MENIU

Book Of Tribes Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Book Of Tribes de Spinomenal

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Book Of Tribes

Joculde păcănele Book of Tribes îți oferă oportunitatea de a te alătura unui trib aztec și de a-ți lua partea ta din comorile lor. În acest slot cu 5 role și 3 rânduri, vei obține câștiguri pe 10 linii de plată. Poți câștiga până la 5.000x din miza ta în acest slot simplu. Scatter Wilds și Free Spins cu simboluri Expanding sunt funcțiile care îți vor oferi câștiguri incredibile.

În această recenzie a slotului Book of Tribes, tot ceea ce ar trebui să știi despre acest slot va fi explicat în detaliu. Toate îndoielile tale vor fi clarificate aici, așa că asigură-te că citești până la sfârșit.


Lansare: 24.08.2020
Volatilitate
Câștig maxim: X5000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 21 August 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 5.000x din miza dvs.

Învârtiri gratuite cu simboluri expansive

Caracteristica de cumpărare

Scatter Wilds

Grafică captivantă

Contra

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Spinomenal

Volatilitate

RTP% 95.90

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 3

Funcționalități de joc

Mecanică Book of ... Cumpărați Funcția Simboluri în expansiune Simboluri scatter FreeSpins Wild


Câștigă până la 5.000x miza ta în slotul online Book of Tribes

Câștigă până la 5.000x miza ta în slotul online Book of Tribes

Bine ați venit la Book of Tribes Online Slot

Joculca la aparate Book of Tribes se bazează pe civilizația aztecă. Aztecii erau mari arhitecți și făcuseră multe progrese în domenii precum agricultura și comerțul. Cu toate acestea, acest slot nu este la fel de complicat sau de avansat ca civilizația aztecă. Acesta este un slot simplu cu un bonus foarte puternic cu simboluri Expanding.

Dispunerea 5x3 cu 10 linii de plată va fi familiară atât jucătorilor noi, cât și celor vechi. Există o mulțime de jocuri similare cu simboluri Expanding în minunatul joc bonus cu rotiri gratuite. Cu toate acestea, nu ne putem plânge, deoarece aceste caracteristici împreună garantează câștiguri masive. Scatter Wild este, de asemenea, o adăugare decentă care vă poate oferi rapid un câștig mare.

Dacă sunteți în căutarea unui slot relaxant și simplu, care vă poate face să câștigați de 5.000x din miza dvs., acest slot poate fi cel potrivit. Citiți recenzia noastră detaliată a sloturilor pentru a descoperi orice defecte ale acestui joc de cazino.

Video: Book Of Tribes Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Book of Tribes

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă aztecă interesantă și design strălucitor

Temă și design

Când începi să joci acest joc, îți vei da seama că arată și se joacă ca un slot premium. Adevărul este că nu ne putem aminti când am văzut un slot cu aspect mediu de la Spinomenal. În fundal se află o structură veche aztecă cu copaci și viță de vie verzi. Accentul a fost menținut pe role cu un design luminos și colorat.

Modul în care sunt evidențiate câștigurile și modul în care arată simbolurile este uimitor din punct de vedere vizual.Coloana sonoră tribală cu un vibe natural este perfectă pentru acest joc.

Simboluri

Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt șeful aztec, o femeie aztecă, un vultur și un jaguar. Simbolurile cu plată mare acordă între 75x și 500x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri. Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți care plătesc de la 10x la 15x din miza dvs. atunci când obțineți o combinație câștigătoare de cinci cărți la fel.

Pictograma cu o carte aurită cu bijuterii este simbolul wild Scatter care vă poate plăti până la 250x din miza dvs.

Spinomenal sloturi au întotdeauna o temă fantastică și de design

Spinomenal sloturi au întotdeauna o temă fantastică și de design

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Book of Tribes Slot Machine

Aici vom clarifica modul în care puteți juca acest joc la cazinouri online loiale. Să începem.

  • Butonul auriu cu o săgeată curbată vă va permite să faceți rolele să se învârtă.
  • Butonul de joc automat pornește rotirile pe pilot automat de îndată ce faceți clic pe el.
  • Butoanele plus și minus vă permit să vă modificați pariul pe linie și pariul total. Pariul tău total poate fi setat între 0,1 și 100 € (pariul maxim).
  • Butonul cu semnul întrebării este folosit pentru a accesa tabelul de plăți cu plățile simbolurilor și o explicație a modului în care funcționează funcțiile.
  • Ecranul complet, opțiunea de sunet și opțiunea de învârtiri rapide sunt disponibile în stânga jos.
Înainte de începerea rotirilor gratuite, se va alege un simbol de expansiune.

Înainte de începerea rotirilor gratuite, se va alege un simbol de expansiune.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus impresionante

Scatter Wilds, Free Spins cu simboluri Expanding și funcția bonus buy online sunt funcțiile care ar trebui să te încânte. Haideți să vă explicăm cum funcționează acestea.

Simbolul Scatter Wild

Cartea Triburilor este simbolul Scatter, dar și simbolul Wild. Astfel, acesta va înlocui alte simboluri și vă va permite să declanșați runda Free Spins. Nu contează unde veți ateriza aceste simboluri, deoarece veți obține un câștig instantaneu dacă veți ateriza 3 sau mai multe oriunde pe role. Iată care sunt recompensele pentru aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Scatter Wild.

  • 3 Scatter Wilds: 2x din pariul tău
  • 4 Scatter Wilds: 25x din pariul tău
  • 5 Scatter Wilds: 250x din pariul tău

Învârtiri gratuite cu un simbol expansiv

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Scatter Wilds va declanșa Free Spins. Înainte de începerea Free Spins, o roată se va învârti cu toate simbolurile, cu excepția Scatter Wild-ului. Simbolul Expanding pentru cele 10 Free Spins va fi dezvăluit de roată.

În primul rând, veți fi plătit orice câștig de la Free Spin, iar apoi poate avea loc extinderea simbolului. Extinderea simbolurilor nu are loc la toate rotirile, ci apare doar atunci când există suficiente simboluri Expanding pentru a forma un câștig. Simbolurile Expanding pot forma câștiguri oriunde, așa că trebuie doar să prinzi 2 sau 3 oriunde pe role pentru a forma un câștig.

Atunci cândexistă suficiente simboluri Expanding, acestea se vor extinde și vor acoperi rolele respective. Acest lucru vă va garanta un câștig mare în majoritatea cazurilor. În plus, puteți, de asemenea, să reactivați Free Spins.

Funcția de cumpărare bonus

Această funcție este întâlnită în jocuri de păcănele online similare și vă permite să cumpărați bonusul Free Spins prin plata a 104x din miza dvs.

Câștigă 10 învârtiri gratuite după ce prinzi 3 simboluri scatter.

Câștigă 10 învârtiri gratuite după ce prinzi 3 simboluri scatter.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 95,90%, ceea ce este puțin mai mic decât RTP-ul mediu al jocurilor de cazino online similare. Cu toate acestea, nu credem că diferența este suficient de mare pentru a fi vizibilă.

Este un slot cu variație mare, așa că ar trebui să vă așteptați să vedeți oscilații masive în joc.

Câștigul maxim este de 5.000x din miza ta, ceea ce nu este cel mai mare, dar suficient de mare pentru a fi interesant.

3 simboluri scatter wild te vor premia cu rotiri gratuite în jocul ca la aparate Book of Tribes.

3 simboluri scatter wild te vor premia cu rotiri gratuite în jocul ca la aparate Book of Tribes.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Book of Tribes Online Slot?

Joculde păcănele Book of Tribes are o grafică strălucitoare, funcții puternice și un câștig maxim care va fi pe placul tuturor. Poate că nu este la fel de distractiv ca alte sloturi, dar oferă totuși o experiență distractivă cu o mulțime de câștiguri mari. În plus, vă va plăcea tema, deoarece are simboluri detaliate și un design de înaltă calitate.

Nu putem spune că nu am mai văzut un slot de cazino cu caracteristici similare cu acesta și, cu toate acestea, merită jucat. Runda de Free Spins vă poate plăti un câștig mare după altul, mai ales dacă obțineți un simbol cu plată mare ca simbolul Expanding.

Jocul de bază are câștiguri decente, dar nu are nicio caracteristică notabilă. Totuși, acesta este cazul mai multor sloturi care au un singur bonus mare care poate plăti o sumă incredibilă.

Puteți obține un bonus de bun venit sau un bonus de depunere jucând la cele mai bune cazinouri pe care le recomandăm aici la BETO. Asigură-te că citești despre cerințele de pariere înainte de a face depozitul minim. Demonstrația Book of Tribes este, de asemenea, disponibilă pe această pagină pentru confortul tău.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Book of Tribes Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul de aparate Book of Tribes?

Un câștig maxim de 5.000x pariul dvs. vă așteaptă dacă norocul vă este favorabil.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate online Book of Tribes?

RTP-ul este de 95,9%, ceea ce nu este o problemă, deoarece se situează în jurul mediei RTP. Volatilitatea este ridicată, ceea ce va duce la mai puține câștiguri cu un potențial mai mare.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Book of Tribes?

Da, 3 sau mai multe simboluri Scatter Wild îți vor oferi 10 rotiri gratuite. Învârtirile gratuite vor avea un simbol Expanding care se va extinde pentru a acoperi rolele ori de câte ori sunt suficiente pentru a forma un câștig.

Cum funcționează funcția Cumpără în jocul ca la aparate online Book of Tribes?

Poți alege să cumperi Free Spins plătind 104x pariul tău prin această funcție.

Este Book of Tribes slot o înșelătorie?

Nu, am analizat atât de multe sloturi dezvoltate de Spinomenal, dar nu am găsit niciodată vreo dovadă că sloturile lor sunt o înșelătorie. Așa că acest slot este 100% legitim, în opinia noastră.

Pot să joc gratuit demo-ul Book Of Tribes?

Da, poți experimenta Scatter Wilds, Free Spins cu simboluri Expanding și funcția Buy jucând gratuit modul demo Book of Tribes aici la BETO.