MENIU
Căutare
Sloturi

Hot Spin Deluxe Joacă Gratuit

Hot Spin Deluxe Slot Demo

Hot Spin Deluxe Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Hot Spin Deluxe de iSoftBet

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Hot Spin Deluxe Demo

Jocul de păcănele Hot Spin are o nouă continuare bazată pe 5 role, numită Hot Spin Deluxe. Această versiune are un gameplay mai bun și alte caracteristici adăugate la ea. Există o roată a norocului în joc care activează rotirile gratuite. Câștigul maxim este de 5000x pariul câștigător, în plus față de toate celelalte funcții bonus. Așadar, intrați și jucați gratuit Hot Spot Deluxe.


Lansare: 13.11.2019
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiMulte caracteristici incluse

DeschidețiCompatibil cu toate dispozitivele

DeschidețiAtractiv din punct de vedere vizual

DeschidețiPlăți mari

DeschidețiMultiplicator maxim 5000x

Contra Contra

Contra

Închide Gameplay-ul poate părea un pic complex

Închide Bonusul se activează lent

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor iSoftBet

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 20.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Stil clasic


Funcționalități de joc

Simbol misterios Roată bonus Random Wilds Simboluri bonus


Un slot cu 5 role super captivant, care îți poate aduce câștiguri enorme

Un slot cu 5 role super captivant, care îți poate aduce câștiguri enorme

Introducerea Hot spin Deluxe

Jocul clasic de la iSoftBet are o versiune mai nouă, cu un gameplay diferit și un set de role rearanjate. Toate cele mai bune caracteristici ale jocului original au fost păstrate la fel în acest slot, iar esența jocului nu a fost abandonată .Hot Spin Deluxe este un joc retro excelent, potrivit pentru fanii jocurilor clasice, iar funcția Hot Spin Wheel este predominantă. Acest joc are simboluri familiare și se bazează pe 3 rânduri și 5 role.

Jocul este format din 20 de linii de plată fixe, ceea ce crește șansele de câștig cu 3 sau mai multe simboluri, începând din stânga. Jucătorii pot descoperi multe alte caracteristici bonus, cum ar fi Mega Reel, Seven Wilds, Mystery Symbols și alți modificatori. Cel mai mare câștig pe care îl poți obține la o singură rotire este de 5000x pariul câștigător. Acest lucru va atrage atenția jucătorilor, deoarece premiile potențiale sunt enorme.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema, grafica și coloana sonoră

Jocul ca la aparate Hot Spin Deluxe are un mediu de aparate de aur. Alte elemente vizuale proeminente includ fructe viu colorate, stele, diamante și clopoței. iSoftBet a proiectat rolele în mod îngrijit, cu toate comenzile care rotesc rolele sub setul de role.

Chiar dacă versiunea originală a jocului nu a devenit încă învechită, dezvoltatorii de la iSoftBet au decis să facă totuși o versiune de lux. Există puține schimbări în această nouă versiune, iar jocul are în continuare acel aspect retro Las Vegas și simboluri clasice, inclusiv lumini intermitente și alte extra. La prima vedere a slotului, nu veți face diferența între jocul original și versiunea deluxe. Versiunea de lux oferă însă câștiguri mult mai mari, datorită celor două modificări semnificative aduse acesteia.

Jocul ca la aparate are inclusă o coloană sonoră grozavă. Este un EDM cu tematică disco din anii '70, care se potrivește perfect cu tema jocului - un slot clasic cu un remake modern. Jocul este atractiv din punct de vedere vizual, cu mult aur strălucitor. Jocul se mișcă rapid, cu un gameplay simplu, care urmează tema retro. Jocul are o mulțime de caracteristici bonus pentru un joc de păcănele cu fructe. Pe vremea originalului, un slot de fructe obișnuit nu venea cu atât de multe bonusuri.

Roata norocului te poate face să câștigi 5000x pariul tău inițial

Roata norocului te poate face să câștigi 5000x pariul tău inițial

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul jucătorilor

Sub rola din mijloc a slotului Hot Spin Deluxe se află un buton verde rotund. Acesta este butonul Spin (Învârtire), iar acesta îți începe aventura.

Butonul de stivuire a monedelor din colțul din dreapta jos vă oferă opțiuni pentru a selecta o sumă de pariu. Pentru a selecta o sumă de miză, atingeți butonul. Suma pariului poate fi setată în intervalul de la 0,20 € pe rotire la 20,00 € pe rotire. Puteți seta orice sumă în acest interval, ceea ce reprezintă o sumă sănătoasă.

Există un mod de rotire automată disponibil pentru jucători. Acesta poate fi activat cu ajutorul butonului din dreapta butonului Spin. Meniul vă permite să selectați numărul de preselecții din slotul Hot Spin Deluxe, să deduceți pariul și să efectuați rotirea.

Puteți chiar să schimbați dacă modul de rotire automată se oprește la o anumită sumă de câștig sau când este atinsă o limită de pierdere totală. Acestea sunt opțiuni suplimentare disponibile.

Pariați între 0.20€ și 20.00€ și câștigați sume uriașe în Hot Spin Deluxe

Pariați între 0.20€ și 20.00€ și câștigați sume uriașe în Hot Spin Deluxe

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Revendică-ți victoria

Există două tipuri de simboluri în joc: simboluri de fructe și simboluri clasice. Clopotul, steaua, șapte și diamantul sunt simboluri cu plată mare, iar diamantul plătește cea mai mare sumă dintre acestea, un multiplicator de 25x la pariul câștigător atunci când 5 dintre ele aterizează pe o singură linie de plată.

Wild-ul este reprezentat de un W la modă, la fel ca în slotul original Hot Spin. Acest wild poate înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului bonus.

Diamonds Signs plătește cele mai mari sume

Diamonds Signs plătește cele mai mari sume

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus generoase

Simbolul scatter bonus din jocul ca la aparate video Hot Spin Deluxe apare pe prima, a treia și a cincea rolă, la fel ca în jocul original. Funcția Hot Spin Wheel este declanșată în acest moment, acordând până la 15 rotiri suplimentare fără costuri suplimentare și una dintre cele șase funcții suplimentare. Aceste caracteristici sunt explicate în detaliu mai jos:

  1. Simboluri misterioase: Pe cele 6, 8 sau 12 locații diferite de pe role, apare un semn de întrebare auriu. Acest simbol dezvăluie mai multe simboluri misterioase odată ce rolele se opresc din învârtire.
  2. Wild-uri aleatorii: În timpul rundei de rotiri gratuite, 5, 7 sau 10 wild-uri apar pe role.
  3. Mega Reel: Rolele de la 1 la 3 sau rolele 2 și 4 se combină pentru a forma o singură rolă de dimensiuni mega.
  4. In-Sync Reels (Role sincronizate): În acest caz, 2 sau 3 role se rotesc în sincronizare, simboluri similare apărând pe acele role. Există, de asemenea, o funcție Super In-Sync Reels, care învârte 3 sau 4 role în sincronizare, cu aceleași simboluri afișate pe ele.
  5. Wild Reels: Această funcție transformă până la trei role în wild-uri stivuite. Dacă Super Wild Reels devine activată, atunci între 3 și 5 Wild Reels sunt deblocate după fiecare rotire, în timpul rundei de rotiri gratuite.
  6. Ultra-Reel: Această funcție bonus poate transforma întreaga grilă de role într-un ultra-simbol singular.

Toate aceste caracteristici interesante menționate mai sus sunt preluate din prequel-ul Hot Spin Slot. Două lucruri principale fac ca această nouă versiune să fie diferită de prequel și să câștige titlul de lux al jocului, iar acestea au crescut cu mult factorul de divertisment. Aceste două lucruri sunt:

  1. Hot Spin Deluxe caracteristică: Hot Spin Reel poate fi declanșată la întâmplare în această funcție în timpul oricărei învârtiri standard și îi acordă jucătorului unul dintre cele șase bonusuri descrise mai sus.
  2. Hot Spin Deluxe Funcția Multiplicator: Acest multiplicator Deluxe Multiplier vă oferă un multiplicator de 10x la orice altă funcție bonus din joc.
Încearcă să țintești Hot Spin Deluxe Feature pentru a obține câștiguri suplimentare.

Încearcă să țintești Hot Spin Deluxe Feature pentru a obține câștiguri suplimentare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Rata de rentabilitate a jucătorului și volatilitatea sloturilor

Acest joc de păcănele are proprietăți similare cu cele ale jocului de păcănele de dinaintea sa, cu un RTP de 96,0% și o volatilitate variind de la medie la mare.

Încearcă și țintește pentru funcția Hot Deluxe

Încearcă și țintește pentru funcția Hot Deluxe

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Hot Spin - Versiunea mobilă

Furnizorii de cazinouri se concentrează foarte mult pe compatibilitatea mobilă în zilele noastre. Jucătorii preferă confortul care vine odată cu posibilitatea de a juca sloturi online pe dispozitivele lor mobile. iSoftBet a încorporat acest lucru în jocurile sale și a îmbrățișat compatibilitatea mobilă. Din fericire pentru jucători, Hot Spin Deluxe este un joc compatibil cu mobilul. Jocul are o experiență la fel de interesantă atunci când este jucat pe mobil și rulează și el fără probleme. Are toate caracteristicile incluse în versiunea pentru desktop. iSoftBet și-a adaptat cu pricepere jocurile pentru dispozitivele mobile și le-a optimizat bine pentru ecranul mic.

Slotul mobil Hot Spin Deluxe poate fi jucat pe toate dispozitivele Android și iOS. Această versiune a jocului poate fi găsită în colecțiile tuturor cazinourilor online populare. Jocul poate fi jucat direct din browser, fără a fi nevoie de descărcare. În mod similar, pe versiunile desktop, puteți începe să jucați fără nicio descărcare.

Vă puteți bucura de acest joc și pe telefoanele mobile.

Vă puteți bucura de acest joc și pe telefoanele mobile.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Rezumat general - Hot Spin Deluxe

Hot Spin Deluxe este o versiune mai bună a prequel-ului, cu funcții suplimentare și câștiguri mai mari. iSoftBet a văzut ce-i lipsea prequel-ului și a lucrat la el. Multiplicatorii de 5000x vor câștiga popularitate atât în rândul jucătorilor vechi ai slotului, cât și în rândul noilor veniți. Prequel-ul nu avea câștiguri uriașe, iar acest nou adaos va atrage mulți jucători.

Chiar dacă cele două jocuri nu sunt complet diferite, cel nou poate fi numit o versiune îmbunătățită a prequel-ului. Acest lucru poate fi, totuși, o sabie cu două tăișuri. Piața ar putea fi călcată în picioare de dezvoltatori care ajustează părți minore ale jocului lor și îl relansează cu un titlu de lux adăugat. Singurul lucru care justifică un titlu Deluxe este creșterea considerabilă a mărimii plăților.

Pentru a rezuma, Hot Spin Deluxe este o versiune îmbunătățită a prequel-ului datorită plăților mai mari și a altor bonusuri. Aceste bonusuri pot apărea în orice moment, ceea ce menține jocul interesant și jucătorul concentrat. Bineînțeles, slotul original Hot Spin se va încheia odată cu lansarea acestei versiuni de lux. Jucătorii care iubesc jocurile cu tematică retro cu o mulțime de caracteristici bonus se vor bucura din toată inima de acest joc.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente

Care este cel mai mare câștig în jocul de păcănele Hot Spin Deluxe? Săgeată Săgeată

Cel mai mare câștig posibil este de 5000x miza, datorită multiplicatorilor suplimentari.

Cum poate fi activată funcția bonus Hot Spin Wheel? Săgeată Săgeată

Simbolul Bonus activează această funcție. Atingerea a 3 simboluri bonus pe prima, a treia și a cincea rolă activează funcția Hot Spin Wheel. După aceasta, decideți numărul de rotiri gratuite de cazinou prin rotirea roții. De asemenea, funcțiile suplimentare sunt determinate în acest mod.

Care este diferența dintre acest joc de păcănele și jocul de păcănele Hot Spin? Săgeată Săgeată

Hot Spin Deluxe nu are prea multe diferențe față de prequel, dar are câteva îmbunătățiri. Funcția Hot Spin Wheel mărește valorile câștigurilor și le face mai atractive.

Există un mod Free Spins în Hot Spin Deluxe? Săgeată Săgeată

Fără niciun cost suplimentar, puteți câștiga până la 15 rotiri cu ajutorul funcției Hot Spin Wheel. Ofertele bonus ale cazinoului pot câștiga, de asemenea, rotiri gratuite.

Este Hot Spin Deluxe free to play? Săgeată Săgeată

Da. Modul demo vă permite să încercați jocul gratuit. Chiar aici, la BETO.com, vă puteți bucura de joc gratuit sau pe iSoftBet cazinouri online.