MENIU
Căutare
Sloturi

Temple of Dead Bonus Buy Joacă Gratuit

Temple of Dead Bonus Buy Slot Demo

Temple of Dead Bonus Buy Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Temple of Dead Bonus Buy de Evoplay Entertainment

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Temple of Dead Bonus Buy Demo

Dezvoltat de furnizorul de jocuri Evoplay Entertainment Studios, explorează un tărâm egiptean plin de comori în jocul ca la aparate onlineTemple of Dead Bonus Buy .

Bazat pe o matrice de grilă 5x3 și 10 linii de plată, prindeți-vă de caracteristicile bonus rafinate pentru a aduce înapoi premii în bani strălucitoare. Joacă acum acest slot cu volatilitate ridicată și ai șansa de a câștiga câștiguri fabuloase în valoare de 10.068x miza totală.

Revizuirea noastră cuprinzătoare a jocului video Temple of Dead Bonus Buy vă dezvăluie mai multe.


Lansare: 12.08.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10068

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiUn premiu de top de 10.068x pariul

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

DeschidețiMecanica de joc "Book of..."

DeschidețiBonusuri de rotiri gratuite

DeschidețiImagini încântătoare și muzică plăcută

Contra Contra

Contra

Închide Joc extrem de volatil

Închide Nu există mod Turbo

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Evoplay Entertainment

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.99

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 75.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Aventură Civilizații antice


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Simboluri în expansiune Simboluri scatter FreeSpins


Alătură-te lui Indiana Jones și partenerelor sale preotese în lumea egipteană din Temple of Dead

Alătură-te lui Indiana Jones și partenerelor sale preotese în lumea egipteană din Temple of Dead

Temple of Dead Bonus Buy - O vânătoare de glorie

Dezvoltatorul de jocuri Evoplay îți aduce noul lor joc de păcănele cuaparate nou-nouț, amplasat pe tărâmul mistic al Egiptului Antic, jocul ca la aparate online Temple of Dead Bonus Buy.

Acest joc video le prezintă jucătorilor imagini frumos finisate și o poveste captivantă pe care o puteți explora pentru a găsi mistere și premii în bani. Mai multe caracteristici bonus vi se vor alătura pentru a vă ridica nivelul jocului de explorare și pentru a debloca adevăratul potențial al acestui slot machine.

Poți paria pariuri între un pariu minim de 0,10 € și un pariu maxim de 75 € în acest joc video foarte volatil. Alătură-te astăzi echipajului tău de vânătoare de comori și ai șansa de a câștiga premii în bani în valoare de peste 10.000x pariul tău total.

Joacă jocul de păcănele Temple of Dead și află mai multe chiar aici, la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și simboluri

Temă și design

Jocul video ca la aparate Temple of Dead Bonus Buy este o dovadă de măiestrie fină și de mecanică creativă de construire a lumii Evoplay.

Odată ce intrați în acest tărâm atemporal de nisipuri și piramide pe role, veți observa ornamente și statui din Egiptul Antic care decorează frumos fundalul grilei. Cadrul izbucnește la viață cu o flacără, iar pictogramele se nasc deasupra unor tablete maiestuoase.

Pe măsură ce îți vei învârti norocul pe role, o coloană sonoră misterioasă, dar aventuroasă, va crea atmosfera pentru o vânătoare de comori pe care o vei ține minte toată viața.

În general, grafica superbă și muzica hipnotizantă creează o experiență de joc excelentă.

Simboluri

Pe tabela de plăți, vei întâlni mai multe tipuri de simboluri plătitoare pentru a aduce valoare eforturilor tale în jocul online Temple of Dead Bonus Buy. Simbolurile standard cu valoare redusă constau în cardurile regale. Aterizarea unei combinații câștigătoare de 5 cărți de 10, J, Q, K, K sau A, se poate traduce pentru dvs. într-o plată în bani de până la 15x miza.

Pe de altă parte, cele 3 simboluri preotese sunt considerate simboluri plătitoare de valoare medie. Preotesele verzi și roșii sunt suficient de generoase pentru a vă dărui nu doar frumusețea lor plină de farmec, ci și câștiguri în bani de 75x pentru câștigurile de tip 5-of-a-kind. Și asta nu este tot. Omologul lor purpuriu merge un pas mai departe și vă va fura lumina reflectoarelor cu eleganța ei și cu premii în bani de 200x pentru combinații de câștiguri de 5 din același tip.

Dar nu atât de repede! Această poveste are încă nevoie de un erou care ar putea fi mai bun pentru acest rol decât legendarul explorator Indiana Jones. Simbolul acestui flăcău nebun plătește un câștig substanțial de 500x câștigul pariului pentru 5 sau mai multe simboluri cu numele său, formând o combinație câștigătoare.

Este timpul să aruncați puțină dragoste și atenție asupra simbolului special, simbolul Cartea Secretelor sau simbolul dublu Wild-Scatter. Nu numai că simbolul Book of Secrets înlocuiește simbolurile câștigătoare din grilă, dar este și biletul tău de intrare la petrecerea cu rotiri gratuite!

Trei frumoase Preotese te vor însoți pe calea bogățiilor neștiute

Trei frumoase Preotese te vor însoți pe calea bogățiilor neștiute

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temple of Dead Bonus Buy - Caracteristici bonus

În total, jocul ca la aparate online Temple of Dead Bonus Buy este însoțit de 4 funcții bonus interesante. Nimic extravagant, dar suntem de acord că Evoplay a făcut splendid pentru a stabili ștacheta pentru o experiență de joc distractivă în cazinourile online.

În primul rând, simbolul Book of Secrets este simbolul tău dublu Wild-Scatter. Nu numai că vine la îndemână pentru a înlocui simbolurile câștigătoare din grilă, dar vă poate aduce și câștiguri suplimentare în bani. Câștigați până la 200x plățile de pariu pentru combinații de câștig de până la 4 de un fel.

Și acum, adevărata petrecere este pe cale să înceapă - prindeți cel puțin 3 simboluri Book of Secrets pentru a activa runda Bonus. Odată declanșată, jocul îi va recompensa pe jucători cu 10 Free Spins și un simbol aleatoriu Expanding.

Aceste simboluri Expandate acoperă o rolă întreagă și vă pregătesc pentru și mai multe posibilități de câștig. Nu uitați că simbolul Book of Secrets nu poate fi ales ca simboluri speciale Expanding în timpul jocului Bonus.

Cea mai bună parte? Puteți oricând să reactivați funcția Free Spins și să obțineți mai multe câștiguri bonus dacă prindeți 3 sau mai multe simboluri Scatter. O singură redeclanșare a rundei bonus vă va aduce 10 Free Spins suplimentare.

Urăști toată măcinarea suplimentară? Probabil că ți-ai dat seama odată ce ai văzut titlul jocului, așa că totul este în regulă. Funcția de cumpărare a bonusului evidențiat vă permite să deblocați direct runda Free Spins fără a fi nevoie să aterizați niciun simbol Scatter. Plata în numerar pentru a debloca jocul bonus depinde de câte Free Bonus Spins îți dorești, 10, 20 și 30 de Free Bonus Spins te costă 75x, 148x și, respectiv, 221x.

Joacă Temple of Dead acum și câștigă premii în bani în valoare de 10.068x miza la max.

Joacă Temple of Dead acum și câștigă premii în bani în valoare de 10.068x miza la max.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variația și plățile

Jocul online Temple of Dead Bonus Buy are o rată medie RTP de 95,99% și folosește o varianță mare. Jocul de păcănele online Temple of Dead Bonus Buy are o rată medie RTP de 95,99% și folosește o volatilitate și o varianță ridicată.

Poți juca acest slot video și ai șansa de a câștiga un premiu maxim de 10.068x pariul tău total. Cel mai bun câștig în timpul jocului de bază este fixat la 600x miza.

Acest joc de păcănele folosește un RTP de 95,99% și are un gameplay foarte volatil.

Acest joc de păcănele folosește un RTP de 95,99% și are un gameplay foarte volatil.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temple of Dead Bonus Buy - Concluzie - Câștigați mult cu opțiunea de cumpărare a bonusurilor

Cei de la Evoplay s-au întrecut pe ei înșiși cu cea mai nouă intrare în seria de sloturi de cazinou"Book of...", jocul online Temple of Dead Bonus. Sloturile egiptene antice sunt o rețetă încercată și testată, iar acest nou joc video pare a fi o delicatesă savuroasă.

În ciuda varianței ridicate, jucătorii pot aștepta cu nerăbdare să câștige averi apetisante. Imagini scenice, o distribuție de personaje inspirate, muzică melodică și o explozie de bonusuri de tip bonanza vor face ca toată lumea să se îndrăgostească de odiseea magică a lui Indiana Jones și a complicilor săi.

Asigură-te că folosești la maxim opțiunea de Cumpărare Bonus și Free Spins pentru a-ți spori șansele de a lua acasă premiul maxim de 10.068x.

Așadar, vă întrebați cum să începeți? Dezvăluie secretele mistice și verifică gratuit versiunea demo multi-platformă a slotului Temple of Dead Bonus Buy aici, la BETO.com. Nu ezitați să verificați celelalte jocuri de cazino, cele mai bune cazinouri și lista noastră recomandată de cazinouri online Evoplay pentru întregul pachet de pornire a aventurii de astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE - Temple of Dead Bonus Buy

Care este premiul cel mare în slotul Temple of Dead Bonus Buy? Săgeată Săgeată

Poți juca la Temple of Dead Bonus Buy și poți câștiga premii în bani în valoare de 10.068x miza totală maximă.

Care este RTP-ul și variația slotului Temple of Dead Bonus Buy? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele are o rată medie RTP de 95,99% și folosește o varianță mare.

Există un mod Free Spins în jocul ca la aparate Temple of Dead Bonus Buy? Săgeată Săgeată

Da, acest joc de păcănele include runde bonus sau un mod Free Spins - prinde 3 sau mai multe simboluri Scatter pentru a activa Bonus Game și obține 10 Free Bonus Spins, alături de accesul la simboluri Expanding speciale aleatorii.

Are slotul Temple of Dead Bonus Buy un jackpot progresiv? Săgeată Săgeată

Nu, acest joc ca la aparate nu are un Jackpot progresiv.

Pot să joc gratis la slotul Temple of Dead Bonus Buy? Săgeată Săgeată

Da, puteți! Verifică gratuit versiunea demo multi-platformă a slotului online Temple of Dead Bonus Buy sau jocul pe bani reali la BETO.com astăzi și alătură-te la toată distracția!