MENIU
Căutare
Sloturi

Demon Pots Joacă Gratuit

Demon Pots Slot Demo

Demon Pots Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Demon Pots de Reel Kingdom

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Demon Pots Demo

Joculca la aparate Demon Pots te duce direct în lumea interlopă, cu un demon din desene animate gata să îți ofere câștiguri mari. Acest joc are un layout 5x3 cu 40 de linii de plată. Bonusurile principale includ Win Spins, Free Spins, Sticky Wilds și mecanica inovatoare a simbolului Coin. Opțiunea Ante Bet mărește declanșările funcției bonus, în timp ce jucătorii pot accesa instantaneu runda Free Spins prin intermediul unei opțiuni Bonus Buy.

În această recenzie Demon Pots slot review, vom vedea dacă acest slot ciudat poate oferi de fapt o experiență extraordinară sau nu.


Lansare: 05.10.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X6000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiO mulțime de bonusuri

DeschidețiCâștig maxim de 6.000x miza dvs.

DeschidețiMecanismul simbolului monedei

DeschidețiMai multe bonusuri se pot declanșa unul câte unul

DeschidețiBonus Opțiune de cumpărare

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Închide Plăți scăzute pentru simboluri

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Reel Kingdom

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.01

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.40

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 40

Funcționalități de joc

Bonus Bet Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Sticky Wilds Respins Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Demon Pots Recenzie de BETO Slots

Demon Pots Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm jocul de păcănele Demon Pots Slot

Jocul de păcăneleDemon Pots este un joc de păcănele înflăcărat și caricatural, care nu duce lipsă de bonusuri. Nu pare foarte impresionant la început din cauza graficii și designului, care îl fac să pară mai vechi decât este în realitate. Cu toate acestea, bonusurile intră în scenă și dovedesc că acesta este un slot modern. Pragmatic Play și Reel Kingdom au venit împreună încă o dată pentru a oferi un alt slot unic.

Are 40 de linii de plată răspândite pe 5 role și 3 rânduri. Aspecte unice, cum ar fi vasele Win Spins și Free Spins, împreună cu mecanica inovatoare a simbolului Coin, îl diferențiază pe o piață aglomerată desloturi online gratuite. Chiar și în jocul de bază, te vei bucura de multă acțiune, deoarece acest slot pare să nu rămână niciodată fără trucuri.

Ești pregătit să vezi dacă norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți în Demon Pots gameplay video? Această recenzie a slotului se scufundă în motivul pentru care brazii săi incandescenți ar putea să vă lumineze calea spre câștiguri remarcabile.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Vânătoare de comori infernale

Temă și design: Vânătoare de comori infernale

Temă și design: Vânătoare de comori infernale

Temă și design

Când am pornit Demon Pots by Reel Kingdom, a fost ca și cum aș fi fost aruncat direct într-un infern aprins. Ai acest tip demon sinistru, dar într-un fel fermecător, în centrul tuturor, iar fundalul înflăcărat chiar creează atmosfera. Acest slot este amenințător, dar primitor, dacă asta are sens.

Rolele sunt împodobite cu bucăți oculte și comori neștiute, iar simbolurile se potrivesc perfect cu tema. Deși această temă nu este rea, nu se potrivește cu calitatea pe care o așteptăm de la un slot modern.

Muzica și coloana sonoră

Melodiile și sunetele din acest slot se adaugă la vibrația distractivă. Atunci când obțineți un câștig sau declanșați o funcție, muzica crește dramatic. Ceea ce m-a prins cu adevărat a fost modul în care biții obișnuiți s-au îmbinat perfect cu notele triumfătoare, potrivindu-se perfect cu suișurile și coborâșurile jocului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Fă o călătorie în lumea interlopă cu Demon Pots, unde simbolurile demonice deblochează câștiguri înflăcărate. Iată care sunt plățile simbolurilor:

Simboluri standard:

 • Simboluri cucâștiguri mari: Simbolurile cu câștiguri mari includ bani, o coroană de aur și monede de aur, potcoave, bani cu aur și un trident. Acestea plătesc de la 0,8x la 5x miza dvs. pentru obținerea unui câștig de cinci simboluri la fel.
 • Simboluri cuplată mică : Acestea sunt simbolurile de cărți care plătesc de la 0,30x la 0,50x miza ta pentru un câștig de tip "găsește-un-un fel".

Simboluri speciale:

 • Simbolul Wild: Simbolul Wild este însuși demonul . Acesta poate înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului Monedă și apare doar în centrul grilei în timpul jocului de bază.
 • Simbolul Moneda (o monedă de aur): Acest simbol poartă valori (dintr-un set de valori predefinite, cum ar fi 2x pariul dvs.), sporindu-vă potențialul de câștig atunci când este colectat, mai ales dacă prindeți și un Wild.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Demon Pots Online Slot

Cum se joacă Reel Kingdom

Cum se joacă Reel Kingdom's Demon Pots

Ești gata să joci jocul ca la aparate video Demon Pots și să navighezi prin funcțiile sale înflăcărate ca un profesionist? Iată un ghid simplu care te va ajuta să îți ajustezi mărimea pariului, să folosești jocul automat și multe altele.

 • Ajustarea mărimii pariului: Apăsați butoanele + sau - pentru a deschide meniul de pariuri. Aici, puteți alege pariul dorit pentru fiecare rotire și puteți alege între valori cuprinse între 0,40 € și 240€.
 • Utilizarea jocului automat: Doriți un joc neîntrerupt? Optați pentru jocul automat. Acest lucru vă permite să setați un anumit număr de învârtiri la nivelul de pariu actual, fără a fi nevoie să apăsați manual de fiecare dată pe spin.
 • Deschiderea tabelului de plăți: Faceți clic pe butonul i pentru a obține informații despre valorile simbolurilor, caracteristicile bonus și modelele de linii de plată.
 • Înțelegerea interfeței: Ecranul principal al jocului arată soldul dvs. de credit curent și suma totală a pariului . Puteți comuta între vizualizarea cu monede și vizualizarea cu numerar făcând clic pe aceste etichete.
 • Explorarea butoanelor și a funcțiilor lor:
  • Meniul de setări are opțiuni care afectează jocul, cum ar fi setările de sunet.
  • Pictograma de rotire face ca rolele să se rostogolească la nivelul de pariu selectat.
  • Tastele Space și Enter de pe tastatură vă oferă o modalitate rapidă de a începe și opri rotirile.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Demon Pots de către Reel Kingdom

Caracteristicile bonus explicate în Demon Pots de către Reel Kingdom

Demon Pots atrage jucătorii cu tema sa fascinantă din lumea interlopă și cu o serie de funcții bonus pline de satisfacții. Să înțelegem cum funcționează bonusurile.

Simbolurile monedei

 • Simbolul Monedă crește emoția ori de câte ori aterizează pe role, arătând valori aleatorii care pot fi la fel de generoase ca și 2x pariul tău total.
 • Iată o întorsătură amuzantă: dacă un simbol Wild aterizează în același timp cu simbolurile Coin pe grilă, acesta colectează și acordă instantaneu toate valorile simbolului Coin.
 • Magia se desfășoară cu adevărat atunci când un Wild lovește; acesta ar putea trage mingi de foc care vizează vasele de deasupra, activându-le eventual.
 • Dacă potul Coins este activat, primești 6 Coins cu valori aleatorii de până la 1x pariul tău, care sunt adăugate și apoi colectate pentru a-ți acorda un câștig.
 • Dacă este activat Super Coins Pot, se adaugă și se colectează 6 monede cu valori aleatorii mai mari, de până la 2x miza ta.
 • Activarea Potului de învârtiri câștigătoare declanșează bonusul Win Spins.
 • Activarea Free Spins Pot declanșează bonusul Free Spins.

Bonusul Win Spins

 • Dacă declanșați această funcție, veți primi 6 Învârtiri repetate cu câștiguri garantate de fiecare dată.
 • Wild-ul care a început totul este blocat în centrul grilei, așa că fiecare Respin vine cu o șansă la niște recompense serioase.
 • Această caracteristică poate fi redeclanșată prin activarea din nou a Potului Win Spins.

Funcția Free Spins

 • Când Free Spins dă startul, te așteaptă 6 învârtiri, în timpul cărora norocul tău se poate schimba în stil mare datorită Sticky Wild-ului din centrul grilei și a șansei de a activa orice pot.
 • Un Wild complet stivuit care este, de asemenea, lipicios poate apărea pe rola 5, iar dacă apare pe rola 5, rola 4 poate, de asemenea, să o primească.
 • Faptul că ai Wild-uri complet stivuite pe anumite role (4 și 5) nu numai că menține lucrurile interesante, dar înmulțește în mod dramatic încasările de monede (până la 6x), oferindu-ți o oportunitate excelentă pentru câștiguri mai mari.
 • Interesant este că, chiar și în cadrul Free Spins, puteți activa Win Spins. În timpul Win Spins, Sticky Wilds nu vor fi acolo, dar colecțiile de Coin în timpul acestui bonus vor fi înmulțite de 3x sau 6x dacă Sticky Wilds (pe rola 4 sau 5) au fost prezente în Free Spins.
 • Free Spins pot fi, de asemenea, redeclanșate.

Funcția Ante Bet

 • Această funcție vă va crește pariul cu 50% și va crește șansele de a declanșa toate bonusurile, cum ar fi Free Spins și Win Spins.

Opțiunea de cumpărare a bonusurilor

 • Demon Pots oferă o cale directă către cele mai tentante runde ale sale prin opțiunea Bonus Buy. Investind în avans de 100x suma pariului dvs. curent, vă asigurați intrarea mai întâi în Win Spins, urmată de Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 6.000x pariul tău în jocul ca la aparate Demon Pots Online!

Câștigă de 6.000x pariul tău în jocul ca la aparate Demon Pots Online!

Demon Pots oferă un câștig maxim de 6.000x pariul tău, cu un RTP de 96,01% și este un slot cu varianță mare (4,5 din 5). RTP-ul este același pentru Bonus Buy ca și pentru jocul obișnuit, dar utilizarea funcției Ante Bet îți oferă un RTP de 96,02%.

Frecvența de reușită este de 1 la 2,81, așa că ar trebui să obțineți un câștig o dată la fiecare trei rotiri. Învârtirile gratuite au o frecvență de reușită de 1 la 117,72, ceea ce este mai bun decât multe sloturi. Probabilitatea de câștig maxim este de 1 la 1 milion de rotiri, deci este extrem de rar să câștigi câștigul maxim.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Oale demonice: Un aparat de sloturi care merită o tură?

Oale demonice: Un aparat de sloturi care merită o tură?

Oale demonice: Un aparat de sloturi care merită o tură?

Joculca la aparate Demon Pots este plin de acțiune și bonusuri care se declanșează des. Demon Wild poate apărea la orice rotire și poate declanșa bonusurile la întâmplare. Adesea, o declanșare a unui bonus duce la alta, iar apoi redeclanșezi bonusul și continui să câștigi mult. Acest joc are un joc de bază puternic datorită Demon Wild și bonusurilor aleatorii.

Acum, s-ar putea să te întrebi ce-i lipsește acestui slot. Îi lipsesc plățile mari ale simbolurilor sau simbolurile Coin de mare valoare. Plățile limitează valoarea câștigului și deseori duc la rezultate dezamăgitoare chiar și după ce ai atâtea simboluri potrivite pe role.

Reel Kingdom a încercat să includă un Multiplicator în Free Spins pentru a crește câștigurile, dar nu este văzut des și nu face prea multe, chiar și atunci când intră în joc. Pentru a beneficia pe deplin de Multiplicator (asociat cu Wild-urile stivuite pe rolele 4 și 5), trebuie să declanșați Respins în timpul Free Spins, iar acest lucru se întâmplă foarte rar.

Bonusurile suplimentare, precum Bonus Buy și Ante Bet , sunt utile, dar cel mai probabil nu vor duce la câștigurile uriașe pe care le sperați. Pe scurt, acest slot este distractiv, dar nu este clar cum ar putea fi câștigat câștigul maxim în acest joc. Bonusurile par prea slabe pentru a oferi un Câștig Max în valoare de 6.000x pariul tău.

Pe scurt, poți lua în considerare să joci acest slot, dar nu îl pot recomanda tuturor. Dacă vrei să încerci ceva nou și neobișnuit, poți merge pe el.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Demon Pots Slot FAQ

Ce este opțiunea Bonus Buy din jocul ca la aparate Demon Pots? Săgeată Săgeată

Opțiunea Bonus Buy din Demon Pots le permite jucătorilor să activeze instantaneu runda de Free Spins, cumpărând-o pentru 100x pariul lor total curent. Acest lucru asigură intrarea atât în funcțiile Win Spins, cât și în Free Spins.

Pot să joc jocul ca la aparate Demon Pots gratis pentru a încerca funcțiile sale înainte de a paria bani reali? Săgeată Săgeată

Da, puteți experimenta Demon Pots în modul demo la BETO. Acest lucru vă permite să vă familiarizați cu mecanica jocului, caracteristicile bonus și senzația generală fără a risca bani reali.

Ce diferențiază jocul ca la aparate online Demon Pots de alte jocuri de păcănele din punct de vedere al mecanicii de joc? Săgeată Săgeată

Demon Pots iese în evidență datorită mecanicii unice a simbolului Monedă și a funcției de activare a oalei. Combinația dintre colectarea valorilor Coin, activarea funcțiilor pot, cum ar fi Win Spins sau Super Coins, și Sticky Wilds în timpul Free Spins contribuie la o experiență de joc dinamică, diferită de oricare alta.

Cât de volatil este jocul ca la aparate video Demon Pots și ce înseamnă acest lucru pentru experiența mea de joc? Săgeată Săgeată

Demon Pots este un joc cu volatilitate ridicată. Acest lucru înseamnă că, deși câștigurile pot veni mai rar în comparație cu jocurile cu o volatilitate mai mică, potențialul de câștiguri mari într-un interval scurt de timp este mai mare. Este perfect pentru jucătorii care caută un joc palpitant cu posibilități substanțiale de câștig.

Care sunt pariurile minime și maxime la jocul ca la aparate Demon Pots? Săgeată Săgeată

Pariul minim în Demon Pots este stabilit la 0,40 €, în timp ce pariul maxim poate ajunge până la 240 €. Această gamă largă de pariuri îl face accesibil pentru jucătorii cu bugete și stiluri de joc diferite.

Cum funcționează funcția Ante Bet în jocul ca la aparate Demon Pots? Săgeată Săgeată

Cu funcția Ante Bet, jucătorii au două opțiuni: pot selecta un multiplicator al pariului de 60x pentru o șansă mai mare de a activa potul bonus, cum ar fi Monedele și Învârtirile Gratuite, sau pot rămâne la un joc normal cu un multiplicator al pariului de 40x. Această funcție oferă o profunzime strategică, permițând jucătorilor să își influențeze șansele de a declanșa funcții de joc profitabile.