MENIU

Enchanted Waters Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Enchanted Waters
Click aici pentru a juca

Enchanted Waters de Yggdrasil

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Enchanted Waters

Puterile magice ale sirenelor vor debloca comorile ascunse în adâncul apei în jocul ca la aparate Enchanted Waters. Acest slot are un layout 5x4 cu 1.024 moduri de câștig. Bonusurile folosesc modificatori precum Expanding Wilds sau Avalanches pentru a face jocul mai interesant. Bonusurile sunt Respins, Free Spins, Golden Bet și multe altele.

În această recenzie a slotului Enchanted Waters, vom explica de ce ar trebui să luați în considerare să jucați acest slot la cazinourile online.


Lansare: 29.08.2023
Volatilitate
Câștig maxim: X25000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 30 Ianuarie 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 25.000x pariul dvs.

Reîntoarceri cu modificatori în jocul de bază

Învârtiri gratuite cu modificatori persistenți

Bonus Golden Bet

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Yggdrasil

Volatilitate

RTP% 96.00

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 1.00

Miza maximă 400.00

Role 5

Rânduri 4

Teme de joc

Ocean


Funcționalități de joc

Bonus Bet Multiplicator aleatoriu Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Respins Simboluri în expansiune Interval RTP Simboluri bonus Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Modificatorii rămân activi pe durata învârtirilor gratuite în jocul ca la aparate online Enchanted Waters.

Modificatorii rămân activi pe durata învârtirilor gratuite în jocul ca la aparate online Enchanted Waters.

Bine ați venit la slotul online Enchanted Waters de la Yggdrasil Gaming

Jocul ca la aparate Enchanted Waters se concentrează pe patru sirene și pe puterile lor magice, care sunt esențiale pentru a câștiga mult. Sirenele își folosesc puterile în timpul jocului de bază și al Free Spins pentru a crea și spori câștigurile. Potențialul acestui slot este masiv și îți oferă o mulțime de opțiuni pentru a accelera jocul și a începe să câștigi rapid câștiguri mari.

Acest slot are 5 role, 4 rânduri și 1.024 de moduri de a câștiga. Simbolurile sirenei activează Respins în jocul de bază. Odată ce un Mermaid Scatter aterizează în bonusul Free Spins, puterea sa rămâne activă pentru restul bonusului. Fermecătoarele sirene pot elimina simbolurile cu plată mică, pot activa Avalanșe, pot multiplica câștigurile și pot extinde Wild-urile.

Acest slot vă oferă, de asemenea, bonusul Golden Bet și funcția Buy Bonus pentru a intra direct în acțiune. Dacă doriți să aflați cum funcționează aceste caracteristici în detaliu, continuați să citiți.

Video: Enchanted Waters Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Jocurile de cazino video Enchanted Waters

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema sirenelor și grafica de desene animate

Temă și design

Acest joc ca la aparate se referă la sirene, la frumusețea și eleganța lor. Fundalul este un paradis tropical cu o cascadă și munți masivi. În timpul bonusului, puteți să vă scufundați în apa magică și să vedeți Coliba Sirenelor. Animalele drăguțe de pe role și animațiile cu diferite sirene fac jocul captivant.

Muzica este liniștitoare și se potrivește cu vibrația pozitivă a acestui slot machine. Logo-ul jocului cu apa magică arată cât de mult efort au depus pentru a crea această temă minunată.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt animalele acvatice, care sunt un pește, o caracatiță, un pufferfish, o meduză și un crab. Simbolurile cu plată mare vă vor acorda de la 1,5x până la 3x din pariul dvs. pentru a obține o combinație câștigătoare de cinci simboluri.

Simbolurile cu plată mai mică sunt culori de cărți care plătesc între 0,80x și 1x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți la fel.

Simbolul Wild este o stea de mare aurie, iar simbolurile speciale sunt diversele sirene care activează modificatorii de sirene. Simbolul Scatter este ca o minge magică pe care este scris "Free Spins".

Un simbol sirenă poate acționa ca Scatter pentru a declanșa rotirile gratuite.

Un simbol sirenă poate acționa ca Scatter pentru a declanșa rotirile gratuite.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Enchanted Waters Slot

Iată cum te poți bucura de jocul ca la aparate Enchanted Waters:

  • Faceți clic pe butonul de pariu cash pentru a selecta mărimea pariului, care va fi de la 0,10 € la 40€.
  • Butonul de meniu este la îndemână, deoarece îți permite să accesezi totul, cum ar fi regulile jocului și funcția de rotire automată. Este simplu, așa că puteți face clic pe ceea ce vi se pare interesant și vă puteți da seama cu ușurință.
  • Faceți clic pe butonul de rotire pentru a face rolele să se învârtă. Țineți cont de buget și faceți pauze dacă vă simțiți copleșit.

Câștigurile sunt acordate prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta. Acest slot are 1.024 moduri de câștig, deci este plin de posibilități.

Modificatorii îți vor oferi câștiguri uriașe în runda bonus Free Spins.

Modificatorii îți vor oferi câștiguri uriașe în runda bonus Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus magnifice

Dela funcții precum Respins la Free Spins cu până la 4 modificatori, acest joc ca la aparate are o varietate de bonusuri. Simbolurile Wild care înlocuiesc simbolurile obișnuite apar doar pe rolele 2, 3 și 4. Să vedem cum funcționează restul bonusurilor.

Funcția Enchanted Respins

Atunci cândun simbol sirenă aterizează pe rola a cincea, se acordă un Respin cu caracteristica Mermaid's. Dacă aterizați mai multe simboluri Mermaid pe a cincea rolă, se acordă un Respin cu toți modificatorii lor activi. De asemenea, puteți ateriza un simbol Sirenă în timpul Respin-ului pentru a obține un alt Respin cu modificatorii ambelor Sirene activi.

Iată care sunt modificatorii/caracteristicile simbolurilor Sirenelor:

  • Sirena Roșie: Aceasta este Sirena fără simboluri scăzute, care elimină toate simbolurile scăzute de pe role.
  • Green Mermaid (Sirena verde): Sirena Verde Avalanșă activează funcția Avalanșă, în care simbolurile câștigătoare dispar, iar noile simboluri cad pentru a umple rolele.
  • Sirena Albastră: Sirena Multiplicator Albastru înmulțește toate câștigurile tale cu un Multiplicator aleatoriu în valoare de 2x până la 25x.
  • Yellow Mermaid (Sirena galbenă): Aceasta este Sirena Expanding Wild care va face ca toate Wild-urile să se extindă pentru a acoperi toate rolele.

Funcția de rotiri gratuite Enchanted Waters

După ce prindeți 3 Free Spins Scatters pe role, se declanșează 10 Free Spins. Un simbol Mermaid de pe rola 5 poate acționa ca înlocuitor al unui simbol Scatter pentru a ajuta la declanșarea rundei Free Spins. Simbolurile Sirenă care se află acolo la învârtirea de activare vor acorda modificatorii lor pe toată durata bonusului.

Atunci cândprindeți simboluri sirenă în timpul Free Spins, acestea vor acorda o rotire suplimentară, iar modificatorii lor vor deveni activi pentru Free Spins rămase. De asemenea, puteți prelungi Free Spins sau Respins prin aterizarea unui simbol +1 care acordă o Free Spin sau Respin suplimentară.

Funcția Golden Bet

Activarea acestei funcții vă va crește pariul de 15x și vă va acorda funcții garantate de sirenă la fiecare rotire.

Funcția Buy Bonus

Puteți alege una dintre următoarele opțiuni pentru a cumpăra runda bonus:

  • 10 Free Spins cu modificatori aleatori pentru 200x din miza dvs.
  • 10 Free Spins cu toate funcțiile Mermaid active pentru 1.000x din pariul dvs.
Funcțiile sirenei sunt active la fiecare învârtire până când bonusul se termină.

Funcțiile sirenei sunt active la fiecare învârtire până când bonusul se termină.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul joculuiEnchanted Waters este de 96%, ceea ce reprezintă un RTP mediu pentru sloturi. Pe scurt, nu este nici prea rău, nici prea bun. Acesta este un joc foarte volatil, așa că fiți pregătit să îl tolerați.

Câștigul maxim este de 25.000x pariul tău, ceea ce este cu siguranță pe partea mai mare și cu ușurință mai mare decât majoritatea sloturilor.

Modificatorii fac ca slotul Enchanted Waters să fie special

Modificatorii fac ca slotul Enchanted Waters să fie special

ÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al Enchanted Waters Slot Review

Joculde păcănele Enchanted Waters este unul dintre acele jocuri de păcănele care sunt grozave în general. Are o temă distractivă, iar funcțiile sunt flexibile și convingătoare. Reîntoarcerile cu modificatori nu se întâmplă des, dar pot fi destul de interesante și recompensatoare. Caracteristica Golden Bet ar putea merita să fie încercată dacă aveți un buget decent. Cu toate acestea, experiența noastră cu această caracteristică nu a fost grozavă.

Funcția Free Spins este bonusul pe care ar trebui să îl așteptați cu nerăbdare. Învârtirile pot fi prelungite, iar modificatorii persistenți cresc șansele de a câștiga mult. Chiar dacă modificatorii nu sunt atât de puternici în mod individual, puterea lor combinată vă poate oferi cu ușurință un câștig masiv. Puteți cumpăra cu ușurință Free Spins dacă declanșarea lor naturală nu funcționează.

Yggdrasil Gaming a făcut acest slot plin de funcții speciale care te vor ajuta să urmărești fantasticul câștig maxim de 25.000x din pariul tău. Puteți experimenta versiunea gratuită a acestui slot pe această pagină înainte de a încerca versiunea plătită.

Golden Bet garantează o funcție Mermaid Feature la fiecare rotire.

Golden Bet garantează o funcție Mermaid Feature la fiecare rotire.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slot Enchanted Waters - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Enchanted Waters?

Câștigul maxim este de 25.000x miza ta, ceea ce este mult mai mare decât ne așteptam.

Care este RTP-ul și volatilitatea jocului de aparate Enchanted Waters?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96%, ceea ce este egal cu media RTP a jocurilor de păcănele. Varianța este ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile nu vor fi frecvente, dar vor fi mai mari.

Există rotiri gratuite în jocul ca la aparate Enchanted Waters?

Da, acest joc ca la aparate îți oferă 10 rotiri gratuite dacă prinzi 3 simboluri scatter sau 2 simboluri scatter și un simbol sirenă. Modificatorii Mermaid care sunt acolo la rotirea de activare și orice modificatori care se activează în timpul bonusului vor rămâne activi până când acesta se termină. Free Spins se pot prelungi prin aterizarea simbolurilor +1.

Cum funcționează funcția Respin în jocul ca la aparate video Enchanted Waters?

Vei primi un Respin dacă prinzi unul sau mai multe simboluri sirenă pe a cincea rolă. Modificatorul sau modificatorii simbolului/simbolurilor sirenă de pe role sunt activați pentru Respin, iar un alt Respin va fi acordat dacă aterizează un nou simbol sirenă.

Este slotul Enchanted Waters o înșelătorie?

Nu, acest joc de păcănele a fost lansat de Yggdrasil Gaming, și am verificat că sunt licențiați de către Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta. Pe scurt, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Enchanted Waters?

Da, poți experimenta funcții precum Respins, Free Spins, modificatori și multe altele, bucurându-te de jocul demo gratuit Enchanted Waters aici la BETO.