MENIU
Căutare
MAI 2024

Bingo gratuit - Avantajele jocului de Bingo online

Bingo online este versiunea îmbunătățită a sălii de bingo live.


Bingo Offline în comparație cu Jocurile de Bingo Online

Bingo online este versiunea îmbunătățită a sălii de bingo live.

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Chiar dacă ideea de a juca bingo online și de a juca în cluburi de bingo este în esență foarte asemănătoare, experiența de bingo online poate fi unică față de cea dintr-o sală de bingo reală. În ambele jocuri, există șanse de a interacționa, dar acesta este punctul care poate pune capăt acestei dezbateri.

Noua ascensiune a bingo online și boicoturile împotriva fumatului care au loc în întreaga lume sunt principalele motive pentru declinul sălilor de bingo terestre. Multe site-uri au început să ofere bingo în ultimii ani, cu facilități precum jocuri și camere de chat. În plus, odată cu apariția smartphone-urilor și a altor aplicații de jocuri interesante, ubicuitatea bingo online a crescut vertiginos.

În pofida popularității bingo-ului online, pot fi văzute multe cluburi de bingo terestre, unde încă mai puteți găsi fani înrăiți care se bucură de jocul propriu-zis. Cu toate acestea, întrebarea principală este: care sunt contrastele semnificative în a juca bingo online în comparație cu jocul în cluburi în zilele noastre și ce face ca bingo online să fie atât de captivant?

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Sălile de Bingo - Vechiul mod de a juca Bingo

Oameni într-o sală de Bingo terestră.

Oameni într-o sală de Bingo terestră.

Bingo este un joc de noroc pur. Cu toate acestea, în mod surprinzător, a fost mult timp o coloană vertebrală pentru jucătorii obișnuiți. Expertiza primară de care aveți nevoie pentru a fi un as la bingo este să vă acordați atenție și să vă concentrați asupra numerelor care sunt strigate pentru a vedea dacă sunt similare cu cele de pe cartea de răzuit sau nu. Veți auzi numărul care este strigat până când un jucător cu numere similare își declară victoria.

Deși cluburile de bingo reunesc un grup mare de spectatori care se bucură să vadă cum jucătorii câștigă pe bază de noroc pur, notorietatea acestor cluburi este în continuă scădere din motive precum:

 • Promulgarea taxelor.
 • Scăderea jackpoturilor din cauza noii legislații.
 • Interzicerea fumatului în toată țara.
 • O creștere treptată a jucătorilor care merg online în loc să se bucure de ea în sălile de Bingo.

Un motiv care îi motivează pe jucători să joace bingo online este că nu va mai fi nevoie să se deplaseze la cluburile de bingo, deoarece vă puteți bucura de o experiență similară acasă, în fața ecranelor.

Tot ce aveți nevoie este o conexiune stabilă la internet și veți ajunge într-o mare de jocuri de bingo prezente online.

Multe cluburi de bingo au fost închise din cauza modificărilor fiscale, dar jucătorii continuă să joace bingo online, care oferă mai multă varietate de bile, adică 75, 80 și 90.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diferența dintre jocul online și cel offline

Dezavantajul unui club de bingo este că este situat în mod corespunzător, iar jucătorii trebuie să se deplaseze pentru a ajunge la el, în timp ce acum, odată cu apariția bingo online, puteți juca oriunde vă convine, dacă sunteți conectat la internet.

Jocuri mai rapide în bingo pe internet

Acum știm care este diferența semnificativă între versiunea online și cea offline a bingo-ului. Dar acesta este un fapt cunoscut că ambele versiuni vă oferă o călătorie palpitantă. Cu toate acestea, domeniul de aplicare al fiecăreia este complet diferit. Ediția online așteaptă cu nerăbdare să vă ofere un joc eficient pe ecrane, în timp ce versiunea fizică are ca scop să vă ofere o experiență socială sănătoasă.

Mai multe opțiuni pentru jucătorii de bingo

Indiferent de diferența majoră în ceea ce privește domeniul de aplicare al celor două versiuni, jocul online are mult mai multe de oferit atunci când vine vorba de varietate. Din păcate, puteți experimenta doar versiunile cu 75 de bile și 90 de bile într-o sală de bingo terestră, în timp ce în versiunea online aveți mult mai multe de jucat și de savurat.

Așa cum am menționat mai devreme, cel mai proeminent dezavantaj al Bingo Online poate fi reprezentat de celelalte activități de care v-ați fi putut bucura în persoană fiind prezent într-o sală de bingo.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Aspectul de socializare al jocului de Bingo

Socializarea în Bingo a fost întotdeauna importantă

Socializarea în Bingo a fost întotdeauna importantă

Ceea ce îi fascinează pe cei mai mulți jucători să joace într-un club de bingo este faptul că au șansa de a interacționa cu alte persoane. Cu toate acestea, bingo online a depășit și această problemă prin introducerea camerelor de chat pentru a interacționa unii cu alții. Dacă sunteți un începător în materie de bingo, va trebui să vă asigurați că vă familiarizați cu o parte din limbajul utilizat în joc înainte de a intra în clubul de bingo, deoarece indivizilor le place să folosească epitete pentru lucrurile care se întâmplă în cadrul jocurilor.

De ce să joci Bingo?

Bălăcăreala și camaraderia ar putea fi unul dintre motivele principale pentru care ați putea dori să jucați bingo, dar, în general, majoritatea oamenilor joacă de dragul de a câștiga jocul. O altă diferență semnificativă între versiunea online și cea offline poate fi valoarea premiilor. Veți vedea că majoritatea sălilor de bingo numără numărul de bilete cumpărate și apoi stabilesc o proporție din acesta ca fiind premiul jackpot câștigător. Deci, astfel, valoarea premiului poate varia foarte mult, dar nu vă faceți griji, cluburile asigură în primul rând premii jackpot frumoase.

Pe de altă parte, valoarea jackpot-ului la bingo online vă poate face să vă scoată ochii. Caracteristica de câștig progresiv a versiunii online joacă un rol crucial în definirea sumei jackpot-ului. Proporția fiecărui bilet vândut continuă să se adauge la premiul jackpot până când norocul cuiva lovește, iar acesta ia toată suma.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

11 motive pentru a juca Bingo Online

Motive pentru care ar trebui să jucați Bingo online

Motive pentru care ar trebui să jucați Bingo online

De-a lungul anilor, bingo a devenit un joc cunoscut pentru a fi jucat. Cu numeroasele sale avantaje, acest joc a câștigat multă popularitate și atenție. Iată toate motivele pentru care ar trebui să jucați bingo online!

 • Fără ieșiri în oraș! Încă o zi ploioasă sau leneșă? Ei bine, cui nu-i plac jocurile de care se poate bucura în confortul propriei case? Cu bingo online fiind o salvare în orice moment, nu trebuie să vă faceți griji niciodată că aveți de-a face cu plictiseala!
 • Joacă în timp ce ești afară! Mulțumită actualizărilor pe care le oferă software-ul și ușurinței de a avea aplicații specifice pe site-uri, acum poți juca oricând în deplasare. Și asta, fără efort!
 • Jocuri non-stop! Fără restricții de timp! Cu jocuri noi care au loc 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ai mereu posibilitatea de a juca când și cum vrei tu.
 • Varietatea de site-uri. Cui nu-i place o varietate bună din care să aleagă? Cu numeroasele site-uri disponibile, devine mai fantezist atunci când ai posibilitatea de a decide ce preferințe ai. Site-uri diferite, experiențe diferite de joc!
 • Fără plată! Un joc de Bingo indoor/online care îți oferă un timp de distracție de calitate și asta, în plus, gratuit! Ce altceva ne mai trebuie?
 • Un bonus fără depunere. Site-urile oferă un bonus gratuit fără depunere la înscriere, permițându-vă o perioadă de probă pentru a verifica site-ul și a juca jocurile înainte de a vă angaja la plată.
 • Fără teama de a pierde jocurile preferate! Așa este! Nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde ceva, deoarece bingo online vă permite să vă preachiziționați biletele. Asta și cu șanse de câștig automat! Deoarece site-ul îți va recunoaște biletul, așa că nu contează dacă îți amintești dacă te-ai logat online sau nu. Vei fi automat în câștig dacă ai cumpărat biletul câștigător!
 • Jocurile de noroc au devenit mai ușoare! Sistemul este acolo pentru a marca dacă ați uitat să marcați un număr. Astfel, dacă ați cumpărat biletul câștigător, sunteți întotdeauna de partea câștigătoare, cu avantajul de a putea cumpăra mai multe bilete fără teama de a uita un număr!
 • Bonus pentru jucătorii noi. Variind de la un site la altul, cu toate celelalte distracții pe care le oferă acest joc, aproape toate site-urile vor oferi un bonus pentru jucătorii noi.
 • Sute de varietăți! Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Cu bingo online, există întotdeauna o varietate de jocuri pe care aceste site-uri ți le vor oferi. De la diferite versiuni la jocurile lor unice, veți fi încântați să găsiți atât de multe opțiuni care nu pot fi găsite în altă parte.
 • Șansa de a socializa! Bingo fiind jocul care îi determină pe jucători să comunice și să socializeze, această tradiție continuă și online, deoarece bingo online le permite să opteze pentru jocuri de chat și socializare. Astfel, galopează fiind parte a comunității sociale.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Dezavantajele de a juca Bingo Offline

Aici vedem câteva instrumente de Bingo offline!

Aici vedem câteva instrumente de Bingo offline!

Până acum, cu toate avantajele și distracția pe care le oferă bingo online, jucătorii nu au nimic de pierdut! În afară de avantajul de a putea juca un joc fizic/live.

Opțiunea de a juca în săli este veșnic atrăgătoare și distractivă pentru jucătorii de bingo. Cu toate acestea, jocul în sălile de bingo poate veni și cu câteva dezavantaje.

 • Opțiune limitată - cu doar 90 de bile, oferta din sălile de bingo este destul de limitată în comparație cu bingo online, care oferă o varietate de opțiuni.
 • Stresul live! Ce se întâmplă dacă ajungi să îți pierzi concentrarea într-un joc live și ratezi un număr? Spre deosebire de bingo online, există întotdeauna acest risc de a pierde la un potențial câștig, ceea ce îți asigură câștigul indiferent dacă ratezi un număr.
 • Apelanții de bingo - unii apelanți de bingo ar putea fi prea liniștiți sau poate prea rapizi. Poate că nu vă puteți da seama clar care sunt, iar acest lucru poate duce la pierderea dvs. Jocul fiind atât de neclar, este de mare risc. De asemenea, nu îți oferă avantajul de a opta pentru un joc pe placul tău, așa cum o face bingo online.
 • Jocurile live și haosul! Cu toții am experimentat asta! În cazul bingo live, există întotdeauna șansa ca apelul tău să treacă neobservat sau să se genereze confuzie printre ceilalți. Spre deosebire de bingo online, care se generează pentru a ști biletele câștigătoare pe măsură ce se joacă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Nu vă fie frică să încercați jocurile de Bingo live oferite online

Este foarte tipic pentru jucătorii noi să se simtă copleșiți de bingo online. Să înveți cum să joci poate părea complicat, dar este doar o chestiune de timp în care vei reuși să deprinzi elementele de bază. Majoritatea site-urilor de bingo oferă set-up-uri foarte asemănătoare, ceea ce face ca jucătorilor să le fie mai ușor să înțeleagă mai bine jocul după ce au vizitat câteva site-uri.

Site-urile de marcă mai semnificative au tendința de a oferi alte platforme vizitatorilor, ceea ce le face să pară complicate și intimidante la început. Cu toate acestea, doar câteva minute de roaming pe un site pot face ca lucrurile să vi se pară mult mai ușoare.

Lăsând la o parte aceste aspecte și timpul de procesare a plăților, bingo online are puține dezavantaje proprii. Există o diversitate fantastică pe toate ofertele de pe panoul de bord, și veți avea în continuare șansa de a socializa.

Având în vedere multitudinea de opțiuni de site-uri pe care le aveți pe tavă, vă prezentăm BETO.com pentru ușurința dumneavoastră. Stocând toată experiența noastră din cluburile terestre, am turnat-o în a face cele mai bune ghiduri de Bingo online la dispoziția dumneavoastră. Acum puteți fi siguri că vă puteți bucura de o experiență Bingo plină de distracție, fără să vă faceți griji cu privire la zi / timp sau bani.

Cu varietatea de site-uri excelente, jocuri unice și stiluri diferite de încercat, acum nu mai ai ce să aștepți! Luați-vă telefoanele și consultați recenziile despre Bingo aici pe BETO pentru a găsi locul potrivit pentru stilul dumneavoastră de joc!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Online Bingo Bonus - Nu uitați să vă revendicați gratuitățile!

Online Bingo Bonus - Nu uitați să vă revendicați gratuitățile!

Online Bingo Bonus - Nu uitați să vă revendicați gratuitățile!

Cu toții iubim o afacere excelentă la bingo și, prin urmare, ofertele de bun venit tentante ale site-urilor de bingo sunt întotdeauna un da din partea jucătorilor care caută un pic de gratuitate.

Pentru a atrage noi clienți, oferta de bun venit oferă întotdeauna o valoare mai bună decât ofertele pentru clienții obișnuiți. Chiar și cu diferențele și varietățile lor, sunt totuși prea tentante pentru a le rezista!

Ne-am asigurat că am enumerat doar cele mai bune săli de bingo cu recenzii autentice pentru ca tu să le verifici. Așadar, ce mai aștepți? Aici, pe BETO.com, puteți citi mai multe despre bingo online, puteți verifica recenziile și ofertele exclusive de bingo de care puteți profita.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre Bingo online și offline

Întrebări puse despre diferența dintre bingo online și jocurile de pe teren din sălile de bingo

Care sunt restricțiile de vârstă în politicile de bingo? Săgeată Săgeată

Vârsta minimă pentru jocurile de noroc pe internet variază de la o țară la alta. La 18 ani este considerată suficient de mare în unele țări, altele încă o permit la 21 de ani. Este întotdeauna mai sigur să verificați legile locale și să parcurgeți termenii și condițiile/politicile site-ului de bingo pe care ați ales să jucați.

Care este comparația dintre bingo online și sălile de bingo? Săgeată Săgeată

Elementele de bază sunt în mare parte aceleași, indiferent dacă este vorba de un joc online sau de unul fizic/în direct. Cu toate acestea, dacă ținem cont de diferențe și avantaje, bingo online este întotdeauna câștigător.

Ce sunt bonusurile Bingo? Săgeată Săgeată

Fondurile nerestricționate care sunt puse în contul tău pentru a te juca! Cele mai multe site-uri oferă jucătorilor noi pentru a-i încuraja să joace și să se înscrie și clienților existenți ca o recompensă pentru loialitatea lor!

Există legi de impozitare? Săgeată Săgeată

Aceasta este o altă întrebare la care nu putem răspunde din cauza legislației fiscale care variază de la o regiune la alta. Dar în țările europene, dacă site-ul are licențe de jocuri de noroc corecte, atunci este scutit de taxe.

Există vreo șansă ca eu să câștig? Săgeată Săgeată

Bineînțeles că da! Cu puțin noroc și cu șansele potrivite, există întotdeauna vești bune pentru tine. Bingo este un joc care nu necesită nicio strategie sau îndemânare din partea jucătorilor, iar câștigătorii sunt aleși aleatoriu, în funcție de numerele care sunt numite.

Trebuie să descarc vreun software de bingo? Săgeată Săgeată

Nu este necesar. Cu toate că multe site-uri vă vor cere un software pentru a avea acces la suita lor completă de jocuri, din fericire, există, de asemenea, multe site-uri pe care le puteți juca cu ușurință prin intermediul browserului web sau al telefonului mobil.