MENIU
Căutare
MAI 2024

Simboluri Wild în Jocurile de Păcănele - Ghid Complet

Ghidul simbolurilor wild în sloturile online și în jocurile clasice


Simbolurile Wild și cum funcționează acestea

Ghidul simbolurilor wild în sloturile online și în jocurile clasice

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Este palpitant să tragi de maneta unui aparat de joc, fie că este vorba de un joc virtual sau de un aparat clasic, mecanic.

Aparatele de joc sunt cea mai mare atracție în orice loc de joc. Puteți câștiga jackpoturi masive la aceste titluri doar trăgând de o pârghie. Datorită gameplay-ului lor simplu, oamenii adoră să învârtă rolele. Rareori veți găsi un cazinou fără acești bandiți cu o singură mână.

Când aceste creații fantastice au fost proaspăt introduse în cazinouri, ofereau un gameplay foarte simplu și plăteau câștiguri atunci când obțineai unul dintre cele câteva combo-uri speciale. Astăzi, aceste jocuri sunt dezvoltate cu mai multe caracteristici bonus. Datorită acestor modificatori suplimentari, veți avea parte de o experiență foarte încărcată și explozivă.

Una dintre aceste modificări populare ale gameplay-ului este introducerea simbolurilor Wild. În acest articol, vom explica utilizarea și diferitele caracteristici ale acestor simboluri Wild și modul în care acestea vă îmbunătățesc sesiunea de învârtire. Simbolurile Wild nu trebuie confundate cu simbolurile scatter, care sunt un alt tip de simbol bonus pe care l-am abordat într-un alt articol.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Definiția simbolurilor wild

Numărul 7 este simbolul Wild în jocul ca la aparate gratis Joker Rush.

Numărul 7 este simbolul Wild în jocul ca la aparate gratis Joker Rush.

Simbolurile wild sunt simboluri speciale pe care le găsești pe grilele de joc ale multor aparate de joc gratis.

Cea mai mare parte a sloturilor funcționează pe baza mecanismului standard de câștig bazat pe linia de plată, în care câștigi un câștig după ce aduni combinații de simboluri similare împreună. De exemplu, dacă există un slot care vă cere să obțineți o combinație de 3 simboluri, iar dvs. obțineți doar 2 simboluri similare împreună, nu va fi considerată o combinație. Cu toate acestea, dacă prinzi un simbol Wild împreună cu acestea, Wild-ul va înlocui acele 2 simboluri similare și va acționa ca un alt simbol pentru acea combinație câștigătoare.

Wild-urile vă pot duce la câștiguri uriașe. În unele jocuri de păcănele, aceste Wild-uri vă oferă și câștiguri independente. Astfel, nu numai că înlocuiesc alte simboluri obișnuite, dar îți oferă și câștiguri pentru aterizarea Wild-urilor împreună. În cele mai multe cazuri, simbolurile Wild oferă cele mai profitabile câștiguri dintre toate simbolurile. În unele jocuri, aterizarea unui număr suficient de mare de simboluri Wild aleatorii poate duce, de asemenea, la runde bonus speciale. Recompense suplimentare pot fi, de asemenea, plătite pentru aterizarea unui anumit număr de Wilds.

Datorită tuturor acestor atribute speciale atașate simbolurilor Wild, acestea sunt destul de importante și benefice și ar trebui să fii cu ochii în patru pentru ele. Jocul dvs. ca la aparate va fi propulsat la un alt nivel dacă reușiți să aterizați cu succes suficiente Wilds în poziții bune pe grila de joc.

Deoarece Wilds sunt simboluri importante în joc, acestea au de obicei un aspect special. Wild-urile pot fi reprezentate de orice personaje legate de temă, de orice obiect important sau doar de WILD scris cu un font de evidențiere.

Video: Simboluri Wild în Jocurile de Păcănele - Ghid Complet

Joacă acum

Wolf riches este exemplul perfect de simboluri wild și scatter.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diferite tipuri de simboluri Wild Slot în 2024

Simbolurile Wild obișnuite sunt cele mai comune simboluri pe care le vei găsi pe grila de joc și sunt prezente în aproape toate jocurile ca la aparate lansate în zilele noastre. Aceste simboluri înlocuiesc toate simbolurile obișnuite ale jocului și îți cresc șansele de câștig. Adesea, aceste simboluri oferă și cele mai mari câștiguri.

Wild-uri specifice rolei

La unele aparate de sloturi, simbolurile Wild apar doar pe anumite role și nu pe toate. Acest lucru înseamnă că puteți obține combinații câștigătoare folosind doar simboluri Wild. De exemplu, în unele jocuri, puteți ateriza Wild-uri doar pe 1, 3 și 5 role sau doar pe 3, 4 și 5 role. Wild-uri specifice rolei, găsite adesea în sloturile moderne.

Wild-uri stivuite

Wilds pot apărea și sub forma unor benzi lungi pe role, ceea ce înseamnă că o întreagă rolă de 3 sau 4 rânduri se poate umple cu simboluri Wild. Atunci când Wilds sunt stivuite, poți obține 1 sau mai multe role umplute doar cu Wilds, sporindu-ți șansele de câștig.

În unele jocuri, anumite Wilds stivuite sunt combinate cu simboluri stivuite. De asemenea, puteți umple întreaga grilă doar cu simboluri Wild. O astfel de situație este foarte plină de satisfacții și poți obține câștiguri incredibile.

Expanding Wilds

Unele simboluri Wild pot, de asemenea, să se extindă în dimensiune pentru a acoperi toate spațiile de pe o anumită rolă. Acest lucru se poate întâmpla fie pe anumite role, fie pe toate rolele. În unele cazuri, Wild-urile în expansiune se pot extinde și lateral, ceea ce dă o notă interesantă jocului.

Este mai probabil ca acest modificator de expansiune să se declanșeze în timpul unei runde bonus, cum ar fi rotirile gratuite, decât în timpul jocului de bază.

Sticky Wilds

Unele simboluri Wild rămân pe pozițiile lor pentru o anumită perioadă de timp atunci când le așezați pe grilă, astfel de wild-uri se numesc "sticky wilds". În unele cazuri, atunci când începe runda de Free Spins, Wilds rămân pe pozițiile lor, iar în ultimele câteva rotiri, o mulțime de spații sunt umplute cu simboluri Wild, iar șansele tale de a obține câștiguri mari cresc vertiginos.

Există multe variante ale acestui bonus. În unele cazuri, Sticky Wilds rămân pe pozițiile lor doar pentru o singură rotire. În altele, ele rămân în preajmă pentru o vreme.

Exemplu de Sticky Wild de la unul dintre sloturile gratuite BETOs

Exemplu de Sticky Wild de la unul dintre sloturile gratuite BETOs

Sălbăticiunile contagioase

Acestea sunt simboluri Wild speciale care transformă și alte simboluri adiacente în Wild-uri. Unele Contagious Wilds explodează pentru a le transforma pe celelalte, iar unele declanșează incendii. Aceste conversii de simboluri se pot întâmpla și pe diagonală.

Wild-uri în mișcare

Cu timpul, la aparatele de sloturi se adaugă noi și interesante modificatori, iar bonusurile existente sunt puse la punct. Moving Wilds este un astfel de bonus atractiv în care simbolurile Wild se deplasează pe grilă pe măsură ce învârtiți grila. Wild-urile vor continua să se miște, iar când ajung pe ultimul rând sau pe ultima rolă, se mută din grilă și dispar. Acest bonus se mai numește și modificatorul Walking Wilds.

Simboluri Wild aleatorii

Uneori, un simbol aleatoriu este selectat de aparatul de joc atunci când începe runda bonus, iar acest simbol devine apoi simbolul Wild suplimentar. Unele titluri au un simbol prestabilit care acționează ca Wild, în timp ce altele aleg un nou simbol pentru fiecare rundă.

Wild-uri adăugate

La fel ca și sloturile video, și simbolurile Wild se dezvoltă constant. Designerii iGaming vin cu moduri noi și interesante de a adăuga Wild-uri în joc. Uneori, Wild-urile vor fi pur și simplu adăugate pe role, la fel cum toate simbolurile aterizează atunci când grila se învârte. Uneori, vor exista animații captivante pe grilă care adaugă aceste Wilds pe grilă. De exemplu, o mumie uriașă poate apărea pe ecran și poate transforma simboluri aleatorii în Wilds, sau un atlet care aruncă Wilds de la distanță pe grilă.

Multiplicator Wilds

Aceste simboluri Wild sunt modificatori puternici care îți oferă un Multiplicator al plății atunci când folosești aceste Wild-uri pentru a obține o combinație câștigătoare. Aceste simboluri speciale îți pot multiplica câștigurile în jocul de bază, în runda bonus sau în ambele.

Jocul de păcănele Book of Rampage este un slot excelent în care poți fi martor la aceste simboluri speciale Multiplier Wilds.

Nu uitați să ne vizitați la BETO pentru a afla mai multe despre caracteristici noi și inovatoare precum Wilds.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Combinații câștigătoare pentru Slot Wilds

Book Of Rampage (Spinomenal)

Book Of Rampage Slot - Testează-ți cunoștințele despre simbolurile wild
Joacă acum

Joc gratuit

Book Of Rampage Slot - Testează-ți cunoștințele despre simbolurile wild

La aparatele de joc cu mai multe linii de câștig, Wild-urile au efecte disproporționate.

Iată două exemple:

1. Luați în considerare un slot machine cu 10 linii de plată. Dacă un simbol Wild aterizează pe prima rolă, acesta devine parte a până la 4 linii de plată, în funcție de poziția sa.

2. La un aparat de slot structurat 5x3 cu 30 de linii de plată, dacă un Wild aterizează pe prima rolă, acesta poate face parte din 12 linii de plată diferite. Numărul de linii de plată va fi chiar mai mare în cazul unui slot machine cu 50 de linii de plată.

Sfaturi generale

Atunci când în joc există Stacked Wilds sau Sticky Wilds sau pur și simplu multe Wilds peste grilă în general, maximizați numărul de linii de plată active.

Activarea mai multor linii de plată vă va oferi șanse mai mari de a obține combinații câștigătoare, deoarece simbolurile Wild vor avea un efect maxim.

Atunci când jucați titluri cu toate căile, aterizarea unui singur simbol Wild pe grilă va dubla numărul de combinații câștigătoare posibile. Imaginați-vă că puteți obține un câștig pe toate cele 5 role, unde simbolurile care se potrivesc pot ateriza în orice poziție.

De exemplu, aterizarea unui Wild pe rola numărul 4 vă va oferi 2 căi de câștig, una prin simbolul obișnuit și una prin Wild. Adaugă un alt simbol Wild la acest scenariu și vei avea acum 4 căi diferite de câștig.

Așadar, de fiecare dată când întâlnești un slot machine all-ways și Wilds pe grilă, entuziasmează-te, deoarece sunt pe cale să aterizeze niște câștiguri masive.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Folosiți simbolurile Bonus pentru a face sesiunea de învârtire interesantă.

Toate tipurile de sloturi sunt dezvoltate în zilele noastre de către studiouri iGaming populare și reputate, iar jucătorii au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de selecții iGaming. Dacă vizitați un cazinou online bun în ziua de azi, veți avea la dispoziție numeroase jocuri cu diferite teme, boostere, dimensiuni ale grilei și mecanisme de câștig.

Cu Jackpoturi progresive gigantice, puteți obține niște câștiguri cu adevărat satisfăcătoare, iar mecanismele de câștig inovatoare, cum ar fi sistemul cluster-win, vă oferă modalități interesante de a obține câștiguri.

Simbolul Wild este o caracteristică specială pe care o vei primi în aproape toate sloturile și este important să înțelegi cum funcționează și diferitele modificări cu care vine.

Suntem încrezători că acest articol v-a sporit cunoștințele despre Wilds. Puteți afla despre multe alte multe alte boostere interesante aici la BETO.com.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Explicații despre simbolurile wild - Întrebări și răspunsuri despre wild-uri

Ce sunt simbolurile Wild? Săgeată Săgeată

Simbolurile wild sunt modificatori speciali de sloturi care te ajută să câștigi. Aceste simboluri speciale înlocuiesc toate simbolurile obișnuite și este mai ușor să obțineți o combinație.

Cum pot obține simboluri Wild într-un joc de păcănele? Săgeată Săgeată

La fel ca toate celelalte simboluri, simbolurile Wild aterizează pe grilă în mod aleatoriu și nu există nicio modalitate specială de a le face să apară. Cu toate acestea, în unele jocuri, șansele de a ateriza Wild-uri cresc atunci când declanșați rundele speciale de Free Spins.

Care sunt diferitele tipuri de simboluri Wild disponibile în jocuri? Săgeată Săgeată

În mod regulat sunt introduse diferite tipuri de bonusuri Wild. Printre bonusurile Wild populare se numără Stacked Wilds, Moving Wilds, Reel-specific Wilds, Expanding Wilds, Contagious Wilds, Sticky Wilds, etc.

Unde pot găsi sloturi bune cu modificatori de simboluri Wild interesanți? Săgeată Săgeată

Simbolurile wild sunt o funcție bonus destul de populară și comună și vei găsi simboluri wild în aproape toate jocurile de păcănele. Așadar, trebuie doar să găsiți un cazinou online bun și reputat.

Pot să încerc un slot gratuit cu Wilds? Săgeată Săgeată

Da, puteți! Încearcă gratuit multe sloturi diferite aici la BETO și află totul despre diferitele și inovatoarele caracteristici Wild.