdeauna la bingo online? Răspunsul este nu. Niciun truc nu te poate ajuta să câștigi la bingo jucat în persoană în sălile de bingo sau chiar la cel jucat online, deoarece este un joc bazat pur și simplu pe norocul tău. Nu ar trebui să vă concentrați niciodată asupra faptului de a fi victorios la bingo, deoarece atunci vă răpește esența jocului. Dacă sunteți nou în acest joc, atunci urmați ghidul nostru furnizat pentru bingo pentru a afla cum puteți juca. Cum vă puteți peria talentul în el și care sunt site-urile pe care ați putea dori să le căutați pentru a juca bingo online, unde vi se poate oferi, de asemenea, o șansă de a primi recompense.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Bingo Online - Ghid rapid pentru începători

Nu trebuie să vă faceți griji, chiar dacă începeți de la zero cu bingo - următorul ghid vă va oferi cu siguranță un start extrem de ușor. Va fi floare la ureche și vă putem garanta acest lucru!

Începeți în felul următor:

 • Înregistrați-vă. Încearcă să folosești site-urile de bingo recomandate de BETO pentru a alege unul care se potrivește stilului tău de joc.
 • Alegeți-vă jocul de pariuri bingo online.
 • Alegeți-vă cărțile și faceți pariurile în consecință.
 • Ecranul vă va afișa numerele care au fost ciudat de prompte, afișând în același timp și modelele câștigătoare. Trebuie să faceți clic pe numărul pe care îl vedeți pe cartonașul de bingo.
 • Deveniți câștigător odată ce reușiți să uniți toate numerele în modelul cerut și faceți clic pe bingo.

În acest moment, trebuie să vă întrebați despre modelele câștigătoare menționate mai sus, deoarece sunt considerate semnificative. Modelele câștigătoare sunt, în esență, o serie de numere într-o anumită formă pe cartonașul dumneavoastră.

Știți cum observați linia de plată la aparatele de joc? Exact în felul acesta. Fiecare model câștigător poartă o valoare diferită, care este menționată în spatele modelului în sine pe cartea aleasă de dvs. Pentru fiecare joc, plățile variază, iar unele poartă chiar jackpoturi continue.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ce variantă de Bingo vi se potrivește cel mai bine?

Găsește o variantă de Bingo care se potrivește stilului tău de joc

Găsește o variantă de Bingo care se potrivește stilului tău de joc

Bingo este un joc de noroc care are un stil de joc destul de simplist și jackpoturi profitabile. Când Bingo a câștigat o popularitate imensă, au fost introduse pe diferite platforme online o mulțime de tipuri diferite de jocuri de bingo, după cum se poate observa.

Diferitele tipuri de jocuri variază în stiluri sau layout-uri de carduri și destul de mult în modele de câștig și mai multe bile de bingo angajate în joc.

Cu toate acestea, regulile fundamentale de joc rămân aceleași.

 • Pui o linie prin sau umbrești numărul câștigător pe cartonașe până când formezi un model sau o formă câștigătoare.
 • Vi se vor oferi diverse combinații câștigătoare de bingo care vă pot ajuta să câștigați premii și jackpot-uri.

Deoarece există multe opțiuni disponibile online pentru bingo, alegerea celei mai bune opțiuni poate fi o sarcină dificilă. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună alegere, vă oferim o listă de jocuri de bingo faimoase care vă vor provoca cu adevărat și vă vor ține mintea ocupată pentru o perioadă lungă de timp.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Expertul în Bingo Elizabeth Davies explică variațiile jocului!

Câteva reguli importante ale variantelor populare de Bingo

Câteva reguli importante ale variantelor populare de Bingo

În esență, veți întâlni în principal 4 tipuri diferite de jocuri de bingo atunci când vă începeți călătoria în jocul de bingo.

 1. 30 Ball (cunoscut și sub numele de Speed Bingo)
 2. 75 Ball (cunoscut și sub numele de America's Favorite)
 3. 80 Ball (făcut pentru online)
 4. 90 Ball (faimos în Europa)

Dacă ați fost, vreodată în viață, curios să aflați exact câte variante de jocuri de bingo sunt prezente în întreaga lume, atunci sunteți exact la locul potrivit. Sau poate că, acum că ați ajuns în sfârșit aici, vă întrebați câte tipuri ar putea fi cu adevărat posibil să existe? La urma urmei, Bingo este un joc ușor de înțeles, cu detalii și reguli simple, ușor de înțeles pentru oricine și, prin urmare, o nimica toată pentru oricine chiar și pentru a juca.

Din moment ce informațiile furnizate mai sus sunt sută la sută adevărate, se explică de ce acest joc este atât de popular pe tot globul. Cu toate acestea, luciditatea și admirația sa globală i-au adus maleabilitate, maleabilitate și varietate în toate sălile de bingo celebre și peste granițe. Pentru a aprofunda diferențele dintre cele patru tipuri majore ale jocului, ar trebui să continuați să citiți, iar acesta vă va oferi toate răspunsurile pe care le căutați fără a vă face să așteptați mult timp.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este 30-Ball Bingo aka Speed Bingo Online?

30-Ball Bingo este cunoscut și sub numele de Speed Bingo. În esență, este un cartonaș de joc cu o grilă de 3x3 cu nouă numere, iar prima, a doua și a treia coloană conțin un set de numere între 1-10, 11-20 și, respectiv, 21-30. Pentru a fi victorios în joc, trebuie să nuanțați toate numerele disponibile pe carte, ceea ce se mai numește și lovirea unui Full house.

Speed bingo este o alegere captivantă pentru o acțiune promptă de bingo, deoarece folosește doar 30 de bile în joc. Chiar dacă este implicat un număr mic de cifre, șansele ca tu să nimerești potul sunt considerabil de mari. În plus, numerele sunt umbrite frecvent și într-un ritm mai alert, ceea ce duce la finalizarea primei runde în doar câteva minute. Pe scurt, bingo cu 30 de bile vă oferă o oportunitate excepțională de a câștiga jocul într-o perioadă mai scurtă de timp.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este 75 Ball Bingo ( Jocuri Bingo Americane)

Combinații câștigătoare populare în jocurile de bingo cu 75 de bile americane

Combinații câștigătoare populare în jocurile de bingo cu 75 de bile americane

Această versiune faimoasă a jocului de Bingo este populară exclusiv în Statele Unite și oferă mari oportunități de a câștiga jackpot-uri. Indiciul se află în nume.

Această variantă optează pentru 75 de bile de bingo în loc de numărul convențional de 90. Vă concentrați pe realizarea unor modele distincte pe joc, care pot fi un diamant, o cruce sau chiar un blackout. Puteți căuta ilustrații pentru bingo online pentru a vă face o idee mai clară.

Cartonașul în acțiune pentru această distincție caracterizează cinci rânduri și cinci coloane care însumează un total de 25 de pătrate. Fiecare pătrat poartă o cifră și, cu toate acestea, singurul bloc din centru este lăsat în alb. Fiecare alfabet din cuvântul Bingo conduce fiecare coloană în parte, iar fiecare literă caracterizează o anumită gamă de numere.

 • Coloana literei "B" poartă oricare 5 numere cuprinse între 1 și 15
 • Coloana literei "I" poartă orice 5 numere cuprinse între 16 și 30
 • Coloana literei "N" conține orice 5 numere cuprinse între 31 și 45
 • Coloana literei "G" conține 5 numere oarecare cuprinse între 46 și 60.
 • Coloana literei "O" conține 5 numere oarecare cuprinse între 61 și 75.

Pentru a ieși victorios din joc, trebuie să marchezi cifrele după un anumit model. În cele mai multe cazuri, jocurile de bingo cu 75 de bile oferă modele câștigătoare care sunt orizontale, verticale sau chiar, uneori, diagonale. Cu toate acestea, pentru a menține jucătorul implicat și încântat, sunt oferite și forme sau modele câștigătoare schimbătoare și viclene, cum ar fi Sputnik, Turtle sau Triple Bingo.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Scurtă descriere a 80 - Ball Bingo

Iată ghidul de Bingo BETO pentru diferite variante ale jocului

Iată ghidul de Bingo BETO pentru diferite variante ale jocului

Această variantă a fost concepută și lansată special pentru persoanele care joacă bingo online, ceea ce a dus la o creștere copleșitoare a popularității bingo de atunci. Pentru a ieși victorios din joc, se presupune că un rând întreg al unui anumit model trebuie să fie marcat pe carton. De exemplu, în jocul de bingo cu 75 de bile, fiecare coloană a purtat un număr din intervalul numărului specificat. De exemplu, primul rând poartă numere de la 1-20, iar al doilea de la 21-40.

Jocul de bingo cu 80 de bile are un cartonaș de 4×4, care poartă în total 16 numere. Există mai multe modele diferite disponibile pentru a câștiga bingo cu 80 de bile, care implică 4 colțuri, o singură cifră, linii orizontale și linii verticale.

Trebuie să fii atent la detalii atunci când cauți modele experimentale în joc. În ciuda faptului că este un joc relativ mai simplu, acesta poate fi o provocare dacă nu vă păstrați privirea concentrată asupra bilei.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

90-Ball Bingo - Regina tuturor jocurilor de Bingo

Dacă sunteți în căutarea unui joc de bingo care oferă opțiuni nelimitate de câștig, oferind în același timp o experiență de joc captivantă, atunci trebuie să alegeți bingo cu 90 de bile. Spre deosebire de jocurile de bingo menționate mai sus, puteți juca această variantă în 3 runde distincte. Cartonașele jocului poartă 15 numere care sunt împărțite în 3 rânduri și 9 coloane.

În cele trei runde ai trei oportunități de a câștiga jocul. În prima, devii câștigător dacă reușești să marchezi o linie orizontală înaintea tuturor celorlalți. Puteți câștiga a doua rundă dacă marcați două linii orizontale, iar a treia poate fi câștigată dacă marcați toate cele trei linii orizontale, ceea ce vă duce la câștigarea unui jackpot. Recompensele devin de obicei mai mari pe măsură ce rundele avansează. Trebuie să vă amintiți că regulile și reglementările pentru a juca bingo pot fi diferite într-un cazinou față de un alt cazinou.

Acum că v-ați familiarizat cu diferite tipuri de jocuri de bingo, ce-ar fi să vă testați norocul jucând una sau două runde astăzi? Jucați imediat și simțiți-vă confortabil. Puteți consulta recenziile noastre despre bingo casino online. Acolo vei găsi un loc potrivit pentru tine nu doar pentru a juca bingo gratuit, ci și pentru a câștiga premii și jackpoturi! Cât de uimitor ar fi asta?

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Să ne uităm la generația modernă de Bingo Online

Slingo - un amestec de bingo și cazinou

Slingo - un amestec de bingo și cazinou

O combinație interesantă de sloturi online și bingo. Aveți la dispoziție un cartonaș de bingo cu numere, iar dumneavoastră învârtiți rolele pentru a le marca.

Fiecare persoană primește un cartonaș Slingo care conține 25 de numere rearanjate aleatoriu în 5 coloane. (Poate părea ca un joc de bingo cu 75 de bile). Jucătorul apasă apoi pe butonul de rotire pentru a dobândi oricare 5 numere la un moment dat, iar aceste numere sunt afișate în partea de jos a cartonașului. Dacă pe cartonașul dvs. se află orice număr dintre aceste numere, puteți să umbriți sau să marcați cifra respectivă. Scopul este de a genera praștile pentru a deveni câștigător.

Un Slingo este dobândit atunci când jucătorul face cinci numere pe diagonală, pe orizontală sau chiar pe verticală. De fiecare dată când este creat un Slingo, acesta îți aduce puncte, iar persoana cu maximum de puncte devine câștigător.

În timpul jocului, pot apărea simboluri specifice în loc de numere. După cum am menționat mai devreme, regulile pot varia, dar elementele fundamentale rămân comune în aproape toate tipurile de jocuri Slingo.

Una dintre cele mai uimitoare calități ale jocului de bingo este că nu se oprește doar la bingo. Există mai mult decât atât. Cele mai multe site-uri care oferă jocuri de bingo au disponibile și alte jocuri de sloturi pe care ați putea dori să le jucați.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sfaturi și trucuri profesionale - prezentat de Elizabeth Davies

Acum, că ați ales, este minunat. Cu toate acestea, ar fi păcat ca un joc de bingo online să nu-i ofere cititorului câteva sfaturi și strategii benefice. Astfel, sunt aici să te ajut pentru că îmi doresc sincer să câștigi și să fii recompensat!

Primul meu sfat pentru tine este să încerci să joci bingo cu cât mai puține persoane. Având puțini jucători în competiție, cresc șansele de a câștiga.

Al doilea sfat ar fi să joci folosind mai multe cartonașe. Acest lucru se datorează faptului că astfel cresc șansele ca tu să câștigi. Atunci când sunt 20 de jucători și 20 de cartonașe, aveți o șansă de 5 la sută de a câștiga. Totuși, dacă numărul cărților este mărit la 4 de fiecare, șansele cresc la 17%.

Trebuie să vă alegeți strategia. Dacă doriți să vă măriți șansele de câștig, jucați cu cărți asemănătoare, dar dacă obiectivul dvs. este să rămâneți mai mult timp în joc, jucați cu cărți diferite.

Următorul meu sfat ar fi să jucați Bingo progresiv. Acest lucru înseamnă că, dacă nimerești bingo în primele 30 de bile, atunci progresul îți aparține. Trebuie să vă uitați la tabelul de plăți pentru a vă asigura că pariul dvs. este fezabil.

De asemenea, ar trebui să folosiți camera de chat Bingo, vă va ajuta să interacționați cu diferite persoane care pot împărtăși sfaturi.

După ce ați parcurs acest ghid, sunt convins că sunteți gata ca niciodată să jucați acest joc. Chiar dacă nu vă descurcați bine, bingo este întotdeauna distractiv și interesant. Așadar, ce mai aștepți? Dă-i drumul!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Secțiunea FAQ pentru Jocuri Bingo

Întrebări frecvente despre variațiile Bingo Online

Care este restricția de vârstă pentru a juca bingo pe bani reali? Săgeată Săgeată

Trebuie să fii cel puțin un adult, adică să ai peste 18 ani, pentru a juca Bingo Online pentru fonduri reale de cazinou...

Care este costul inițial pe care trebuie să îl plătesc pentru a juca Bingo Online? Săgeată Săgeată

Costul depinde de site-ul pe care optați pentru a juca Bingo Online. Dar, de obicei, ar trebui să puteți găsi jocuri de Bingo Online la un preț de 1€ sau chiar mai puțin de atât.

Pot 2 persoane să joace Bingo Online în același timp? Săgeată Săgeată

Bineînțeles că da! Vă puteți bucura de Bingo cu un prieten, dar în acest caz, câștigul va fi împărțit între jucători.

Este necesar să vedem un câștigător în fiecare joc de Bingo Online? Săgeată Săgeată

Aceasta este cea mai tare parte a jocului de Bingo Online; un joc nu se termină niciodată dacă nu avem un câștigător.