MENIU
Căutare
Sloturi

Wild Link Zeus Joacă Gratuit

Wild Link Zeus Slot Demo

Wild Link Zeus Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Wild Link Zeus de SpinPlay Games

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Wild Link Zeus Demo

Alimentat de SpinPlay Games, pătrundeți în istoria misterioasă a zeului grec al tunetului în jocul de aparate Wild Link Zeus.

Așezat pe o grilă magnifică de 5x3 și 20 de linii de plată, găsiți și colectați o groază de caracteristici bonus interesante pentru a captura un premiu în bani de top în valoare de până la 5.000x miza totală.

Recenzia noastră cuprinzătoare a mașinii de păcănele Wild Link Zeus acoperă tot ce trebuie să știți pentru a reuși în această aventură mitică.


Lansare: 05.09.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

Deschideți5,000x Mega premii

DeschidețiPatru premii Jackpot

DeschidețiBonusuri multiplicate aleatoriu

DeschidețiModul bonus Free Spins

DeschidețiVariație medie

Contra Contra

Contra

Închide Fiți atenți la intervalele RTP ajustabile

Închide Nici o caracteristică Bonus Buy

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor SpinPlay Games

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.45

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 50.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Olimp Civilizații antice


Funcționalități de joc

Setul de role se schimbă BonusGame: Alegeți Obiecte Interval RTP Simboluri bonus Joc bonus Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Zeus


Experimentează gloria mitologiei grecești în cea mai recentă nebunie de cazinou de la Spinplay Games

Experimentează gloria mitologiei grecești în cea mai recentă nebunie de cazinou de la Spinplay Games

Vă prezentăm slotul Wild Link Zeus - Greek Genesis

Continuând cu moștenirea zeilor greci, SpinPlay Games prezintă jocul ca la aparate Wild Link Zeus, continuarea jocului ca la aparate Amazing Link Zeus.

Escaladează înălțimile Muntelui Olimp pentru a ateriza pe grila de joc cu cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată fixe. Interesant este că aceste dimensiuni se pot transforma într-un domeniu complet diferit în timpul funcției Wild Link, punctul culminant al acestui slot de cazino, despre care vom discuta mai târziu.

Tunetul va ploua pe role cu șase caracteristici bonus diferite disponibile pentru a le valorifica în încercarea de a lovi un premiu Jackpot cu fulgerul. Joacă acum și câștigă premii în bani în valoare de până la 5.000x din pariul tău total.

Aflați mai multe aici la BETO.com și descoperiți cele mai bune oferte la cazinourile dvs. online preferate.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și simboluri

Temă și design

Fă cunoștință cu Zeus, regele grec, zeul tunetului și fulgerului, care lovește terenul de joc cu arsenalul său de fulgere pentru a-și exercita dominația pe tărâmul său din jocul ca la aparate Wild Link Zeus.

Combinațiile câștigătoare se formulează prin aterizarea a trei simboluri identice pe grila luminoasă 5x3 pe aceeași linie de plată. Nu uitați să aliniați toate câștigurile de pe prima rolă din stânga. Joacă acum pe dispozitivele tale preferate de joc, inclusiv pe smartphone-uri și tablete, pentru a savura un amestec extravagant de grafică luminoasă și muzică armonioasă.

Simboluri

Tabelul de plată este format din simboluri plătitoare de valoare mică și mare, alături de omologii lor speciali. Simbolurile cu plată mică constau în costumele regale standard 2x, de la 10 la As. Pe de altă parte, omologii lor cu valoare mai mare constau într-o Urnă, Harpă, Pasăre și Cal înaripat, care pot plăti până la 5x pariul pentru un câștig pe linia de plată superioară.

În ceea ce privește alte simboluri, ești sortit să-l întâlnești pe Zeus odată ce simbolul Wild apare pe role. El se pricepe să înlocuiască simbolurile câștigătoare din grilă și să acorde plăți în bani de 10x.

Simbolul Scatter este întruchipat de un set de scări de aur care acționează ca permisul tău VIP către paradis, sau mai exact, către runda bonus cu rotiri gratuite. În cele din urmă, simbolul Premiu este caracterizat de un portal de aur prin ceruri.

Joacă acum, prinde simboluri identice și câștigă un premiu în bani uriaș în valoare de 5.000x pariul.

Joacă acum, prinde simboluri identice și câștigă un premiu în bani uriaș în valoare de 5.000x pariul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă jocul ca la aparate Wild Link Zeus

La fel ca și jocul ca la aparate Wild Link Cleopatra, jocul ca la aparate Wild Link Zeus este simplu de învățat și de stăpânit pentru orice fan al jocurilor de noroc. Urmați ghidul nostru rapid pentru câteva sfaturi și trucuri utile:

  • Porniți jocul făcând clic pe butonul "Play" de pe ecranul principal de titlu.
  • Înainte de a continua, vei fi dus la configurarea grilei 5x3 și vei verifica regulile de joc și tabelul de plăți prin intermediul pictogramei "Three Dots".
  • Configurați-văpariurile cu ajutorul pictogramei "Bet" și ajustați-le cu ajutorul opțiunilor "+ și -". Nu uitați că intervalul Wild Link Zeus pentru pariuri este fixat între 0,2 și 50 € pe rotire de joc de bază.
  • Reglați sunetele jocului prin intermediul butonului "Speaker" și accelerați momentele de joc cu ajutorul pictogramei "Thunderbolt".
  • Rotirile automate și o limită de câștig/pierdere ajustabilă pot fi create cu ajutorul butonului "Autoplay" pentru o experiență de joc mai responsabilă și mai plăcută.
  • Odată ce sunteți gata să vă transcendeți printre zeii greci, apăsați butonul "Spin" pentru a începe învârtirile din jocul de bază.
Prinde 3 sau mai multe simboluri Golden Stairs Scatter pentru a activa runda bonus Free Spins.

Prinde 3 sau mai multe simboluri Golden Stairs Scatter pentru a activa runda bonus Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jocul ca la aparate Wild Link Zeus - Funcții bonus

Următoarele șase funcții bonus alcătuiesc segmentul Bonus Game al jocului ca la aparate Wild Link Zeus:

Simbolul premiu

Puteți declanșa aleatoriu funcția Pick Prize prin aterizarea simbolurilor Prize în timpul tuturor modurilor de joc. Câștigurile finalizate sunt adăugate la contul dvs. în timpul funcției Wild Link.

Funcția Wild Link

Aterizarea unui simbol Wild pe prima rolă sau pe rola Wild Prize declanșează funcția Wild Link a acestui joc ca la aparate. În jocul de bază, obținerea acestei funcții are ca rezultat trei rânduri suplimentare adăugate peste rolele adiacente la rola cea mai din stânga. Pe de altă parte, activarea acestei funcții bonus în timpul rundei bonus Free Spins adaugă șase rânduri suplimentare, totalizând până la nouă rânduri bonus cu creșteri aleatorii ale multiplicatorului de câștiguri.

Simbolurile de premiu de pe rolele consecutive sunt recompensate imediat pentru câștigurile lor valoroase. În plus, simbolurile wild vor acționa ca simboluri Wild Prize în timpul funcției Wild Link.

Funcția bonus Prize Pick

La finalul unei învârtiri din Jocul de bază sau al funcției Wild Link, funcția bonus Pick este declanșată dacă există simboluri Prize prezente pe role.

Fiecare simbol Prize poartă o etichetă Jackpot diferită: Mini, Minor, Major și Mega Jackpot Prize. Aceste etichete sunt ascunse în spatele simbolurilor Prize, iar jucătorul trebuie să aleagă 12 pentru a-și dezvălui premiile Jackpot.

Funcția bonus se încheie odată ce jucătorii obțin același simbol Prize de trei ori pentru a obține unul dintre următoarele patru premii Jackpot:

  • 20x Mini Jackpot.
  • 50x Jackpot Minor.
  • 500x Jackpot major.
  • 5.000x Mega Jackpot.

Nu puteți activa funcția bonus Prize Pick în timpul rundei bonus Free Spins.

Simbolul scatter

Prindeți trei sau mai multe simboluriScatter Golden Staircase pentru a activa modul bonus Free Spins în acest joc ca la aparate.

Modul bonus Free Spins

Odată ce activați modul Free Spins, veți obține 10 Free Spins, iar rolele 2-5 vor deveni o rolă Wild Prize Reel. Întreaga rolă configurată în timpul jocului bonus va avea doar simboluri Wild Prize.

Simbolul Zeus Wild

Zeus însuși apare ca simbol Wild în acest joc ca la aparate. El intră în joc pentru a înlocui simbolurile care formează combinații câștigătoare cu simboluri mai noi și pentru a acorda plăți în bani de 10x.

Simbolurile Zeus Wild dețin cheia de declanșare Wild Link.

Funcția Wild Link adaptează rândurile suplimentare pentru a te binecuvânta cu multiplicatori aleatorii.

Funcția Wild Link adaptează rândurile suplimentare pentru a te binecuvânta cu multiplicatori aleatorii.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

Jocul ca la aparate Wild Link Zeus are un interval RTP variabil, care începe la o rată peste medie de 96,45% în timpul jocului de bază și folosește un model de joc cu varianță medie. Așadar, vă puteți aștepta la o combinație mai lungă și mai bună de emoții și premii.

Câștigul maxim al slotului Wild Link Zeus este de 5.000x miza totală.

Pregătește-te să te lași inspirat de bonusurile miraculoase ale zeilor greci

Pregătește-te să te lași inspirat de bonusurile miraculoase ale zeilor greci

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Wild Link Zeus slot - Verdictul nostru final

SpinPlay Gaming Studios a creat o piesă elegantă de artă a jocurilor de noroc sub forma jocului ca la aparate Wild Link Zeus. Această ultimă tranșă din saga Zeus a jocurilor de cazino continuă să demonstreze potențialul zeilor greci de a evoca o experiență de joc distractivă și amuzantă.

Cheia succesului în acest joc de păcănele se bazează pe funcția Wild Link și pe simbolurile Wild Prize din Bonusul Prize Pick pentru a obține cel mai bun potențial de câștig pe parcursul sesiunilor de joc. Setările jocului sunt, de asemenea, prietenoase cu jucătorii noi și cu cei cu rulaje mici. Toată lumea este invitată să vină și să se bucure de gloria spectaculoaselor ființe mitice grecești pentru o șansă la câștigul total al funcției de 5.000x pariul tău.

Poți verifica jocul pentru tine însuți încercând versiunea demo gratuită a jocului de păcănele Wild Link Zeus în secțiunea noastră demo de pe BETO.com. Înscrieți-vă astăzi și explorați o lume a celor mai bune bonusuri de cazinou online.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre jocul ca la aparate Wild Link Zeus

Care este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Wild Link Zeus? Săgeată Săgeată

În acest joc ca la aparate, poți câștiga premii în bani în valoare de până la 5.000x pariul total.

Care este RTP-ul și varianța în jocul ca la aparate online Wild Link Zeus? Săgeată Săgeată

Rata RTP este de 96,45% și oferă o varianță medie pentru a alimenta rolele din acest joc.

Există un mod bonus Free Spins în jocul ca la aparate online Wild Link Zeus? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate include o funcție bonus Învârtiri Gratuite. Activați-o dacă prindeți trei sau mai multe simboluri Scatter pe role pentru a obține zece Free Spins și mai multe bonusuri.

Ce este funcția Wild Link din jocul ca la aparate online Wild Link Zeus? Săgeată Săgeată

Poți adăuga rânduri suplimentare la grila principală dacă prinzi un simbol Wild pe prima rolă. Această funcție bonus, numită Funcția Wild Link, vă oferă acces la multiplicatori de câștiguri aleatorii.

Este jocul Wild Link Zeus trucat sau o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Spinplay Games este un furnizor de jocuri de cazino de renume, aprobat și reglementat în mod corespunzător de către UK Gambling Authority, ceea ce înseamnă că acest joc de păcănele nu este o înșelătorie.

Unde pot juca gratuit demo-ul Wild Link Zeus? Săgeată Săgeată

Poți verifica demo-ul gratuit pentru jocul ca la aparate online Wild Link Zeus aici la BETO.com astăzi.