MENIU
Căutare
Sloturi

Year of the Dragon King Joacă Gratuit

Year of the Dragon King Slot Demo

Year of the Dragon King Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Year of the Dragon King de Reel Kingdom

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Year of the Dragon King Demo

Year of the Dragon King de Reel Kingdom te cufundă într-o temă din mitologia chineză antică, promițând o experiență palpitantă de joc ca la aparate cu bonusuri inovatoare. Poți câștiga până la 5.000x miza ta pe 20 de linii de plată și 5 role. Caracteristicile remarcabile includ bonusul Mini Slot Machine, flexibilitatea unui Ante Bet pentru a crește frecvența bonusurilor și o opțiune Bonus Buy pentru o intrare rapidă în bonusul principal.

În această recenzie a jocului de păcănele Year of the Dragon King, vom încerca să înțelegem dacă acest slot este doar o exagerare sau dacă merită timpul și atenția ta.


Lansare: 15.01.2024
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiUimitoare tema mitologie chineză

DeschidețiCâștig maxim ridicat de 5.000x miza dvs.

DeschidețiMini Slot Bonus adaugă emoție

DeschidețiAnte Bet sporește șansa la bonusuri

DeschidețiBonus Cumpărați pentru acțiune instantanee

Contra Contra

Contra

Închide Limitele de variație ridicată limitează câștigurile

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Reel Kingdom

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.08

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 250.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Asiatice și Orientale


Funcționalități de joc

Bonus Bet Cumpărați Funcția Interval RTP Joc bonus Simboluri scatter Wild


Urmăriți cum se învârt Mini Slot Machines în aparatul de joc Year of the Dragon King

Urmăriți cum se învârt Mini Slot Machines în aparatul de joc Year of the Dragon King

Vă prezentăm slotul video Year of the Dragon King

Year of the Dragon King de la Reel Kingdom și Pragmatic Play este un joc de păcănele care captivează imediat prin tema mitologiei chinezești antice, oferind o tapiserie bogată de imagini și sunete care te atrag într-o lume în care dragonii simbolizează noroc și putere.

Acest joc vă oferă 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Totul este destul de standard, cu excepția numărului ușor mai mare de linii de plată. Caracteristicile unice, cum ar fi Mini Slot Machine Bonus și opțiunea de a crește frecvența bonusului cu un Ante Bet sau de a sări direct în acțiune cu un Bonus Buy, îl fac intrigant.

Oare aceste elemente îl vor face să se ridice sus în preferințele tale de joc, sau farmecul dragonului se va dovedi prea capricios? Continuă să citești această recenzie pentru a afla răspunsurile la această întrebare sau la orice alte întrebări pe care le-ai putea avea. Verifică-ne sloturi video gratuite pentru mobilpentru mai multe, și nu ratați vizionarea Year of the Dragon King gameplay video pentru a vedea aceste caracteristici în acțiune.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Mitologie chineză antică

Mini Slot Machines oferă, de asemenea, un Multiplicator care crește după fiecare câștig.

Mini Slot Machines oferă, de asemenea, un Multiplicator care crește după fiecare câștig.

Temă și design

"Year of the Dragon King" captivează prin reprezentarea uimitoare a mitologiei antice chinezești. Fundalul de munți cețoși și felinarele roșii vibrante și monedele de aur de pe role te vor duce într-o lume în care mitul și norocul se împletesc perfect.

Elementele de design aduc un omagiu motivelor tradiționale chinezești, îmbinându-le în mod creativ cu mecanica de joc a acestui slot. Simbolurile au fost create pentru a reflecta aspecte legate de bogăție, putere și noroc, toate acestea fiind teme centrale în cultura chineză care rezonează profund în cadrul estetic al acestui joc.

Atenția la detalii este lăudabilă. De la dragonii animați care apar în timpul bonusurilor până la simbolurile de mare plată cu un design complicat, fiecare aspect a fost luat în considerare cu atenție pentru a crea o experiență captivantă.

Muzica și coloana sonoră

Coloana sonoră care însoțește acest slot completează frumos tema jocului, îmbinând melodiile tradiționale chinezești cu elemente muzicale contemporane. Efectele sonore au fost, de asemenea, demne de remarcat. Deosebit de izbitoare au fost sunetele declanșate de rotirea rolelor și de combinațiile câștigătoare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Există doar două simboluri valoroase: monedele de aur și felinarele roșii. Simbolurile valoroase îi premiază pe jucători cu 10x până la 25x din miza lor pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci simboluri identice. Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, , care plătesc între 2x și 5x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți la fel. Simbolul Wild este un simbol verde și auriu care plătește la fel de mult ca și simbolul cel mai bine plătit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Year of the Dragon King Online Slot

Nu este neobișnuit să obțineți câștiguri masive prin runda bonus.

Nu este neobișnuit să obțineți câștiguri masive prin runda bonus.

Poți intra în lumea mistică a dragonilor urmând acești pași:

  • Începeți prin a seta mărimea pariului pentru a se potrivi cu bankroll-ul dvs. Cu opțiuni care variază de la 0,10 € la 250,00€, există flexibilitate pentru toți jucătorii.
  • Explorați utilizarea rotirii automate dacă preferați jocul continuu fără intervenție manuală.
  • Nu uitați să deschideți tabelul de plăți pentru a obține informații detaliate despre combinațiile câștigătoare și valorile simbolurilor. În timpul jocului tău, aceasta va fi o referință utilă.
  • Fiecare buton are o funcție distinctă: butonul de învârtire pornește jocul, butoanele plus și minus comută mărimea pariului, jocul automat activează învârtirile automate, iar tabelul de plăți oferă detalii despre simbolurile jocului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Anul regelui dragonului de către Reel Kingdom

Caracteristicile bonus explicate în Anul regelui dragonului de către Reel Kingdom

Year of the Dragon King prezintă un sortiment captivant de funcții bonus concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de joc. Aceste caracteristici nu numai că adaugă un strat suplimentar de emoție, dar oferă și diverse modalități de a-ți spori câștigurile.

Bonusul Mini Slot Machine

Când am jucat acest slot, o caracteristică care s-a remarcat și care mi-a captat atenția a fost Mini Slot Machine Bonus. Acesta poate fi declanșat aleatoriu în timpul oricărei rotiri din jocul de bază. Atunci când toate cele cinci role își schimbă culoarea de fundal în verde, albastru sau roșu, ești transportat în această rundă bonus palpitantă. În plus, culoarea rolelor care se declanșează va decide Multiplicatorul pentru Mini Sloturi, iar valoarea Multiplicatorului va crește prin obținerea de câștiguri după cum urmează:

  • 5 role verzi: Multiplicatorul începe la 1x și crește cu 1x.
  • 5 role albastre: Multiplicatorul începe de la 2x și crește cu 2x.
  • 5 role roșii: Multiplicatorul începe de la 5x și crește cu 5x.

În acest bonus, pe grila principală de joc vor apărea între 1 și 5 Mini Slot Machines. Fiecare Mini Slot are propriul set de simboluri, inclusiv spații libere și variații ale numărului opt (albastru, galben, roșu). Fiecare va avea o configurație cu trei role, cu o singură linie de plată care trece peste.

Aceste Mini Sloturi se vor învârti și se vor opri la combinații aleatorii. Pentru fiecare combinație câștigătoare pe care o obțineți, există o oportunitate pentru o rotire suplimentară în cadrul acelei mașini specifice. O rotire necâștigătoare are ca rezultat blocarea Mini Slot-ului respectiv. Runda bonus se încheie odată ce toate Mini Sloturi sunt blocate.

Funcția Ante Bet

Pentru jucătorii care caută mai mult control asupra frecvenței funcției bonus, Year of the Dragon King oferă o opțiune Ante Bet. Optând pentru această opțiune, vă puteți crește, în esență, șansele de a obține Bonusul Mini Slot Machine:

  • Cost: Activarea acestei caracteristici necesită un pariu suplimentar egal cu 50% din mărimea pariului dvs. curent.
  • Beneficiu: Îți crește efectiv probabilitatea de a declanșa runde bonus mai frecvent decât permite jocul standard.

Funcția de cumpărare bonus

Această opțiune vă permite să cumpărați direct intrarea în runda Bonus Mini Slot Machine. Prețul buy-in variază de la 60x la 350x din pariul dvs., în funcție de rolei de declanșare colorați pentru care optați.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 5.000x pariul tău în jocul de aparate Year of the Dragon King!

Câștigă 5.000x pariul tău în jocul de aparate Year of the Dragon King!

În jocul ca la aparate The Year of the Dragon King, vei avea parte de o aventură cu valoare mare, cu un RTP promițător de 96,08%. Această combinație este perfectă pentru cei care caută senzații tari și câștiguri și mai mari, cu până la 5.000x miza ta pe linie. RTP-ul generos al jocului înseamnă că te poți aștepta, de asemenea, la o parte echitabilă de randamente pe măsură ce joci.

Iată cum stă treaba: câștigurile vin aproximativ la fiecare a cincea rotire, menținând acțiunea consistentă. Dar adevăratul jackpot, acel câștig de 5.000x miza, este o comoară rară, care se întâmplă o dată la 8.944.544 de rotiri. Vrei ceva mai accesibil, dar totuși uriaș? Câștigurile de peste x1000,00 au șanse de 1 la 61.978. Acest amestec de câștiguri regulate și goana după extraordinar este cel care menține jocul captivant și plin de satisfacții.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Anul regelui dragon: Un slot online care merită o tură?

Bucură-te de până la 5 mini sloturi în slotul Year of the Dragon King

Bucură-te de până la 5 mini sloturi în slotul Year of the Dragon King

Year of the Dragon King prezintă o călătorie complexă în mitologia chineză cu o experiență de joc care echilibrează estetica și mecanica. Cu unpotențial de câștig maxim de 5.000x miza ta, se poziționează ca un joc cu posibilități substanțiale de recompensă. Bonusul principal este surprinzător de amuzant datorită modului diferit și imprevizibil în care este. Uneori, primești doar un singur Mini Slot în timp ce îl joci, ceea ce poate fi plictisitor și nu foarte satisfăcător. Pe de altă parte, ai garanția că vei câștiga mult cu cinci Mini Sloturi.

RTP-ul ar putea fi ușor mai mic în comparație cu unii concurenți, ceea ce ar putea influența jucătorii care caută jocuri cu un procent mai mare de randament. În plus, varianța ridicată implică faptul că, deși câștigurile ar putea fi semnificative, acestea ar putea fi, de asemenea, mai puțin frecvente, iar acesta este un factor care merită luat în considerare în funcție de stilul tău de joc.

În concluzie, dacă slotul Year of the Dragon King merită sau nu timpul tău depinde de ceea ce cauți la un joc ca la aparate. Dacă ești atras de jocuri vizual uimitoare cu narațiuni bogate și nu te deranjează să îmbrățișezi riscul pentru recompense mai mari, îți recomand să îi dai o tură. Pentru cei care prioritizează câștigurile consistente sau RTP-urile mai mari mai presus de profunzimea tematică, s-ar putea să găsești alte sloturi mai aliniate cu preferințele tale.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Anul regelui dragonului Slot FAQ

Există un slot demo pentru jocul ca la aparate Year of the Dragon King disponibil pe BETO? Săgeată Săgeată

Da, te acoperim cu o versiune demo gratuită chiar aici, la BETO. Este modalitatea perfectă de a vă familiariza cu jocul fără a băga mâna în portofel. Dă-i o șansă pentru a experimenta caracteristicile jocului la prima mână înainte de a juca cu bani reali.

Pot să îmi cumpăr intrarea în rundele bonus din jocul ca la aparate online Year of the Dragon King? Săgeată Săgeată

Categoric, opțiunea Bonus Buy este o schimbare de joc pentru jucătorii dornici să experimenteze acțiunea imediat. Această funcție vă permite să achiziționați acces direct la Bonusul Mini Slot Machine la costuri variabile, în funcție de preferințele dvs. pentru multiplicatorii de pornire.

Ce face ca jocul de păcănele Year of the Dragon King să iasă în evidență printre alte sloturi? Săgeată Săgeată

Year of the Dragon King se distinge prin bonusul său unic Mini Slot Machine și pariul opțional Ante Bet, care îți sporește șansele de a declanșa mai frecvent funcțiile bonus. Tema bogată a mitologiei antice chinezești, combinată cu varianța ridicată și potențialul substanțial de câștig, îl diferențiază pe o piață aglomerată.

Cum îmi ajustez strategia de pariere folosind funcția Ante Bet? Săgeată Săgeată

Funcția Ante Bet îți crește miza cu 50%, sporindu-ți șansele de a activa rundele bonus mai des decât în jocul standard. Acest lucru este deosebit de util dacă doriți să vă îmbunătățiți dinamica de joc și sunteți dispus să investiți un pic mai mult pentru o acțiune sporită pe role.

Cine a dezvoltat slotul Year of the Dragon King și la ce se pot aștepta jucătorii de la jocurile lor? Săgeată Săgeată

Reel Kingdom și Pragmatic Play se află în spatele acestui slot captivant. Aceștia sunt cunoscuți pentru crearea de jocuri care îmbină teme intrigante cu caracteristici inovatoare.

Există vreun sfat pentru noii veniți care încearcă pentru prima dată jocul ca la aparate Year of the Dragon King? Săgeată Săgeată

Pentru început, utilizarea versiunii demo aici la BETO este un sfat înțelept, deoarece este lipsită de riscuri! Experimentarea cu diferite mărimi ale pariurilor și familiarizarea cu modul în care funcționează funcțiile bonus, cum ar fi Bonusul Mini Slot Machine, poate fi, de asemenea, de neprețuit. Amintiți-vă, datorită naturii sale de variație ridicată, răbdarea și gestionarea înțeleaptă a bankroll-ului dvs. sunt esențiale pentru a vă bucura de întregul potențial al acestui joc.