MENIU
Căutare
Sloturi

Book Of Demi Gods 2 Joacă Gratuit

Book Of Demi Gods 2 Slot Demo

Book Of Demi Gods 2 Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Book Of Demi Gods 2 de Spinomenal

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Book Of Demi Gods 2 Demo

Învârte rolele magice din misterioasa lume a lui Dumnezeu cu această nouă adiție de la Spinomenal în seria foarte populară Demi-Gods. Pariază cu faimoșii zei ai mitologiei grecești și joacă-ți rolul în unirea lor cu ajutorul infamei cărți.

Book Of Demi Gods 2 este un Slot cu tematică fantastică lansat în iunie 2020. Acest slot îți oferă 10 linii de plată active cu un jackpot de până la 5.000x.


Lansare: 05.06.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiIntrigant & popular Tema

DeschidețiJackpot în valoare de 5.000x

DeschidețiDezvoltator de încredere

DeschidețiBonus puternic de rotiri gratuite

DeschidețiColoană sonoră excelentă

Contra Contra

Contra

Închide RTP mediu

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Spinomenal

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.90

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Unelte de trișare Mecanică Book of ... Cumpărați Funcția Simboluri în expansiune Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Zeități


Obțineți Cartea notorie în Book Of Demi Gods 2

Obțineți Cartea notorie în Book Of Demi Gods 2

Pregătește-te să închei o alianță cu zeii greci

Interesant este că mitologia greacă nu încetează niciodată să ne surprindă și să ne uimească cu secretele sale uimitoare. Această capacitate de a emoționa oamenii este motivul pentru care mulți dezvoltatori aleg Mitologia greacă ca temă pentru produsele lor. Spinomenal devine încet-încet un nume popular în lumea jocurilor de noroc din cazinourile online.

Book Of Demi Gods 2 este un exemplu excelent al nivelului de detaliere profundă a designului Spinomenal's. O voce sinistră vă anunță că jucați "Demi Gods 2" imediat ce începeți jocul, spunându-vă imediat că jucați un joc rapid și plin de acțiune.

Îl poți vedea pe celebrul Zeus cu fulgerele în mână, gata să pornească într-o nouă bătălie. Zeul tunetului nu este singur și apare cu alte două zeități grecești alături de el atunci când lansați jocul.

Alegerea simbolului de expansiune în Book Of Demi Gods 2

Alegerea simbolului de expansiune în Book Of Demi Gods 2

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică și temă - Priveliștile grandioase ale Olimpului

Tema greacă puternică și zeii greci cu puteri incredibile domină lumea în acest joc de păcănele. Book Of Demi Gods 2 este o nouă adiție la seria "Demi-Gods", bazată pe fantezie.

Animațiile și designul sunt foarte fluide, iar tu poți vedea flăcările care ies din Cartea Demi atunci când apare pe grilă. Fundalul este o vedere largă a unui lanț muntos magic, unde se poate întâmpla orice. Cerul pare portocaliu, ca și cum flăcări sălbatice se ridică peste tot, reprezentând puterea Olimpului.

Cartea Demi constituie centrul jocului. Este o carte de culoare aurie, cu flăcări și raze de lumină strălucitoare.

Grila este umplută cu o pictură frumoasă a marelui Munte Olimp și a unor zei greci. Chiar și simbolurile inspirate din cărțile obișnuite arată ca niște steaguri regale, completând aspectul maiestuos. Coloana sonoră care rulează pe fundal te ține în priză cu ritmuri și bătăi energice.

Aterizând o combinație recompensatoare în Book Of Demi Gods 2

Aterizând o combinație recompensatoare în Book Of Demi Gods 2

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Book Of Demi Gods 2 - Cum se joacă

Book Of Demi Gods 2 este proiectat cu un design de grilă de joc foarte răspândit, cu 5 role și 3 rânduri. Această structură plătește 10 linii de plată active, cu un RTP mediu de 95,9%. Comenzile sunt minimaliste pentru a se asigura că nu întâmpini dificultăți în localizarea diferitelor opțiuni și setări.

Butonul de rotire este mare și de culoare mov în partea de jos, în mijloc se află opțiunea de cumpărare a funcției și modul de joc automat. Poți personaliza suma pariului cu ajutorul comutatorului de miză pentru a ajusta miza în funcție de mărimea bankroll-ului tău.

Poți seta un pariu minim în valoare de 0,10 € pe rotire și îl poți crește până la 100 €pe rotire. Această gamă largă de pariuri permite jucătorilor cu dimensiuni diferite ale pariurilor să parieze confortabil pe Book Of Demi Gods 2. Cel mai bine ar fi să citiți tabelul de plăți pentru a obține detalii complete despre diferitele combinații pe care le puteți obține.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Book Of Demi Gods 2 - Caracteristici speciale Mighty

Wilds

Cartea Demi Book este simbolul Wild în Book Of Demi Gods 2. Această carte magică te va ajuta să obții câștiguri prin înlocuirea altor simboluri. Această carte wild funcționează ca simbol Scatter, ajutându-vă să declanșați cel mai mare bonus de rotiri gratuite.

Învârtiri gratuite

Aveți nevoie de cel puțin 3 simboluri Demi Book Scatter pentru a declanșa runda bonus. Această rundă începe cu funcția Hades Underworld, iar tu primești o mână de Free Spins. Funcția Free Re-Spin va lărgi grila de joc, făcând loc pentru ca o altă rolă să apară în stânga.

Vei primi mulți modificatori în timpul rundei Free Spins, cum ar fi funcția Aphrodite, care te recompensează cu un simbol Expanding Wild, la fel ca în cazul bonusului Ares Free Spins. O plată a pariului pe linie este recompensată ori de câte ori prinzi 5 Wilds pe grilă. Cel mai măreț bonus se activează atunci când Zeus însuși declanșează runda bonus, iar tu primești între 4 și 7 Wild-uri suplimentare. Cu toate acestea, în timpul rundei bonus, doar simbolurile cu plată mică vor apărea pe role.

Cumpărați bonus

Această funcție Buy Feature vă permite să cumpărați runda Free Spins pentru o miză mai mare. Cumpărarea Free Spins este utilă atunci când nu doriți să așteptați ca Scatters să aterizeze singuri.

Bonusul Free Spins încărcat cu modificator de Book Of Demi Gods 2

Bonusul Free Spins încărcat cu modificator de Book Of Demi Gods 2

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Book Of Demi Gods 2 - RTP și volatilitatea

Book Of Demi Gods 2 vine cu un RTP de 95,9%, ceea ce este în jur de medie.

Volatilitatea de la Book Of Demi Gods 2 este evaluată ca fiind ridicată. Asigură-te că îți planifici strategia în consecință.

Lansarea slotului video Book Of Demi Gods 2

Lansarea slotului video Book Of Demi Gods 2

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul mioritic al Book Of Demi Gods 2

Book Of Demi Gods 2 este alegerea perfectă pentru tine, dacă ești atras de jocurile fantastice pline de aventură. Începe o călătorie magică alături de faimoșii zei greci în maiestuoasele palate de pe Muntele Olimp. Știi că ceva fascinant se va întâmpla atunci când zeul tunetului, Zeus însuși, te întâmpină pentru a juca un joc.

Veți admira grafica lui Book Of Demi Gods 2 în momentul în care îl lansați. O coloană sonoră veselă cu tematică de război adaugă o vibrație plină de acțiune jocului, făcându-vă să vă crească nivelul de adrenalină. Rolele se rotesc cu rapiditate și se opresc cu un impact puternic, înfățișând puterile de neegalat ale zeilor greci.

Spinomenal este renumit pentru tehnologiile sale avansate și pentru mecanica robustă a jocului. Runda de rotiri gratuite încărcată de funcții cu numeroși modificatori este un exemplu excelent al meritelor dezvoltatorului.

Poți juca acest joc și pe dispozitivele tale mobile, datorită structurii avansate de iGaming Spinomenal's. Vă recomandăm cu tărie să încercați Book Of Demi Gods 2, faceți-o chiar aici, gratuit, folosind versiunea demo disponibilă aici la BETO.com.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Book Of Demi Gods 2

Cât de mare este valoarea Jackpotului în Book Of Demi Gods 2? Săgeată Săgeată

Poți câștiga Jackpot-uri de până la 5.000x în Book Of Demi Gods 2.

Ce este Book Of Demi Gods 2's RTP și Variance? Săgeată Săgeată

Book Of Demi Gods 2 este o experiență cu variație mare, cu un rating RTP decent de 95,9%.

Există rotiri gratuite în Book Of Demi Gods 2? Săgeată Săgeată

Book Of Demi Gods 2 are o rundă de Învârtiri Gratuite generoasă și plină de modificatori. Poți declanșa runda bonus dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter reprezentate de Demi Book.

Pot să încerc Book Of Demi Gods 2 gratuit? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca Book Of Demi Gods 2 gratuit folosind versiunea demo. Veți găsi jocul demo aici, la BETO.com.